Λιποθυμία pug

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!προσωπικα δν μου εχει τυχει κατι παρομοιο..οντωσ,η αληθεια ειναι οτι τα μικρα μασ δν ειναι για πολυ κουραση...ηρεμα πραγματα και απο κοντα!

Sent from my Galaxy Mini using Tapatalk

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Η αλήθεια είναι, τώρα που το θυμήθηκα, ότι κι εμάς η μικρή μας είχε λιποθυμήσει αλλά για δευτερόλεπτα. Της είχαμε βάλει να φάει και από την μανία της να φάει γρήγορα έπεσε για μια στιγμή κάτω και ξανασηκώθηκε. Ευτυχώς δεν το ξαναέκανε από τότε.
Τι να κάνουμε, είναι ευαίσθητα τα γλυκούλια μας!

Ελικάων

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
28
0
Χαλκίδα
Ειναι οντως πολυ ευαισθητα τα καημενα. Θα την εχω υπο στενη παρακολουθηση απο εδω και περα.

Σας ευχαριστω ολους παιδια για τη βοηθεια και το ενδιαφερον.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Εμείς λέμε πάντως να παρακολουθήσουμε και ένα σεμινάριο με θέμα τις πρώτες βοήθειες γενικότερα! Ειδικά για το τι κάνουμε σε περιπτώσεις θερμοπληξίας, καρδιακής προσβολής και τη ζέστη γενικότερα στην οποία είναι αρκετά ευπαθή τα pug μας...

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
Σεμιναριο ε? πολυ καλη ιδεα με ενδιαφερει κ εμενα αν βρεις κατι στειλε μου να ξερω. Μονο απο βιντεακια μαθαινω οτι μπορω...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Σεμιναριο ε? πολυ καλη ιδεα με ενδιαφερει κ εμενα αν βρεις κατι στειλε μου να ξερω. Μονο απο βιντεακια μαθαινω οτι μπορω...
Έχει το Dog Talk τέτοιο σεμινάριο! Το άλλο Σάββατο θα παρακολουθήσω ένα άλλο σεμινάριο, το human factor οπότε θα ρωτήσω πότε είναι προγραμματισμένο το σεμινάριο για τις Πρώτες Βοήθειες και θα σου στειλω pm.

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
Έχει το Dog Talk τέτοιο σεμινάριο! Το άλλο Σάββατο θα παρακολουθήσω ένα άλλο σεμινάριο, το human factor οπότε θα ρωτήσω πότε είναι προγραμματισμένο το σεμινάριο για τις Πρώτες Βοήθειες και θα σου στειλω pm.
Eνδιαφερον ακουγεται...το βρηκα το DogtALK στο νετ κ θα του ριξω μια ματια!