Λίγες σταγόνες αίμα στο τέλος της ούρησης.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Καλησπέρα,

Εδω και 3 περιπου ωρες η σκυλιτσα μου την ωρα που κανει τσισα αφηνει στο τέλος 5-6 σταγονιτσες με αιμα. Επίσης σημερα το απογευμα εκανε εμετο.
Η διάθεσή της ειναι λιγο πεσμενη αλλα οχι και τιποτα το ιδιαιτερο.

Γνωριζω οτι το να γινει μια "διαγνωση" απο το φορουμ ειναι μπακαλιστικο αλλα αν καποιος εχει μια ενδειξη περι τινος προκειται θα ηταν καλο.

Ο κτηνιατρος δεν το σηκωνει. Προσπαθω να τον βρω.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Εχω βρει καποιες πιθανες αιτιες (νεφρα, πιθανος τραυματισμος, κουραση, ουρολοιμωξη, ερλιχιωση(;) κλπ) αλλα δεν ξερω τι απ' ολα μπορει να ειναι...
Αυριο θα την παω σιγουρα στον κτηνιατρο.

Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.809
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πρόσεξες τσιμπούρια πάνω της τώρα τελευταία;

Μπορούν όντως να είναι πολλά πράγματα... ελπίζω να βρείτε σύντομα το γιατρό. Περαστικά.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ειναι μολις 4 μηνων. Παιζει να ξεκινησει οιστρος απο τωρα;
Τελος παντων επικοινωνησα με τον γιατρο σημερα το πρωϊ και μου ειπε να συλλεξω δειγμα απο τα ουρα της και να τα παω. Μαλλον, ειπε, ειναι ουρολοιμωξη. Παντως απο ενεργεια, κλασσικα, τυφλα να χει ο Μπολτ.

Λετε να φταιει που τα κραταει οση ωρα λειπουμε + ολο το βραδυ?

Ειδωμεν. Σας ευχαριστω παιδιά.

επεξεργασία: Τσιμπουρια δεν εχει. Το Σκ την εψαξα εξονυχιστικα.

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Περαστικά εύχομαι, και πές μας τα νέα της μόλις επιστρέψετε από τον κτηνίατρο.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ευχαριστω. Θα σας πω νεα οταν βγουν τ' αποτελεσματα απο την καλλιεργεια.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ουρολοιμωξη, το πιο πιθανο. Εχεις δει να πινει περισσοτερο νερο απο συνηθως; η το κανονικο;;;αν ειναι ουρολοιμωξη, παιρνει αντιβιωση. Αν παρει, να δινεις γιαουρτακι.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Χθες πηγα τα ουρα για καλλιεργεια. Σε 3 μερες θα ξερω. Μου ειπε να της δωσω μια αντιβιωση: Σινουλόξ των 250.
Εν τω μεταξυ απο χθες το απογευμα που την πηγαμε εχει κατουρησει καμια 10αρια φορες και ουτε σταγονα αιματος (!).
Σαν να της πέρασε οσο γρηγορα της ηρθε. Κι απο διαθεση super. Μαλλον δεν πρεπει να ανησυχω πολυ.

Hopsi νερο πινει αρκετο, αλλα παντα επινε.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλά αποτελέσματα και από εμάς !!! Περιμένουμε νέα όταν πάρεις τις απαντήσεις. :)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Καλησπερα,
Επαναφερω το θεμα απλώς για να ενημερωσω για τα αποτελεσματα της καλλιεργειας ουρων:
Σημερα, ο κτηνιατρος μου ειπε οτι βρηκε ενα μικροβιο στα ουρα και να ξεκινησω να της δινω αντιβιωση (Σινουλόξ των 250).

Παντως τα συμπτωματα (οι σταγονιτσες αιματος δηλ) εχουν σταματησει εδω και 3-4 μερες.
Ο γιατρος μου ειπε να της δωσω κι ας σταματησαν τα συμπτωματα. Κι αυτο θα κανω.

Βεβαια απο χθες ειχαμε αλλα. Μετα απο ενα σουπερ 3ημερο στη Λευκαδα, οπου η κουταβινα ετρεχε στη θαλασσα σαν τρελη, ολη μερα με το που γυρισαμε ξεκινησε εμετους και διαρροιες. Το ειπα στον γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω λέγοντάς μου οτι αυτο συμβαινει μετα απο θαλασσα.

Βεβαια οπως ξερουν καποιοι απο δω ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι λιγομιλητος. Επομενως, προτεινα εγω μια θεραπεια κι εκεινος συμφωνησε... :)
Δηλ. Την αφηνω νηστικη για σημερα κι απο αυριο hills w/d.

Και ρωταω εγω τωρα: Για να μην δινω λεφτα σε νεα ειδικη τροφη αλλα και γιατι θελω να της φτιαξω κατι μαγειρευτο τωρα που ειναι αδιαθετη, τι μπορω να της μαγειρεψω εγω για να στρωσει λιγο το στομαχακι της? Ρυζι, γιαουρτακι. Τί δινουν σ' αυτες τις περιπτώσεις;;