Κόκαλο από χοιρινό κρέας..


blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Χοιρινό κρέας μόνο μαγειρεμένο τουλάχιστον 15 λεπτά, κόκκαλα χοιρινά όχι, σε βαθειά κατάψυξη τουλάχιστον στους -18 και για > 30 μέρες, λένε ότι είναι ασφαλές αλλά προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα. Το κοτόπουλο επιτρέπετε φυσικά, η γαλοπούλα πρέπει να αποφεύγεται, και εννοώ τα κόκκαλα. Μοσχάρι άνετα, 2-3 μέρες στην κατάψυξη και μετά δεν υπάρχει πρόβλημα.
 






blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Το αναφέρουνε σε άλλα site ελληνικά και ξένα, ότι ορισμένες φορές επειδή δεν είναι το ίδιο ελαστικά με τα κόκκαλα του κοτόπουλου, σπάνε σε πιο μικρά "μυτερά" κομματάκια και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο σκυλί.