Λευκα σπυρακια στο στόμα!

Bizoo

Member
17 Οκτωβρίου 2017
5
8
37
Καλησπέρα σας. Πριν λίγο παρατήρησα δύο λευκά σαν σπυρακια στο στομα της Μπιζού μου. Δεν εχουν πυον, είναι σκληρά, δεν φαινεται να πονάει ή να την ενοχλούν, εχω όμως ανησυχήσει . Έχει ιδέα κάνεις τι μπορεί να είναι;;

Attachments

Kahlan

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
170
208
Είμαι από κινητό και δεν βλέπω πάρα πολύ καλά τις φωτογραφίες. Πιθανόν να πρόκειται για θηλώματα, τα οποία είναι καλοήθεις όγκοι και οφείλονται σε ιό (canine oral papillomavirus, δεν το ξέρω στα ελληνικά) και είναι πολύ συνηθισμένο σε νεαρούς σκύλους. Συνήθως φεύγουν μόνα τους.
Από κει και πέρα, μια ερώτηση στον κτηνίατρο σου είναι απαραίτητη εφόσον είδες κάτι στο σκύλο σου που σε ανησυχεί.

Bizoo

Member
17 Οκτωβρίου 2017
5
8
37
Καλά εννοείται ότι αύριο θα περάσουμε μια βόλτα από τον γιατρό μας απλά επειδή δεν έχω παρόμοια εμπειρία σε κάτι τέτοιο γι αυτό ανησυχώ...

• Like
Reactions: Kahlan

marialou92

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
67
45
Αυτό που λέει η Kahlan είναι. Είχαμε βγάλει και εμείς παλιότερα και ο κτηνίατρος είπε ότι θα φύγουν μόνα τους, όπως και έγινε.

Bizoo

Member
17 Οκτωβρίου 2017
5
8
37
Αυτό που λέει η Kahlan είναι. Είχαμε βγάλει και εμείς παλιότερα και ο κτηνίατρος είπε ότι θα φύγουν μόνα τους, όπως και έγινε.
Μακάρι! Εσείς είχατε βγάλει αρκετά ή σαν τη δικιά μου; έχει μόνο δύο σε διαφορετικά σημεία. Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες που επισυναψα

marialou92

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
67
45
Είχε βγάλει πολλά και είχαμε παθει σοκ όταν τα αντιληφθήκαμε αλλά, όπως είπαν και οι προηγούμενοι, δεν χρήζουν ανησυχίας!