σήμερα που πήγαμε στον γιατρό! να έχει 5-6 σκυλάκια μέσα... όλοι να έχουν πέσει πάνω απο τον Λέων! χαχαχα είχε κάνει και μπάνιο ήταν και φρεσκοχτενησμένος!!! Ενας κούκλος ήταν! Λέγανε κιόλας φτου φτού!!! 
Είσαι θεωρητική κατεύθυνση μήπως?χμ... κάπως!
Πολύ μου αρεσει να κάνω χρονικές αντικαταστάσεις ρημάτων!
μην αφησεις κατι να πέσει κάτω..... σκληροπυρηνικιΑΕίσαι θεωρητική κατεύθυνση μήπως?
Ημουν μεταξύ χάσκυ, λαμπραντορ, γπ και τελικά πηρα ελβετό!!ααα πολύ ωραίο το σκυλάκι Γκέλυ..Δικό σου είναι;![]()
Μπορούσες να πάρεις και κάνε κόρσο.Ημουν μεταξύ χάσκυ, λαμπραντορ, γπ και τελικά πηρα ελβετό!!
είπα να μην παρω αλλο για τα επόμενα 4 χρόνια!Μπορούσες να πάρεις και κάνε κόρσο.![]()
εξαιρετικά!Πως τα παει με τη Σελίν;
δεν είναι το δικό μου θέμα εδώ και ειναι off topic η συνέχεια.Ωραια... Τα φαντάζομαι να τρέχουν και να παίζουν! Παντως πως και διάλεξες Ελβετό;
Να βρήκα και εγώ φωτογραφίες
http://s941.photobucket.com/user/Sw...458842196238_189742466_n_zpsc4930475.jpg.html
Eξαιρετικά μέχρι που την κατάπιε κατά λάθος!είπα να μην παρω αλλο για τα επόμενα 4 χρόνια!
εξαιρετικά!
Γκελυ να μας παρουσιασεις αναλυτικά τον ελβετο σου οκ??και να μας πεις πως παιζουνε τα δυο τους...Ωραια... Τα φαντάζομαι να τρέχουν και να παίζουν! Παντως πως και διάλεξες Ελβετό;
Ναι!!Γκελυ να μας παρουσιασεις αναλυτικά τον ελβετο σου οκ??και να μας πεις πως παιζουνε τα δυο τους...![]()