Η εκτόνωση έρχεται ΠΑΝΤΑ πρώτη, μετά η πειθαρχία, μετά αυτό που οι άνθρωποι ονομάζουμε αγάπη.εξαρτάται πάνω απ όλα απ το σκύλο, την εκπαίδευση του, η εκτόνωση έρχεται 3η.
Η εκτόνωση έρχεται ΠΑΝΤΑ πρώτη, μετά η πειθαρχία, μετά αυτό που οι άνθρωποι ονομάζουμε αγάπη.εξαρτάται πάνω απ όλα απ το σκύλο, την εκπαίδευση του, η εκτόνωση έρχεται 3η.
Συγνώμη που θα διαφωνήσω και πάλι, αλλά το λάμπραντορ μου δεν γάβγισε ποτέ ούτε όταν δεν εκτονωνόταν αρκετά, ούτε όταν εκτονωνόταν αρκετά. Επίσης δεν έκανε ζημιές στο σπίτι. Απ' την άλλη ξέρω για λάμπραντορ που έχουν κάνει το σπίτι πάνω κάτω, όχι από έλλειψη εκτόνωσης, αλλά επειδή δεν τους έχουν βάλει όρια.Η εκτόνωση έρχεται ΠΑΝΤΑ πρώτη, μετά η πειθαρχία, μετά αυτό που οι άνθρωποι ονομάζουμε αγάπη.![]()
Ναι, αλλά το σύνηθες λάθος που κάνετε πολλοί στην επιχειρηματολογία σας είναι ότι κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.Συγνώμη που θα διαφωνήσω και πάλι, αλλά το λάμπραντορ μου δεν γάβγισε ποτέ ούτε όταν δεν εκτονωνόταν αρκετά, ούτε όταν εκτονωνόταν αρκετά. Επίσης δεν έκανε ζημιές στο σπίτι. Απ' την άλλη ξέρω για λάμπραντορ που έχουν κάνει το σπίτι πάνω κάτω, όχι από έλλειψη εκτόνωσης, αλλά επειδή δεν τους έχουν βάλει όρια.
η εκτονωση ερχεται πρωτη! μετα απο αυτην, ας πουμε οτι εχουμε το δικαιωμα να ζητησουμε οτιδηποτε απο τον σκυλο μας.εξαρτάται πάνω απ όλα απ το σκύλο, την εκπαίδευση του, η εκτόνωση έρχεται 3η.
κανεις λαθος αρη, ισως γι αυτο ακομη ταλαιπωριεσαι με την εκπαιδευση της ηρας.Εγω συμφωνω με την Berna. Θεμα σκυλου, εκπαιδευσης και μετα εκτονωσης. Αν το παμε βασει δικαιωματων, τοτε ναι γαλαζια, εχεις δικιο.
Τι εννοοείς όρια???ρε παιδια δηλαδη πως βαζετε ορια στα σκυλια σας;;;ειναι δυσκολο;;;;ποια ειναι η διαδικασια;;;;
ο σκυλος δεν κανει οτι θελει στο σπιτι.Ακολουθει καποιους κανονες.Αυτο γινεται με εκπαιδευση και καλη σχεση με το σκυλο.Οταν δινεις μια εντολη ή εχεις μια συγκεκριμενη σταση για κατι,δεν το αλλαζεις που να χτυπα τον απαυτο του κατω.eipe prin καπιοσ απο εσασ οτι αν του βαζεισ ορι δεν θα σου διμιουργει προβληματα!δεν ξερω τι θελουν να πουν