Λεπτοσπείρωση

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Επίσης υπάρχει και αυτό
http://www2.keelpno.gr/blog/?p=6004

Επίσης να γνωρίζετε ότι οι λεπτόσπειρες παραμένουν ζωντανές για μερικές βδομάδες στα στάσιμα νερά. Πίνοντας, κολυμπώντας, κάνοντας μπάνιο ή τρώγοντας τροφές μολυσμένες μπορεί να προσβληθεί και ο άνθρωπος.

• Like
Reactions: archodea and Orilis

Johnkits

Member
28 Οκτωβρίου 2016
10
26
44
Πολυ κρισιμη λεπτομερεια το οτι εμβολιασμενοι σκυλοι γινονται φορεις χωρις να νοσουν...
Δεν το ηξερα αυτο...
Και τα δικα μου τα φιλαω και με φιλανε χωρις καμια αναστολη ξεροντας οτι ειναι εμβολιασμενα.Επισης και ενα αδςσποτο που εχω υπο την προστασια μου εκτος σπιτιου και με αυτο τα ιδια παρολλο που ξερω οτι δεν ειναι εμβολιασμενος.
Μεταδιδεται μονο απο τα ουρα η και απο το σαλιο ξερει κανεις?
Το μικροβιο ειναι στα νεφρα και αποβαλλεται με τα ουρα. Ομως μπορει και με το σαλιο

Johnkits

Member
28 Οκτωβρίου 2016
10
26
44
Πολυ κρισιμη λεπτομερεια το οτι εμβολιασμενοι σκυλοι γινονται φορεις χωρις να νοσουν...
Δεν το ηξερα αυτο...
Και τα δικα μου τα φιλαω και με φιλανε χωρις καμια αναστολη ξεροντας οτι ειναι εμβολιασμενα.Επισης και ενα αδςσποτο που εχω υπο την προστασια μου εκτος σπιτιου και με αυτο τα ιδια παρολλο που ξερω οτι δεν ειναι εμβολιασμενος.
Μεταδιδεται μονο απο τα ουρα η και απο το σαλιο ξερει κανεις?
Το μικροβιο ειναι στα νεφρα και αποβαλλεται με τα ουρα. Ομως μπορει και με το σαλιο

• Like
Reactions: Kouros

Johnkits

Member
28 Οκτωβρίου 2016
10
26
44
Ο μικρυλης πως τα παει;;
Σημερα κλείσαμε μια εβδομαδα νοσηλειας. Τρωει κανονικα, πινει νερο, ουρει και αφοδευει. Τον ορο τον εχει ακομα και η αντιβιοση απο ενδοφλεβια τωρα δίνεται σε χαπι. Εξετάσεις καθε 2 μερες ( αιματολογικες, υπερηχος, ακτινογραφια). Δυστυχώς οι αιματολιγικες καθε φορα ειναι σκωτσεζικο ντουζ, ποτε πεφτουν οι τιμες και χαιρομαστε, ποτε ανεβαινουν παλι και μουδιαζουμε. Φοβηθηκαμε για εγκολιασμο αλλα το ξεπερασαμε. Σημερα μας είπαν το οτι εφτασε μεχρι σημερα να ζει και στην κατασταση που ειναι ειναι αθλος. Σε ανεμβολιαστα κουταβια η θνησιμοτητα ειναι στο 70%. Σιγουρα θα μεινει μεσα μεχρι την δευτερα και βλεπουμε, Ο κινδυνος δεν εχει περασει εντελως. Υπομονη...