Καλησπερα...θα ηθελα τη βοηθεια σας..εχω ενα ντογκ ντε μπορντω 2.5 χρονων το οποιο μετα απο πολλες περιπετειες που περασαμε εχει καλαζαρ κ ψωρα...απο την πρωτη φορα που πηγα τον σκυλο κ μαθαμε για το καλαζαρ ειχε κ δερματικα κ η κτηνιατρος μου εκανε ενεση που επανεβαλε μετα απο 10 μερες κ τριτη φορα που πηγα γιατι το σκυλι γινοταν χειροτερα μου ειπε οτι εχει ψωρα demodex αν το γραφω καλα κ καναμε ενεση για την ψωρα που πρεπει να γινεται καθε 10 μερες.το φαρμακο για το καλαζαρ θα το ξεκινησω την τριτη γιατι τοτε θα μου ερθει απο εξω...του δινω ζυλαπουρ πρωι βραδυ κ στην αρχη του ειχαμε δωσρι κ αντιβιωση για 10 μερες.προχτες ηταν χειροτερα κ ουτε ετρωγε κ πηγα σε μια αλλη κτηνιατρο για μια δευτερη γνωμη.ειχε πυρετο κ του εκανε 2 ενεσεις αντιβιωσης.κ αν κανα πεσει μου ειπε να ξανα κανω...γενικα συμφωνησε με την κτηνιατρο μου απλα μου ειπε να κανω κ τεστ για ερλιχεια;το λεω καλα;γιατι το καλοκαιρι επιασε ψυλλους κ τσιμπουρια κ τον πηγα στον κτηνιατρο που τον πηγαινα κ μου εβαλα απλα αμπουλα δεν μουβειπε να κανω κατι αλλο...εγω του ειχα κολαρο κ αμπουλα βαλει κ ψεκαζουμσεμπασιλ το χωρο εξω δεν ξερω πως επιασε...μην τα πολυλογω εγινε καλα...καποια στιγμη πριν τα χριστουγεννα ηταν αδιαθετος κ τον ξανα πηγα γιατι ειχε κατι δερματικα καθολου ορεξη κ μου ειπε οτι εχει ωτιτιδα...κ για τα υπολοιπα οτι εχει καταθλιψη θα του περασει.εγινε καλα κ απο την ωτιτιδα κ τον τελευταιο μηνα εχω παθει οκα ςυτα που εγραψα στην αρχη φυσικα παω σε αλλο κτηνιατρο.απλα κ εγω δεν ειχα ποτε σκυλι πριν απο αυτο κ δεν ξερω πολλα πραγματα αλλα αν ο αρχικος κτηνιατρος ηταν της προκοπης θα ειχα γλιτωσει τοσες περπετειες.θελω τη βοηθεια σας...τωρα το σκυλι μετα τις τελευταιες ενεσεις αντιβιωσης ειναι λιγο καλυτερα αλλα το σωμα του ειναι ολο σαγρε κ του πεφτουν οι τριχες σε μια βδομαδα πιστευω δεν θα εχει καθολου....τρωει γενικα...τι αλλο να κανω να τον βοηθησω...δεν θελω να ποναει...πριν ηταν ενα σκυλθ που ολο ετρεχε επαιζε...του βαλαμε κ αμπουλα για την ψωρα advocate κ μου ειπαν να του βαλω σε 10 μερες κ για ψυλλους κ τσιμπουρια...γενικα πολλα φαρμακα...μου ειπαν οτι ειναι μικρος κ λογικα θα τα καταφερει...εκτος κ αν απο τα φαρμακα πειραχτουν ζωτικα οργανα...γιατι τωρα δεν εχουν πειραχτει...συγνωμη για τα τοσα πολλα που γραφω...αλλα τον τελευταιο μηνα δεν θτμαμαι μια μερα που να κοιμηθηκα ησυχα...