Κύστες στους μαστούς

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
28
Παιδιά μετά από μια αναζήτηση και Επικοινωνία με την κτηνίατρο η σκύλα μαλλον μου εμφάνισε Κύστες εξαιτίας της ψευδοκυησης.Είχε κάποιος εμπειρία πάνω σε αυτό; Αύριο θα πάω στον κτηνίατρο όμως υπάρχει κάποια θεραπεία σπάνε μονες τι γίνεται;Είχα ανοίξει πάλι θέμα χθες αλλά δεν μου απάντησε κανείς.

Attachments

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Σίγουρα μετά από αυτό θα χρειαστεί να τη στειρώσεις. Από ό, τι μου έχουν πει σε ανάλογες περιπτώσεις, παίζει να αφαιρεθούν χειρουργικά οι κύστες και πιθανώς και οι μαστοί.

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
28
Άμα ήξερα ότι θα πάθαινε κάτι τέτοιο θα την είχα στειρωσει αμέσως μετά την περίοδο αλλά περιμέναμε μετά την δεύτερη...Δηλαδή δεν το γλυτώνει το χειρουργείο :((

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Δεν είμαι γιατρός. Προφανώς για τον ίδιο λόγο αποφεύγουν και οι υπόλοιποι να σου απαντήσουν. Σου είπα τι έχω ακούσει σε σχετικές περιπτώσεις. Ο μόνος κατάλληλος για να μετράς τα λόγια του είναι ο Κτηνίατρός σου. Υπομονή μέχρι τότε. Ότι κι αν είναι αντιμετωπίζεται μια φορά. Δεν είναι το τέλος του κόσμου.

Soniaan

Active Member
1 Ιουλίου 2015
42
7
28
Σε ευχαριστώ για την απάντηση απλά στεναχωριέμαι πολύ περισσότερο απο τι πρέπει αλλά Ναι θα μιλήσω και με την κτηνίατρο.