Λεηλα και Χοουπ(ενα) εναντι ποντικοφαρμακου, σημειωσατε ενα...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
καλησπερα. Ειχα χαθει για καποιο καιρο διοατι οπως ο τιτλος λεει, ειχαμε τρεχαματα...

Στην πολυκατοικια που μενουμε υπαρχει κηπος και δυο ενοικοι που ταιζουν γατες και αδεσποτα, μεσα στον κηπο. Αυτο δυσαρεστει καποιους στην πολυκατοικια.

η Χοουπ ειχε κ εχει ακομα,οιστρο. ετσι, δεν την κατεβαζα καθολου κατω. Μια αποφραδα νυχτα, λεω, κατσε μωρε, το μπεμπε θα νομιζει οτι ειναι τιμωρια γιατι ξαφνικα βλεπει να κατεβαζω τσαρκα μονο τη Λεηλα.
ετσι, παιρνω το μπεμπε κ το βγαζω βολτα στον κηπο της πολυκατοκιας, για να μυρισει λιγο πρασιναδα. Εννοειται με σαμαρακι-οδηγο.
Ελα μου ομως που την μυριζει ενας μαγκας την Κηφισας και πηδαει την μαντρα με την πρασιναδα(σοκ επαθα απο το σαλτο που εκανε) και βουρ εγω μεσα με το μπεμπε αγκαλια.

Ο ερωτηλος ξενυχτουσε περιμενοντας να ερωτοτροπησει. Τον ειδαν καποιοι απο την πολυκατοικια, οκ, τους αγκαλιαςσε κ καπως σφυχτα κανοντας παλυδρομικες κινησεις κ τελος παντων φοβηθηκαααααααν.

να φωναξουμε το δημο; οχι. Ενοικοι τον ταισαν και ετσι εγινε κατοικος εδω.

κατι μερες μετα, πρεπει να κατεβασω το μπεμπε κατω. Κ μετα τη Λεηλα.

Αφηνω τα κοριτσια μου να μυρισουν τα χορταρακια του κηπου κ τραλαλο, παω πισω.

κατι μερες μετα, εβρισκα αιματα στο πατωμα κ σε τσισακια. τιμωρια η χοουπ(ειχε οιστρο και ο Αστραπογιαννος νομιζα οτι ηταν δικα της)
Δυο μερες μετα τη βολτα, το μπεμπε αρχιζει τρεμει τη νυχτα. θα κρυωνει λεω. Την σκεπαζω. τιποτα. το επομενο πρωι κανει να φαει κ το πισω ποδαρακι της πηγαινε σαν κομπρεσερ. ε ρε λεω, εχε χαρει απο τα σαλτα στους καναπεδες να επαθε δυσπλασια.(ντιπ χαζη).
μερα τριτη. πιανω την λεηλα να σταζει αιματα. Αμαν! αμεσως στην κτηνιατρο.
Αγωγη με αντιβιωση.
Μερα τεταρτη, καμια τους δεν εχει ορεξη. και αρχιζουν οι εμετοι...παρασκευη βραδυ ηταν. εμετοι, διαρροια η χοουπ και αφροι παντου. Σφαιρα κτηνιατρο.
Δηλητηριαση μου λεει, φολα.
Απα πα κυρια Ριτα μου, δεν παιζει, αφου το μπεμπε δεν το εχω βγαλει εξω απο την αυλη καθολου και επισημα ψεξασμος εγινε μεσα σεπτεμβρη που ηδη ειχα αρχισει να μην βγαζω τη μικρη εγω απο την πολυκατοικια ουτε στον κηπο.
οχι ειναι δηλητηριαση.
Αποκλειεται κυρια Ριτα μου, αφου ειδικα το μπεμπε της εχω μαθει να μην τρωει απο κατω οταν παμε βολτα και κυριως δεν την αφηνω εγω να μυρισει πολυ η να φαει κατι. Οχι δεν υπαρχει περιπτωση. Μηπως ειναι ιωση;;;
κοιτα τα ματια τους. Οχι μου λεει, υποψιαζομαι δηλητηριαση. ορος κ στις δυο και ατροπινη.
παρασκευη βραδυ, ξανα εμετοι, ξανα αφροι και αιμα απο την λεηλα.
Σαββατο ορος , ατροπινη και βιταμινη.
ξανα εμετοι,διαρροια(εντελως νηστικες απο παρασκευη), υποτονικες απιστευτα.

Καποιος μου λεει για ποντικοφαρμακο... Το λεω στην γιατρο, Κυριακη εχουμε ορο, ατροπινη και βιταμινη Κ και αντιβιωση η μεγαλη. Τα ουλα της μικρης κοκκινα πολυ.

Δευτερα: σταματα το αιμα στη Λεηλα. σταματουν οι εμετοι. μενει μονο διαρροια και ατονια.
τριτη. σταματαμε τον ορο. μονο ενεσεις. παντα με το αντιδοτο του ποντικοφαρμακου.
Σημερα ειναι Πεμπτη και η Λεηλα εκανε παλι λιγο εμετο. Το βραδυ, κλασσικα, κτηνιατρο να τους δωσει ενεσεις και στο μπεμπε φαρμακο(δεν το θυμαμαι τωρα) για τη διαρροια.

Μας μενουν με τη σημερινη 10 μερες αγωγης ακομα...

Το ποντικοφαρμακο λοιπον, εχει το γνωρισμα να αργει 2-3 μερες να δειξει συμπτωματα... Εγω ετυχα κ στην περιπτωση η μικρη να ειναι σε οιστρο κ να νομιζω τα αιματα πως ηταν απο εκεινη για 2 μερες.

Η ταλαιπωρια, μεγαλη. Το κοστος παει γυρω στο 500 αρικο...το κλαμα που εχω ριξει και οι καταρες... κ ειναι η δευτερη φορα στη ζωη μου που καταραστηκα...

Το σεναριο ειναι πως καποιοι απο τους ενοικους που δεν γουσταρουν τα σκυλια, ραντισαν με ποντικοφαρμακο κρυφα την εισοδο, να ξεμπερδεψουν με τα αδεσποτα γενικα και δη τον ερωτιαρη. Εγλειψαν οι μικρες μου χορταρακια(κ εγω η ηλιθια ελεγα, αχ μυριζουν τα φυλλαρακια της φυσης τα μωρα μου!τι ωραια που εχει η πολυκατοικια κηπο!) και αυτο ηταν...

Αποτελεσμα;
παρολιγον οι μικρες μου να φυγουν...μεχρι κ την Κυριακη διετρεχε κινδυνο η ζωη τους.

Να μην τυχει σε κανεναν σας. Και να σαπισει το χερι οποιου το κανει απο τον ωμο. να βγαζει τους αφρους και το αιμα των κοριτσιων μου απο τον κWλο και να ξερναει φαγητο απο τα ματια. Εις τους αιωνας των αιωνων , αμην.

Ψαχνω τον ερωτηλο δυο μερες τωρα, και δεν ειναι κατω. Ευχομαι απλα να ξενερωσε και να βρηκε αλλη φιλεναδα...

Αυτα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Hopsi μου, λυπάμαι πολύ. :( Περαστικά τους και πήγαινε καλού-κακού να το πεις και στην αστυνομία. Το ξέρω ότι δε θα τους βρούνε, αλλά καλό είναι να το ξέρουν.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
Δεν θα το αφησω ετσι... εννοια σου. Γιατι ειμαστε ολοι κ ολοι εδω 10 διαμερισματα, εκ των οποιων μαζι με μενα, 3 με σκυλια και 3 που τα αγαπανε πολυ, αρα μενουν 4 εκ των οποιων δυο τρεις εχουν παραπονεθει εντονα κατα καιρους απο οτι εμαθα...Αλλα να γινουν πρωτα τα κοριτσακια μου καλα, να μην εχουμε εσωτερικες αιμορραγιες αλλο κ να φυγει το δηλητηριο απο μεσα τους...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Όχι ρε γαμώτο!! Έλεος. Πάλι καλά που τα κορίτσια αναρρώνουν τώρα.. Έλεος. Τελικά πουθενά δεν μπορούμε να ξενοιάσουμε, κίνδυνος υπάρχει παντού.
Περαστικά τους εύχομαι :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.080
Athens
Hopsi νομικά ή με αστυνομία μπορείς να τους ξεσκίσεις?

Τι να πω ρε παιδιά, θα είχα κάνει φόνο...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι μπρε, αλλά το φόνο για να τον κάνεις πρέπει να ξέρεις σίγουρα ποιος ήταν ο επίδοξος δολοφόνος!:p:p:D:D:D

(Σόρυ, Hopsi μου για το αστειάκι χαμηλού επιπέδου.:))

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ρώτησε στα μαγαζιά της περιοχής σου που πουλάνε δηλητήρια εαν αγόρασε κάποιος γείτονας πρόσφατα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
ρώτησε στα μαγαζιά της περιοχής σου που πουλάνε δηλητήρια εαν αγόρασε κάποιος γείτονας πρόσφατα
Χμμμμ, έξυπνη ιδέα. Πάρε μαζί σου όμως και καμιά φίλη ή φίλο σου (και ΟΧΙ το Σάκη διότι δε θα γίνει δεκτός) για μάρτυρα αν αλλάξει γνώμη ο μαγαζάτορας και μετά ανακαλέσει τα όσα είπε.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
αστυνομία και μήνυση κατ΄αγνώστου....για να μην το ξανακάνουν!
περαστικά .....!!!!!!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.080
Athens
αστυνομία και μήνυση κατ΄αγνώστου....για να μην το ξανακάνουν!
περαστικά .....!!!!!!
Ναι και μια ανακοίνωση τοιχοκολλημένη ότι έχει γίνει μήνυση κλπ-κλπ και ότι είστε επάγρυπνοι κλπ και ότι είσαστε standby για ξέσκισμα δια της νομικής οδού.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Ναι και μια ανακοίνωση τοιχοκολλημένη ότι έχει γίνει μήνυση κλπ-κλπ και ότι είστε επάγρυπνοι κλπ και ότι είσαστε standby για ξέσκισμα δια της νομικής οδού.
έτσι μπράβο!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Οι καταρες σου επι 2 και απο μένα! Λες και δεν ξέραν οτι εισαι κι εσυ εκεί μύνηση κατά "αγνώστων" αλλά θα γίνεςι η κακια της γειτονιάς!
Περαστικά στα μωρα σου! ΝΑ γίνουν καλά και να χοροπηδάνε γρήγορα!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
δεν γίνεσαι ''η κακιά της γειτονιάς'' όταν προστατεύεις με νόμιμο τρόπο τα σκυλιά σου......

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Το φάρμακο για τις μυοκτονίες δεν ψεκάζεται. Είναι σε μορφή πάστας ή στερεό. Όταν πρόκειται για σκόνη είναι σε αρκετή ποσότητα.

Μήπως στη πολυκατοικία σας έγινε πρόσφατα εντομοκτονία και έγλυψαν τα σκυλιά;

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Να προστατευεις τα σκυλια σου ειναι αναφέρετο δικαίωμα, αλλά σε μια κοινωνία ηλιθίων που ρίξανε ποντικοφάρμακο στην αυλή είναι το "ουφο" με τα σκυλιά! Φυσικά και σκασίλα της και να τους τρίξει τα δόντια με μυνησεις για να μη το ξανακάνουν!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Το φάρμακο για τις μυοκτονίες δεν ψεκάζεται. Είναι σε μορφή πάστας ή στερεό. Όταν πρόκειται για σκόνη είναι σε αρκετή ποσότητα.

Μήπως στη πολυκατοικία σας έγινε πρόσφατα εντομοκτονία και έγλυψαν τα σκυλιά;

και εγω αυτο σκεφτηκα,μηπως δεν εγινε κακοπροαιρετα,αλλα θα μπορουσαν να βαλουν μια ανακοινωση.Αφου ξερουν οτι πανε σκυλια εκει...

Τωρα ειλικρινα τι να σου πω..να βλεπεις και τα 2 ετσι και να φοβασαι οτι θα τα χασεις,ειλικρινα τρεμω και μονο στην ιδεα.