Κόκκινα σημάδια στη μύτη και στο άνω χείλος

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
παιδιά;
Μόλις είδα ότι ο μικρός έχει κάτι κόκκινα σημάδια πάνω στη μύτη (εκεί που ενώνεται η μύτη με την υπόλοιπη μουσούδα που ξεκινάνε οι τρίχες) και σε ένα σημείο στα χείλη του. ανάμεσα στα μουστάκια.
Αύριο θα τον πάω το πρωί στον κτηνίατρο. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι σοβαρό; να τον πάω σε κανένα νοσοκομείο τώρα; Τι να κάνω;
Φοβάμαι.
δεν με αφήνει να του πειράξω τη μύτη για να δω τι είναι. Κι έτσι του έβαλα ένα λουρί στη μουσούδα (σα φίμωτρο) για να τον "εξετάσω" και είδα ότι δεν τον ενοχλεί (δεν πεταγόταν όταν τον ακουμπούσα) δεν έχει αίμα, απλά είναι κόκκινα σημεία χωρίς τρίχες.
Κοιμόμαστε μαζί. Υπάρχει περίπτωση αν είναι κάτι δερματικό να το κολλήσω κι εγώ;
τι να κάνω; :confused::confused::confused:
Από διάθεση είναι οκ. Ίσα ίσα που είναι και πιο δραστήριος σήμερα.
εξετάσεις δεν του έχω κάνει ακόμα (θα του έκανα αρχές Οκτώβρη αλλά απ'ότι φαίνεται θα του κάνω αύριο)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
μόλις τον έπιασα να τρίβει τη μουσούδα του στο σεντόνι. και νομίζω πως έχει ερεθιστεί αυτό το κόκκινο στη μύτη (μοιάζει σα να έχει αίμα ενώ δεν τρέχει)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
δεν νομίζω ότι είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα για να πας στο νοσοκομείο νυχτιάτικα....
αναπνέει κανονικά; δείχνει να τον ενοχλεί;
αν όχι πέσε για ύπνο και αύριο με την δροσούλα πάτε στον γιατρό....:)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ψάχνω στο σώμα του για άλλα σημάδια και δεν βλέπω να έχει.

@TARA: αναπνέει κανονικά. Δεν νομίζω ότι τον ενοχλεί. Πέρα από αυτό το τρίψιμο που έκανε με το σεντόνι.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
παιδιά; μη με πείτε χαζή. Του έχω δώσει ένα κόκκαλο μοσχαρίσιο από το χασάπη και μόλις είδα ότι χώνει τη μουσούδα του μέσα(για να φάει το μεδούλι) υπάρχει περίπτωση να "γδάρθηκε" από το κόκκαλο η μυτούλα του; όπως τον βλέπω, φτάνει ακριβώς στο σημείο της πληγούλας το τέλος του κοκκάλου. Υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο ή είναι αδύνατο να γδαρθεί από κάτι τέτοιο;

cgri1976

Well-Known Member
οπως ειπαν και τα αλλα παιδια, αν δεν εχει πρηστει, δεν τρεχει αιμα, εχει κεφια, τρωει, δεν ποναει, ισως ειναι γρατζουνια.....κανε υπομονη, ηρεμησε, και αυριο πηγαινε στομ κτηνιατρο....
πιστεψε με αν ειχε κατι το σκυλι θα στο εδειχνε. δηλαδη θα εβλεπες κατι διαφορετικο στην συμπεριφορα του...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μάλλον από το κόκαλο πρέπει να είναι..

Πάντως (άσχετο) καλύτερα να αφαιρείς το μεδούλι..

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Μάλλον από το κόκαλο πρέπει να είναι..

Πάντως (άσχετο) καλύτερα να αφαιρείς το μεδούλι..
Δεν το ήξερα αυτό. Γιατί; Δεν κάνει να το τρώνε;

θα τον δω και αύριο πώς είναι (του το πήρα το κόκκαλο για να μην ερεθιστεί η πληγή) και αν δω ότι δεν έχει κλείσει καθόλου θα τον πάω στο γιατρό :(

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Απίστευτο, το ίδιο είδα κ γω σήμερα! Είναι το 2ο τέτοιο σημαδάκι πάνω από το ματάκι της. Το προηγούμενο το είχα δει πριν λίγες μέρες -έκλεισε κανονικά- κ υπέθεσα ότι ήταν από τα παιχνίδια με το κουτάβι στο χωριό γι'αυτο δν έδωσα σημασια. Δαγκώνονται για παιχνίδι συνέχεια. Αλλα τώρα γυρίσαμε Πάτρα, κουτάβι γιοκ οπότε να είναι από το ξύσιμο? Κάνει κτ περίεργα με το πίσω πόδι στο μάτι μερικές φορές... Θα πάμε αύριο γιατρό ούτως ή άλλως κ θα μου πει αλλά πες μας τι σου είπε κ σένα...

zaxarias

New Member
13 Φεβρουαρίου 2014
1
0
καλησπερα...επειδη μολις παρατηρησα οτι και ο σκυλος μου εχει τα ιδια ακριβως συμπτωματα στη μυτη....μηως πηγατε τελικα στο γιατρο? τι σας ειπε? φοβαμαι παααρα πολυ!!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Αν και το είδα τώρα, ένα μήνα μετά, ας απαντήσω: ήταν από το κόκκαλο που του έδινα. Έχωνε τη μουσούδα μέσα και έκανε πληγή. Και επιπλέον, όταν ενθουσιάζεται πολύ, τρίβει τη μύτη του σε κουβέρτες/σεντόνια και γι'αυτό το έκανε χειρότερα.