Την practic την χρησιμοποιουσα για κανα τερταμηνο. Δυσκολη στην εφαρμογη της μιας που η πιπετα ειχεΚυκλοφoρεί ένα προιόν το prac-tic http://www.petmania.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=77 το οποίο δεν παρέχει προστασία από την σκνίπα αλλά πιστεύω πως δρα καλύτερα από τα συνηθισμένα. Η ερλίχια έχει γίνει πιο ανθεκτική στα ήδη σκεύασματα που κυκλοφορούν, ακόμα και στο vibramycin. Ίσως η prac-tic είναι μια απάντηση σε αυτό αλλά δεν παύει να είναι χημικό.
Για την σκνίπα δε, εγω χρησιμοποιώ το σπρέυ Repeli που περιέχει Νeem και Aloe Vera, μερικές σταγόνες από το eukacid (ευκάλυπτος και σιτρονέλα) στις πατούσες και στα αυτιά δυο φορές την εβδομάδα.
Γιατί σου είπε όχι σιτρονέλα;΄...και να το ψεκάζω με νερό με διάλυμα βανίλιας. Είπε σιτρονέλλα γιοκ. ...
ζήτησα την ex spot απο πετ σοπ και μου είπε οτι δεν τη φέρνει ενω συνεργάζεται με την εταιρία γιατι πολλοί του έχουν κάνει παράποναΒαγγελη το ex spot το βρισκουμε και σε pet shops ή μονο στο internet?
εγω της το πηρα προχθες και θα το βαλω την Κυριακη....και με το advantix εχω ακουσει ενα σωρο αλλεργικα συμπτωματα....ελπιζω να μην εχουμε θεμα....ζήτησα την ex spot απο πετ σοπ και μου είπε οτι δεν τη φέρνει ενω συνεργάζεται με την εταιρία γιατι πολλοί του έχουν κάνει παράπονα
Μόνο αν έχεις και γάτα.Παιδιά καλησπέρα... Εχω ένα τερριέ Βοστόνης και το έχω μέσα στο σπίτι... Σήμερα έκανα χρήση του advantix και αμέλησα να ρωτήσω τον γιατρό τι γίνετε με την επαφή του σκυλιού με καναπέδες μαξιλάρια κλπ.. Ζει μέσα στο διαμέρισμα και είναι αναμενόμενο οτι θα πάει παντού.. Υπάρχει κανένας φόβος με το φάρμακο πάνω της?? Ευχαριστώ!