Λάρα κ' Τσίκο! Νέο Μέλος!

GiantLara

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
88
2
Καλήμερα σε όλη την παρέα!
Σειρά μου,να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου,την χαρά που χαρίζουν αυτα τα γλυκά και φιλικά πλάσματα!
Εχω να ομολογήσω πως.. Η συμβίωση με έναν Μεγάλο Δανό μέσα στο σπίτι,είναι η απόλυτη εμπειρία..
Υιοθετώντας όμως έναν αδεσπτούλι μεσαίου μεγέθους.. Και βάζωντας τον μέσα στο σπίτι.. Η χαρά και η εμπειρία των δυο σκύλων μαζί,είναι απερίγραπτη!
Η Λάρα είναι τώρα 25 μηνών,και ο μικρούλης Τσίκο,υπολογίζεται ενός έτους!!

Στο βίντεο είναι τα δυο τους,την δευτερη μέρα μετα την υιοθεσία!
Lara&Chiko - YouTube
κ' άλλο ένα!
Lara & Chiko - YouTube
(Δυστυχώς η ανάλυση των βίντεο δν είναι και τόσο καλή)

Και μια φωτογραφία απο τις πρώτες ώρες της συνάντησης τους στο μπαλκόνι!

GiantLara

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
88
2
Το πρώτο μας κολύμπι (6-7 μηνών)

Αγναντεύωντας.. τον κήπο

Εδώ μας γύρισε λίγο το ματάκι.. Εξαιτίας μιας μύγας!

GiantLara

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
88
2
Εδώ ακούμε την εντολη.. "Λάρα.. Φωτογραφία!" (Είμαστε και λίγο ψώνια,τι να κάνουμε!)

Όλη η παραλία δική μου!!!!

Έχω λίωσει απο την ζέστη...

;)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Κιόλας βρε θηρίο? Τι τον στείρωσες ήδη?

Καλά είναι υπέροχος ο νέος! Και η ψηλή η μοντέλα κούκλα! Να σου ζήσουν!!

GiantLara

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
88
2
Όχι δν στειρώθηκε ακόμη,κάναμε εμβόλιο,αμπούλα,χάπια... Και κανονίσαμε με τον γιατρό να γίνει αμέσως μετά τις γιορτές! Πέρασαν οι ορέξεις της Λάρα,και δν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο λόγος της καθυστέρησης,είναι ότι δν κάνει να γίνει η στείρωση και το εμβόλιο μαζί,και εφόσον δν υπάρχει άμεσσο πρόβλημα,δν ήθελα κι εγώ να του έρθουν όλα μαζί! Καινούριο περιβάλλον,σπίτι,επέμβαση κλπ.. Και έχω να πω πως έχω μείνει έκπληκτος.. Εϊναι σαν να τον πήρα εκπαιδευμένο! Δν κάνει ανάγκες μέσα,ζημιές ή κατι παράξενο,όταν θέλει την ανάγκη του πηγαίνει και γρατζουνάει την πόρτα.. Στην βόλτα περπατάει δίπλα μου χαρούμενος.. Χωρίς να τραβάει ή να μαγώνεται! Είναι απίστευτος!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Να τα χαίρεσαι και τα δύο αλλά δεν νομιζεις ότι τον εριξες τον μικρό σε φωτογραφίες???? Οκ η ψηλή ειναι μοντέλα και ως μοντέλα εχει πολλές φωτογραφίες, αλλά ο μικρός??

GiantLara

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
88
2
Να με συγχωρείτε.. Αλλα όσο είμαστε η τριάδα,είτε παίζουμε είτε τρέχουμε,είτε κάνουμε αγκαλιές..
Δεν υπάρχει χρόνος.. χέρι.. για φωτογραφίες! ;)
Κυριολεκτικά το ένα συμπληρώνει το άλλο! Ο μικρός μαθαίνει πολύ γρήγορα απο την Λάρα,οτι κάνει το ένα κάνει και το άλλο,αλλά είναι τρομερό πως και η Λάρα έχει να πάρει τόσα πράγματα απο τον Τσίκο! Μέσα σε 4 μέρες έχει μάθει σχεδόν όλους τους κανόνες του σπιτιού.. Χωρίς καν να προσπαθήσω να του μάθω κάτι!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για τα καλά σου λόγια!!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Πες μας λίγο για την απόφασή σου να υιοθετήσεις τον Τσίκο - φαντάζομαι θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα (και χρήσιμη) ιστορία για όσους έχουν ήδη έναν σκύλο και το σκέφτονται για δεύτερο :)

GiantLara

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
88
2
Λοιπόν.. Καταρχήν,το όνομα μου είναι Νίκος-Ανδρέας και ειμαι 24 :D
Μένω μόνος μου* σε ένα σπίτι 130 τ.μ,σε κωμόπολη,με την Θάλασσα στα 7 χλμ,και το βουνό,σε 0.5!
Μεγάλωσα με ένα κόλει απ'όταν ήμουν 5 ετών,με κάποια κυνηγόσκυλα του παππού μου (είμαι περήφανος που δν ήταν το "κλασικό" είδος κηνυγού,που σιχαίνομαι πλεον..
Όταν λεω μόνος μου,εννοώ.. Με την Λάρα μου,το πλάσμα που με έχει μαγέψει κυριολεκτικά. Είναι ο πρώτος δικός μου σκύλος,και νιώθω τόσο τυχερός που ζω μια τέτοια εμπειρία,η αγάπη που μου δίνει δεν περιγράφεται,και όλο αυτό που με κάνει να νιώθω γι αυτήν. Είναι πραγματικά σαν το μικρό μου κοριτσάκι,και στα δικά μου μάτια πάντα θα είναι κουτάβι!
Η αλήθεια είναι οτι δν ήμουν ποτέ Ο φιλόζωος.. Δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία,απλώς συμπαθούσα τα σκυλιά..Μέχρι που πήρα αυτον τον αγαθό γίγαντα,και άλλαξαν όλα.. Νοιάζομαι για κάθε πλάσμα που βλέπω,τους βάζω νεράκι ή τα ταίζω όποτε μπορω,δν μπορώ να αντισταθώ σε χάδια ή παιχνίδια με αδέσποτα φιλικά πλεον,βοηθάω φίλους και γνωστούς,με το να τα κρατάω όταν λείπουν,ή απλώς συμβουλές πάνω σε κάποια εκπαίδευση ή συμπεριφορά κλπ..
Το κακό με μένα,είναι οτι δουλεύω πολλές ώρες. Λείπω τουλάχιστον ενα 8ωρο απο το σπίτι το πρωι,και μερικές φορές άλλες 5 το βράδυ. Και αυτό μονο η δουλειά. Με αποτέλεσμα το κορίτσι μου να είναι μόνο του σπίτι.. Όσες ώρες και να βγαίνουμε.. Κι αν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι.. Οι ώρες είναι πολλές και βαριέται..
Ο Τσίκο είχε αράξει στην πόρτα του σπιτιού μου λόγω οίστρου της Λάρα,6 μέρες δν έφυγε,με πήγαινε στην δουλειά,ερχόταν στο μαγαζί και άραζε απ'εξω,πήγαινα για τυρόπιτα με το μηχανάκι και απλά ερχόταν δίπλα μου! Και μια μέρα πριν μπω σπίτι,πήδηξε πάνω μου.. και με έκανε μια αγκαλια!! Ναι αγκαλιά!
Δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο.. Ουτε σκέψεις ούτε τίποτα,μίλησα απευθείας με τον Σύλλογο,και έβαλα μπρος για την υιοθεσία.
Σκέφτηκα απλά,οτι μπορώ να του προσφέρω στεγη,τροφή,να προσέχω για την υγεία του,και φυσικά.. Αγάπη... Και σε συνδιασμό οτι θα έχει παρέα η Λάρα,που ηξερα οτι τα πάνε καλά.. Έμοιαζε τέλειο.. Όπως και δείχνει..
Ξέρω οτι μπορεί να μην περπατάει όσο περπατούσε... Αλλά ήδη απο τις πρώτες μέρες τώρα,μοιάζει χαρούμενος και άνετος!