ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΗΡΑ

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
καλώς ήρθες Μαρία :) με την όμορφη Ήρα !
μην πειράζεις καλέ τον Άγγελο !δεν θα μας βαζει μετά φώτο απ τα καμάρια του.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ασε με βρε λιγακι να το χαρω ελευθερα τωρα που μπορω....
αμα δεις να κανω καιρο να μπω στο φορουμ μας...παρε τ/φ το 100 κατι θα μου χει κανει ο mod...
:xD::xD:

Ευχαριστω πολυ για την υποδοχη!!!
Να ειστε ολοι καλα κ σεις κ τα σκυλουνια σας!!!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Γειά σου μαρία ,είναι πολύ όμορφη η σκυλίτσα σου. Απλά μωρέ φαίνεται πώς την πήρες λιγότερο απο 2 μηνών και λογικά απο κανά ιδιώτη και να ξέρεις πληροφοριακά δεν πρέπει αυτά τα δύο να υπάρχουν μέσα στην απόκτηση του καλύτερου μας φίλου.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Γειά σου μαρία ,είναι πολύ όμορφη η σκυλίτσα σου. Απλά μωρέ φαίνεται πώς την πήρες λιγότερο απο 2 μηνών και λογικά απο κανά ιδιώτη και να ξέρεις πληροφοριακά δεν πρέπει αυτά τα δύο να υπάρχουν μέσα στην απόκτηση του καλύτερου μας φίλου.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
Δε θα προσπαθησω να δικαιολογηθω ή τιποτα γιατι τα ξερω (τα μαθα κ εγω εκ των υστερων) ειχα αναλωθει τοσο πολυ στο να ενημερωνομαι πριν την παρω για τα σχετικα της φυλης της ωστε να ειμαι προετοιμασμενη κ ολα τ'αλλα περασαν λιγακι σε 2η μοιρα.
Σημερα λεω δοξα τον Θεο γιατι μου χει βγει ενα ευτυχισμενο,υγιες(μονο τις εξετασεις δυσπλασιας περιμενω πως κ πως να κανω να μου φυγει κ αυτο το βαρος),καλοβολο κ υπακουο σκυλι...με πολυ δουλεια κ απο μενα την ιδια φυσικα,24ωρες το 24ωρο,7 μερες τηνη εβδομαδα,παντα κ παντου!:)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
KICKASS μέχρι κι εμένα, έχεις αρχίσει να κουράζεις/εκνευρίζεις.
Δε πειραζει...
υπεθεσε οτι μπορει να συνετισει ακομη εναν (μα εχω συνετιστει ηδη) ή να προσφερει τροφη για σκεψη...
Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
διπλα στο μπολακι του φαγητου εχει και ενα απομειναρι απο πλαστικη κρεμαστρα ! :cool: ωραια η Ηρα ! :smile:
Ηταν τυχαια η συναντηση τους αλλα μοιραια...
εκτοτε χαλασα (επιτηδες) για παρτη της δεκαδες κρεμαστρες (δε τις ηθελε ολοκληρες,μονο εκεινο το κομματακι);)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Να σαι καλα,αυτο ευχομαι κ γω κ για μας αλλα κ για ολους σας
να ναι στο πλαι μου/μας για πολλα πολλα χρονια ακομη!
Η ουριτσα ειχε χαθει πολυ πριν καν την συναντησω εγω δυστυχως
δε την φωναζω τζαμπα κολοβη...:-D

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αποφασισα υστερα απο τοσο καιρο να σας επιτρεψω να καμαρωσετε κ σεις την τσουπρα μου
:ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

Attachments

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
ότι ειναι κουκλα στο εχω ξαναπει ;) αλλα βαλε λιγο μεγαλυτερες φωτο και για εμας που εχουμε μια ηλικία :cool: πανω απο τα 18

• Like
Reactions: ghelly

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μια φορά το χρόνο θα ανεβάζεις φωτογραφιες Μαρια? Να ξερω αν ειναι!
Μην αγχωνεσαι δεν την ματιάζουμε βρε την τσουπρα!!!