Λατινικη Αμερικη

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
λοιπον........

-απο τα cargo του βενιζελου μου ειπαν οτιι
η μεταφορα και ολα τα λοιπα(εισητηρια, χαρτια κλπ) τα κανονιζει ο αποστολεας-ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ. εκτος απο το εισητηριο του ζωου πληρωνουμε και τα διαχειριστικα, κουβαλιστικα κλπ:D, γυρω στα 100 ευρω για 10 κιλα.

περνουμε το ζωο και παμε στην κτηνιατρικη υπηρεσια του βενιζελου

- απο την κτηνιατρικη υπηρεσια του βενιζελου μου ειπαν οτι
απο αμερικη θελουν εμβολιο λυσσας και τα χαρτια του επικυρωμενα απο την κρατικη κτηνιατρικη αρχη της χωρας( εδω μηλαμε απο αργεντινη). θελουν ειδοποιηση 2-3 μερες προτου την αφιξη σε περιπτωση που η αφιξη ειναι περιεργες ωρες.δεν ειναι 24ωρη υπηρεσια, ομως οτι ωρα και να ειναι θα ειναι εκει κατοπιν συνενοησης. τηλ. 210-3538455. να πω εδω οτι στο θεμα λυσσας και χαρτιων η κτηνιατρικη υπηρεσια ηταν ΑΠΟΛΥΤΗ

περνουμε το ζωο και το πηγαινουμε στο τελωνειο

-απο το τελωνειο μου ειπαν οτι υπαρχει ΦΠΑ 21%.......................... οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει πμ:) να του εξηγησω

αφου παρουμε και τα χαρτια του τελωνειου με περνεται τ/φ μηπως εχω βαρδια να δω τι φερατε και να παμε να πιουμε και κανα καφε:D:D
ασε σταματω εδω γιατι θα πεσει λογοκρισια απο τον αντμιν παλι..........:mad:

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
ετσι μου ειπαν , οτι υπαρχει εγγυηση.
α, κατι αλλο που ξεχασα, ειναι οτι αυτα γινονται αν ειναι cargo το ζωο, αν ειναι καμπινα δεν παει κτηνιατρειο αλλα κατευθειαν τελωνειο, δεν ξερω γιατι , αλλα ετσι γινεται!

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Εαν τελικα την φερετε (το ευχομαι !!!) θα ηταν χρησιμο να μας πεις τελικα τι χρειαστηκε! Εμενα με ενδιαφερει πολυ!
Η κουταβα τελικα,χρειαστηκε να κανει τη Λυσσα για να μπορει να ταξιδεψει.

Τα διαδικαστικα της μεταφορας (χαρτια κλπ) τα ανελαβε η εκτροφεας,το μονο που καναμε εμεις εμεις ήταν να τα σκασουμε :D$:D.

Αυτη τη στιγμη ειναι Αγγλια (απο χθες) γιατι η British δεν δεχθηκε να ταξιδεψει αμμεσως απο Αργεντινη και ετσι θα ερθει σημερα το απογευμα \\:D/\\:D/\\:D/\\:D/.

Απο Αργεντινη εκανε 17 ωρες και θα κανει κανα 3,5 ωρο απο Αγγλια.

Τωρα,για το αεροδρομιο,κανονικα θα πρεπει να ειναι κτηνιατρος(του αεροδρομιου) ειδοποιημένος απο μας,αλλα επειδη εκανε σταση στην Αγγλια,θα την τσεκαρουν εκει,αρα στην Ελλαδα δεν χρειαζεται (με καθε επιφυλαξη),θα περασει μετα τελωνειο ,,,,,,,,,,,,,,,και μετα θα παρει το πλοιο για να ερθει στην αγκαλια μου \\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/

Last edited:

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αντε ωραια βρε σοφια!!!!με το καλο να την δεχτειτε στην πολυ ωραια παρεα σας!!!!

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
857
6
σε ολο αυτο το ταξιδι ποιος το περιποιειτε νερο φαγητο κλπ

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
σε ολο αυτο το ταξιδι ποιος το περιποιειτε νερο φαγητο κλπ
Οταν ερθει,θα την ρωτησω :D

Περα απο την πλακα δεν εχω ιδεα,μπορει και ο πιλοτος που τον μαγεψε η ομορφια της :D

Επιλεχθηκε η British airways γι'αυτον τον λογο,οτι δλδ ειναι απο τις πιο αξιοπιστες αεροπορικες στη μεταφορα ζωων

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
,,,,,,,,,,,,,,,και μετα θα παρει το πλοιο για να ερθει στην αγκαλια μου \\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/
είσαι μια τρελή........!!!!χαχαχαχαχαχαχα
καλώς να δεχτείτε άλλο ένα μαλλιαρό μέλος στην οικογένειά σας!:D
τελικά τι χρώμα είναι;

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Ευχαριστω κοριτσια
Σημερα Αθηνα - αυριο απογευματακι Κρητη
(τωρα,λογικα,πρεπει να ταξιδευει- δεν βλεπω καθυστερηση πτησης)

Last edited: