Κτηνιατρική σχολή Θεσ/νίκης

maria.laida

Member
9 Ιανουαρίου 2012
13
0
Γιαννιτσά
παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς κανένας μέσα από την κτηνιατρική σχολή της θεσσαλονίκης. το κουταβάκι μου (3 μηνών) έπεσε από (απίστευτο) μια πολυθρόνα κ' έσπασε τον αγκώνα της. ο γιατρός είπε ότι άνοιξε σαν γαρύφαλλο. ο μόνος τρόπος να προσπαθήσουμε είναι στην κτηνιατρική σχολή, σε έναν συγκεκριμένο γιατρό. αλλά είναι πολύ ακριβή επέμβαση. αν κάποιος γνωρίζει κάποιον από μέσα να το πάρει σαν δικό του περιστατικό θα βγει πιο φτηνά. σας παρακαλώ αν γνωρίζεται ενημερώστε με. κοντεύω να τρελαθώ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Κι αν δεν βρεις κάποιον, τι θα κάνεις;
Και μηπως χάνεις πολυτιμο χρόνο στο μεταξυ και το σκυλί σου υποφέρει;

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Βρες τον καθηγητή, στείλτου e-mail και παρακάλεσέ τον. Μερικοί είναι καλοί άνθρωποι και μπορεί να σε βοηθήσει με το κόστος. Αν δεν σε βοηθήσει υπάρχει και η κτηνιατρική νομίζω κάπου στη Θεσσαλία αλλά δεν είμαι και σίγουρη πού, πάντως υπάρχει! Συν ότι υπάρχουν κτηνίατροι στις κλινικές πειραματικής χειρουργικής σε όλα σχεδόν τα τμήματα ιατρικής της Ελλάδος. Πάντως μπορείς να ρωτήσεις και στα δημόσια κτηνιατρεία αν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις.
Σε τραγική κατάσταση: Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν πολύ καλό ανθρώπινο ορθοπεδικό και να του ζητήσεις να σου κάνει εκείνος την επέμβαση! Οι κτηνίατροι συνήθως μαθαίνουν από ορθοπεδικούς γιατί και εκείνοι πρακτική έκαναν σε ζώα!
Καλή τύχη και περαστικά!!!1

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
Δεν υπάρχει μόνο ένας, υπάρχει και στα Γιάννενα μια κτηνίατρος που ασχολείται με λεπτές επεμβάσεις μικροχειρουργικής, η κύρια Βόϊδαρου.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Στη Θεσσαλία η σχολή είναι στην Καρδίτσα. Είναι μια από τις καλύτερες μαθαίνω. Δεν έχεις να χάσεις κάτι παίρνοντας ένα τηλέφωνο.