Λεισμανιωση vol.2

Siempre

Active Member
16 Φεβρουαρίου 2014
39
0
Παιδια εγραψα και χθες για το συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν ειχε μεγαλη συμμετοχη..Οσοι ξερουν ας με βοηθησουν τι πρεπει να κανω με αυτα τα εμβολια και πως..Εχω μπερδευτει γιατι εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι 3 εμβολια απο 40 ευρο καθε φορα.Αλλος μου ειπε οτι ειναι πολυ πιο ακριβα απο αυτο το ποσο.Σε κτηνιατρικο συλλογο που ρωτησα μου ειπαν οτι το εμβολιο αυτο μπορουνε να μου το φερουνε με 5 ευρο κ να παω να το κανει καποιος που ξερει κλπ κλπ. Για τυχον αποριες ανατρεξτε στο χθεσινο θεμα. Ευχαριστωωω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Αν δεν έχει συμμετοχή κι αυτό το θέμα, θα ανοίξεις και vol.3 και θα παραπέμπεις για τυχόν απορίες, στο vol.2, που παραπέμπει στο vol.1; Και αύριο, θα ανοίξεις το vol.4;

Και στο μεταξύ...καμμιά αναζήτηση στο φόρουμ, έχεις κάνει για να βρεις τα αρκετά σχετικά θέματα που ήδη υπάρχουν, ή απλώς θα ανοίγεις καινούργια, σε δουλειά να βρισκόμαστε;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν υπάρχει εμβόλιο για την λεισμανίαση με 5 ευρώ... κάτι δεν έγινε κατανοητό στη κουβέντα σας...

Ρώτα ξανά

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Παιδια εγραψα και χθες για το συγκεκριμενο θεμα αλλα δεν ειχε μεγαλη συμμετοχη..Οσοι ξερουν ας με βοηθησουν τι πρεπει να κανω με αυτα τα εμβολια και πως..Εχω μπερδευτει γιατι εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι 3 εμβολια απο 40 ευρο καθε φορα.Αλλος μου ειπε οτι ειναι πολυ πιο ακριβα απο αυτο το ποσο.Σε κτηνιατρικο συλλογο που ρωτησα μου ειπαν οτι το εμβολιο αυτο μπορουνε να μου το φερουνε με 5 ευρο κ να παω να το κανει καποιος που ξερει κλπ κλπ. Για τυχον αποριες ανατρεξτε στο χθεσινο θεμα. Ευχαριστωωω
Κατ' αρχήν με τον τίτλο μπερδεύεις τους συμμετέχοντες. Καλύτερα να έγραφες ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΛΕΙΣΜΑΝΙΑ. Τώρα νομίζει κανείς από την επικεφαλίδα,αν δεν διαβάσει παρακάτω,ότι ο σκύλος σου έχει Λεϊσμάνια.
Εν πάσει περιπτώσει,με λίγα λόγια.Το εμβόλιο είναι πολύ καινούργιο στην αγορά,με πιθανόν άγνωστες παρενέργειες ακόμη. Γι' αυτό πολλοί δεν το κάνουν ακόμα,αν και οι περισσότεροι κτηνίατροι στο προτείνουν. Μεταξύ αυτών που περιμένουν λίγο ακόμα.είμαι και εγώ.Πράγματι είναι σε περιοδικές ενέσιμες δόσεις. Το κόστος,είναι όπου σε πιάσουν,από 60€ η δόση,μέχρι 90€. Δόση αυτού του εμβολίου,είτε από το εξωτερικό,είτε από εδώ με 5€,είναι ανέκδοτο! Η προστασία κατά τα γραφόμενα, είναι περίπου 75 με 80%,όχι απόλυτη. Αυτά γενικά.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Το κόστος,είναι όπου σε πιάσουν,από 60€ η δόση,μέχρι 90€. Δόση αυτού του εμβολίου,είτε από το εξωτερικό,είτε από εδώ με 5€,είναι ανέκδοτο!
Στη Θεσσαλονίκη βρήσκεις με 40€ τη δόση. Και εγώ με τον ιατρό μας λέμε να περιμένουμε ακόμα. Προς το παρόν δίνω Leisguard, αμπούλες και το βραδάκι ψεκασμός με αιθέρια έλαια... και ελπίζω να μη μας βρει το κακό

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δίνετε προληπτικά leisguard;
Aναρωτιέμαι πόσο σωστό είναι αυτό, εννοώ να επιβαρύνουμε προληπτικά τον οργανισμό των σκύλων μας.
Βέβαια εξαρτάται την περιοχή που ζει κανείς, άλλο να ζεις σε διαμέρισμα και άλλο σε μονοκατοικία σε εξοχικό μέρος, στην δεύτερη περίπτωση θα το σκεφτόμουν κι εγώ σοβαρά.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Δίνετε προληπτικά leisguard;
Aναρωτιέμαι πόσο σωστό είναι αυτό, εννοώ να επιβαρύνουμε προληπτικά τον οργανισμό των σκύλων μας.
Βέβαια εξαρτάται την περιοχή που ζει κανείς, άλλο να ζεις σε διαμέρισμα και άλλο σε μονοκατοικία σε εξοχικό μέρος, στην δεύτερη περίπτωση θα το σκεφτόμουν κι εγώ σοβαρά.
Κοίτα, ο ιατρός μας πιο πολύ εμπιστεύεται το leisguard παρά το εμβόλιο και εγώ του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Κάποιοι βάζουν scalibor και αμπούλα άρα και αυτά μαζί επιβαρύνουν τον οργανισμό. Εμείς λόγω αλλεργίας δεν μπορούμε να φοράμε το scalibor οπότε δίνω leisguard.
Και ναι μένουμε στη Βόρεια Ελλάδα και σε χωριό με πολύ πράσινο και πολλά νερά οπότε προσπαθώ να τα προστατεψω όσο μπορώ τα κορίτσια μου. Ακόμα και διάφορα φυτά που αποθούν έντομα έβαλα στον κήπο και στο μπαλκόνι :)

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Scalibor και αμπούλα, βάζω και εγώ.Δεν γίνεται αλλοιώς! Το καλοκαίρι,που υπάρχουν σκνίπες, βάζω την Advantix,που απωθεί και τις σκνίπες,όπως με προέτρεψε ο γιατρός,Citronela κλπ. Τον χειμώνα, που το μόνο πρόβλημα είναι οι ψύλλοι, από τις γάτες που έχουμε μέσα και έξω από το σπίτι,βάζω Frontline combo. Ναι, υπάρχουν ψύλλοι και τον χειμώνα!!

Siempre

Active Member
16 Φεβρουαρίου 2014
39
0
Αν δεν έχει συμμετοχή κι αυτό το θέμα, θα ανοίξεις και vol.3 και θα παραπέμπεις για τυχόν απορίες, στο vol.2, που παραπέμπει στο vol.1; Και αύριο, θα ανοίξεις το vol.4;

Και στο μεταξύ...καμμιά αναζήτηση στο φόρουμ, έχεις κάνει για να βρεις τα αρκετά σχετικά θέματα που ήδη υπάρχουν, ή απλώς θα ανοίγεις καινούργια, σε δουλειά να βρισκόμαστε;
Βρεεεεεεεεεεεε χαβαλε τελειο τελειο,σχεδον λιποθυμω!

Ευχαριστω για τις απαντησεις σορρυ αν σας μπερδεψα.Κι εμενα μου φανηκε ανεκδοτο αυτο με τα 5 ευρο..Γενικα αυτες τις μερες που ρωταω απο εδω κι απο εκει κατεληξα κι εγω στο συμπερασμα να περιμενω και να το αντιμετωπισω με κολαρα αμπουλες κλπ !