Λίγο βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος!


MitsosN

Active Member
22 Απριλίου 2012
36
0
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους, έχω μια πιτμπουλίτσα 6μιση μηνών τώρα και έχει λίγο καιρό που δεν τρώει. Μπορεί να κάνει και 4 μέρες να φάει και την 5η να φάει λίγο. Δεν φαίνετε άρρωστη δλδ έχει όρεξη και στη βολτα και όταν παίζουμε, και αντοχή. πριν λίγες μέρες είδα πανω στο δέρμα της κοντά στο κεφάλι κάτι εξωγκόματα μέσα απο το δέρμα και δεν ξέρω τι είναι. Εκτός αυτού χάνει και πολύ τρίχα που για πιτμπουλ δε μου φαίνετε και τόσο φυσιολογικό. Είχα ρωτήσει τη γιατρό μου για το οτι δε τρώει και με είπε να μην ανησυχώ γτ δε φαίνετε να έχει κάτι. Αλλά αυριο θα την πάω πάλι γτ αυτο με τη τρίχα και τα εξωγκόματα έχω τρομάξει λίγο. Εχετε καμιά ιδέα μηπως έχει τύχει σε καποιον απο εσάς κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ!
 


nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Το δεν φαίνεται να έχει κάτι στο είπε κοιτάζοντάς την εξωτερικά?
Πάρε κ άλλη γνώμη και ζήτα να κάνεις αιματολογικές εξετάσεις/καλαζάρ!
 


MitsosN

Active Member
22 Απριλίου 2012
36
0
Θεσσαλονίκη
Με είχε ρωτήσει αν δαγκώνετε και αν ξίνει έντονα το δέρμα της και είχε δει το δέρμα της.. χωρίς εξετάσεις όμως. Αυριο θα της πω να κάνουμε αιματολογικές πάντως.
 






MitsosN

Active Member
22 Απριλίου 2012
36
0
Θεσσαλονίκη
Όχι, μόνιμα δεν της αφήνω την τροφή. Της βάζω 3 φορές τη μέρα και αν δεν το φάει συμπληρώνω στο επόμενο γευμα και άλλο. Σήμερα την πήγα στη γιατρό μου και με έδωσε για τις τρίχες και τα εξωγκόματα ένα σαμπουάν να την κάνω κάθε 2 μέρες μπάνιο, μου είπε οτι δεν ειναι κάτι και θα το δούμε απο βδομάδα αν δεν έχουν σταματήσει οι πολλές τριχες και να δαγκώνεται. Επείσης μου είπε να αφήσω την τροφή για κανα 2 μέρες και να της δίνω κοτόπουλο με ρύζι μόνο γτ κάνει καλό στο τρίχωμα. Όσο για τις αιματολογικές εξετάσεις με είπε οτι σε 10-15 μέρες έχω εμβολιασμό για καλαζάρ οπότε δεν υπαρχει λόγος να κάνω τώρα εξετάσεις γτ θα κάνει τότε πάλι.
 


MitsosN

Active Member
22 Απριλίου 2012
36
0
Θεσσαλονίκη
Να συμπληρώσω τώρα που το είδα κιόλας οτι το ρύζι με το κοτόπουλο το τάραξε για πρώτη φορά τουλάχιστον. 5 λεπτα έκανε να το φάει και ένα τέταρτο έγλυφε το πιάτο. Οπότε μάλλον έχει θέμα με την τροφή πιστευω. της δίνω τη hills science plan, αλλα μάλλον θα της την αλλάξω όταν τελειώσει.
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
...Επείσης μου είπε να αφήσω την τροφή για κανα 2 μέρες και να της δίνω κοτόπουλο με ρύζι μόνο γτ κάνει καλό στο τρίχωμα. ....
Σιγουρα αυτο ειπε? :confused:

Ετσι οπως τα περιγραφεις μαλλον δεν της αρεσει η τροφη. Μην περιμενεις να λυσσαξει στην πεινα και να τελειωσει το σακι, παρε μια αλλη και μπερδεψε τες ή ακομη μπορεις να βαζεις λιγο γιαουρτι ή μια κουταλια ελαιολαδο μαζι στις Χιλς και μπορει να τις τρωει. Επισης αν μαγειρεψετε κρεας παρε τον πρωτο ζωμο που δεν εχει αλατια και μπαχαρικα και συνηθως τον πεταμε και κρατησε τον στο ψυγειο και μπορεις να βαζεις μερικες κουταλιες στις κροκετες τις.
 


MitsosN

Active Member
22 Απριλίου 2012
36
0
Θεσσαλονίκη
Κοτόπουλο με ρύζι μου είπε να της δώσω γτ κάνει καλο στο δέρμα και στο τρίχωμα και για να δούμε αν δεν τρώει την κροκέτα ή δε τρώει γενικά. Απο ότι φαίνεται την κροκέτα δε τρώει. Θα δοκιμάσω αυτό με το ζωμό που είπες. Μακάρι να είναι αυτό να μην της αρέσει η κροκέτα δλδ και να μην έχει τπτ άλλο. Με λάδι έχω δοκιμάσει πολλές φορές και το τρώει αλλα ξέρω οτι δε κάνει πολύ συχνα γ αυτό δε της βάζω συνέχεια, μια φορά τη βδομάδα.