Κόκκινα εξανθήματα και ερεθισμός

25 Μαϊου 2011
17
0
καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια και χαρα για ολους θελω να κανω μια ερωτηση την τεταρτη η σκυλα μου εβγαλε κατι κοκκινα εξανθηματα και ηταν κοκκινη λεω καπου ακουμπησε μεχρι σημερα εχει σχεδον φυγη η κοκκινηλα και δεν εχει φαγουρα παρα μονο φυσιολογικα τελος παντον πιγα γιατρο για καλο και για κακο μου λεει οτι ειναι αλλεργεια απο την τροφη η τροφη που τρωει ειναι royal canin επισεις λεει καλητερα να του δινεις οτι τρως την εβγαλε υπερβαρη συν οτι της εδωσε ενα σιροπι φεντιστιλ και ενα λεει που εχει βιταμηνη α γνωριζετε κατι? και αν εχετε και γνωμη για το τη σκυλακη ειναι ? ευχαριστω

Attachments

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω πως δεν συμφωνείς και εσύ ο ίδιος με τον γιατρό σου.
Οπότε ζήτα 2η γνώμη...
Από την φωτό πάντως δεν μου φαίνεται υπέρβαρο...
Κανονικό προς το αδύνατο θα έλεγα.....

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Να περάσεις μια βόλτα και να ενημερώσεις το γιατρό ότι εδώ και χρόνια έχουν βγει κάποια τεστ αλλεργίας που δείχνουν αν υπάρχει και από τι προκαλείτε μια αλλεργία.
Επίσης πες του ότι μια ζυγαριά δε στοιχίζει ακριβά , άρα δεν ωφέλει να ζυγίζει με το μάτι.
Αν πάλι επιμένει να ζυγίζει με το μάτι ας κάνει μια βόλτα σε κάποιο οφθαλμίατρο.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εχει ξαναβγάλει κοκκινίλες. Τι έγινε τότε; Τι της έβαλες;
Τωρα πού έβγαλε τις κοκκινίλες ακριβώς; Σε ένα σημείο ή σε όλο το σώμα; Μήπως ήρθε σε επαφή με κάποιο φυτό ή τρίφτηκε σε γρασίδι; Ξύνεται; Από πότε τρώει αυτην την τροφή; Είχατε άλλη αντίδραση, εμετό ή διάρροια ή δυσκοιλιότητα; Από ενέργεια πώς πάει;
Βρες έναν καλό γιατρό. Δε δίνουμε αποφάγια στον σκύλο.
Η μπουμπού καλή μού φαίνεται σε βάρος.

Last edited:

25 Μαϊου 2011
17
0
καλησπερα ειδη εκλεισα ραντευου με τον γιατρο που ειχε πριν αλλαξω περιοχη θα παει μεθαυριο . τον ερεθισμο τον βγαζει στις πισω θυλες στα ποδια πλεον εχει φυγει τελιος φαγουρα σε φυσιολογικα επιπεδα χωρις επιμονη και οχι στο σημειο αυτο . το πιθανοτερο ειναι για μενα κανα χορταρι στο παρκο που ακουμπησε .εμετους δεν εχει απο ενεργεια παλαβη οπως παντα . τωρα ειδα καπου οτι η royal που τρωει κανει κατι τετοιο αλλα δεν ξερω την τεταρτη θα μαθουμε .....

25 Μαϊου 2011
17
0
καλησπερα αποτελεσματα του γιατρου μου που ειχα παει ειναι οτι προφανος οφειλετε σε καποιο φυτο που ακουμπησε και την επιασε γι λιγο τοπικος κνησμος για αυτο κοκκινησε απο κιλα μια χαρα ειπε γενικοτερα ολα οκ!!!!!!!!!!!!!!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aν δεν περάσει και συνεχίσει και μιλάμε πράγματι για αλλεργίες..κοίταξε και μέσα στο σπίτι τι θα μπορούσε να την πειράξει..
Κάποιο απορρυπαντικό που έπλυνες το κρεβάτι της.., να ήρθε σε "επαφή" με χλωρίνη που έπλυνες κάποιο μέρος.., κάποιο αποσμητικό χώρου κλπ..

25 Μαϊου 2011
17
0
τα καθαρισα ολα γιαυτο ακριβως το λογο και θα δουμε ελπιζω να μην ξανα παθει κατι εστω και ασημαντο γιατι τρελενομε