Λίπωμα κάτω από το λαιμό

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Πριν δύο χρόνια περίπου ανακάλυψα ένα λίπωμα στην Λούση το οποίο επειδή μεγάλωνε το αφαιρέσαμε.
Πριν λίγο καιρό την κούρεψα παρόλο που είναι σκύλος που δεν κουρεύεται για να δω τι συμβαίνει στη περιοχή γιατί έπιανα πάλι ένα εξόγκωμα και ανακάλυψα ότι βγήκε ξανά...
Πάμε την Τρίτη στο γιατρό για να δούμε τι θα μας συμβουλεύσει αλλά βλέπω νέα επέμβαση..:rolleyes:
Αυτή τη φορά θα του πω να το στείλει και για βιοψία γιατί την πρώτη φορά επέμενε ότι δεν χρειάζεται (ο προηγούμενος γιατρός που είχα) γιατί ήταν ξεκάθαρα απλό λίπωμα.
Έχετε συναντήσει κάτι παρόμοιο σε σκύλο σας;

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δεν έχει τύχει σε εμάς, αλλά σε κάποιον φίλο όταν το ντόπερμαν που έχει παρουσίασε κάτι ανάλογο πριν 2,5 χρόνια. Αφαιρέθηκε και από τότε όλα καλά, δεν εμφανίστηκε ξανά.
Την πρώτη φορά που βγάλατε το λίπωμα σου είχε αναφέρει ο γιατρός ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει?
Εύχομαι περαστικά και μακάρι να είναι κάτι ακίνδυνο που απλά το "βγάζει" ο οργανισμός της.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Την πρώτη φορά που βγάλατε το λίπωμα σου είχε αναφέρει ο γιατρός ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει?
Εύχομαι περαστικά και μακάρι να είναι κάτι ακίνδυνο που απλά το "βγάζει" ο οργανισμός της.
Eυχαριστώ!
Ναι , μου είχε πει ότι μπορεί να ξαναγίνει .

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μου ακούγεται σαν τα λιπώματα που βγάζουν και ορισμένοι άνθρωποι, τα οποια είναι καλοήθη και απλά κάποια στιγμή εμφανίζονται.
Πάντως μια βιοψία θα σε βγάλει από την έννοια....

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν σ' αυτή την περίπτωση, της επανάληψης δηλαδή, ανά διαστήματα θα πρέπει να τρέχετε στο χειρουργείο? Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαφανιστεί μια κι' έξω?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Έχει στο πλευρό ο σκύλος μιας γειτόνισσας και ο κτηνίατρος λέει οτι εφόσον δεν τον ενοχλεί δεν χρειάζεται να το αφαιρέσει.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η Λάρα έχει δύο λιπώματα, τα ανακάλυψα φέτος. Ένα στην ωμοπλάτη και ένα στο πίσω αριστερό μπούτι.
Αλλά η κτηνίατρος είπε δε χρειάζεται να τα βγάλουμε αν δεν μεγαλώνουν!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Το αυτό, θα σου έλεγα και εγώ. Αν δεν μεγαλώνει και αν δεν την ενοχλεί [να το ξύνει, ματώνει κλπ] να το αφήσεις στην ησυχία του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Μεγαλώνει, αυτό είναι το πρόβλημα. Θα δούμε τι θα πει και ο ντοκτορ.

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Περαστικά σας, εφόσον είναι η δεύτερη φορά που βγάζει, και επειδή μεγαλώνει κιόλας, καλά θα κάνεις και θα επιμένεις να γίνει και βιοψία! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Ευχαριστώ και πάλι , αυτο σκέφτηκα κι εγώ blackpit , εφόσον τα έχει και τα χρονακια της να της γίνει βιοψια να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο .

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
περσι το καλοκαιρι και μετα απο ενα κεφαλοκλειδωμα που εκανα πανω στο παχνιδι στον μεγαλο, ανακαλυψα ενα τεραστιο λιπωμα , τοπιασα τοπιασα απο κει για να δω τις διαστασεις του , ισα με ενα πορτοκαλι , περιτο να σου πω οτι δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα . Τοσο νεος ελεγα 6 μηνων και να εχει ΟΓΚΟ? την επομενη μετα την δουλεια , παιρνω τον γιατρο και τον παω κατευθειαν , το ελεγχει και μου λεει ,για καλη μου τυχη , να παω την επομενη να του κανει βιοψια , κατι με ετρωγε ομως και αν θελεις πιστεψε το μεσα σε μια μερα ειχε πρηστει κιαλλο μεχρι που ο σκυλος εγερνε ,.Το αλλο απογευμα τον παω σε εναν αλλο που του εχω μεγαλητερη εμπιστοσυνη , και αφου το ελεγχει , κοιταξε και τους σιελογονους αδενες., μου ειπε οτι μαλλον κατι καρφωθηκε στον λαιμο του στον κηπο και εχει κανει φλεγμονη , να του κανω ζεστες κομπρεσες και αν δεν περασει σε μια βδομαδα να τον ξαναπαω Τωρα μετα απο ενα χρονο ειναι απο κατω στην αυλη και χωνει ακομα την μουρη του στα χορτα, και φυσικα ουτε ογκος ουτε βιοψιες ουτε τιποτα ,,,,, ο πρωτος ο γιατρος ειναι αυτος που εχει βγαλει ολη την περιοχη αρρωστη με ερλιχιωση και καλαζαρ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Ευτυχώς που πήρες και δεύτερη άποψη και δεν ταλαιπώρησες και άδικα τον σκύλο σε τόσο μικρή ηλικία!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Δεν την έχω πάει ακόμη γιατί ο γιατρός μας έρχεται αύριο αλλά εκτός από το λίπωμα δεν έχει διάθεση. Ο σκύλος ξαπλώνει πολύ, την κουράζει το παιχνίδι του μικρού, τρώει κανονικά αλλά δείχνει θλιμένη...Με απασχολεί πολύ για αυτό θα της κάνω και εξετάσεις αίματος αύριο να δω τι συμβαίνει. Βέβαια νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι θα ήθελε να εξαφανιστεί ο ελβις, όχι ότι δεν παίζουν αλλά μερικές φορές την ενοχλεί και δυστυχώς δεν τον διορθώνει, το αναλαμβάνουμε εμείς αυτό.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
περαστικά σας!
Η κακομοιρούλα μωρέ, δεν έχει τις κουταβίσιες ορέξεις του Ελβις!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Σας ευχαριστώ πολυ!
Ο ελβις όταν δεν κοιτάμε μου θυμίζει κάτι αγοράκια στο σχολείο που εκφοβιζουν τα υπόλοιπα , στα αγγλικά λέγονται bullies ...
Στεναχωριεμαι γιατί η λουση δεν έχει την αυτοπεποίθηση να τον βάλει στην θέση του , υπάρχουν στιγμές που θα τον δαγκωνα ευχαρίστως αν μπορούσα , αντι για αυτο τους χωριζω. Ο ελβις είναι ένας δυναμικός με αυτοπεποίθηση σκύλος και φυσικά αυτο το επιδιωξαμε αλλα όταν πειράζει συνέχεια την λουση μου θα ήθελα να Την δω να αντιδρά δυναμικά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48