Λιποθυμια στα σκυλιά η επιληψια ?!?!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.259
3.093
Nα πώ την χαζομαρούλα μου:
Με προσωπική πρωτοβουλία χρησιμοποιεί ο καθένας ό,τι ζηζανιοκτόνο του κατέβει στο κεφάλι, σε όποια ποσότητα , σε κάθε εκατοστό χορταριού.(Δεν τους ψεκάζουν , αυτοψεκάζονται με άλλα λόγια)

Είναι δυστυχώς άλλος ένας εξωτερικός παράγοντας που δεν μπορουμε καν να ελέγξουμε.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.259
3.093
Λες δηλαδή Ιωάννα να έγλυψε κάτι στην βόλτα του;
Τα συγκεκριμένα μεχρι και εγώ φοβάμαι που τα ανασαίνω, φαντάζομαι πως σε ένα εικοσάκιλο ζώο μπορούν εύκολα να προκαλέσουν νευρολογικές βλάβες.

Γενικώς το χειμώνα φοβάμαι τα αλάτια που πετάνε για να λιώσει ο πάγος, την άνοιξη τις κάμπιες, το καλοκαίρι τα κιτρινισμένα χόρτα. :p

• Like
Reactions: Yorkaddict

5 Μαϊου 2018
8
2
32
Γιατί σταθήκατε στο μετακαμ και όχι στην ίδια την φλεγμονή;
Τι είδους φλεγμονή;
Ειχε ενα αγανο το οποίο ειχε φύγει κ απλώς αναρρωνε... Σταθηκα στ μετακαμ γτ ειδα οτι εχει αρκετές παρενέργειες και σε διάφορες σελίδες στο ίντερνετ του εξωτερικού κυρίως λενε οχι κ τα καλύτερα...

5 Μαϊου 2018
8
2
32
Με προσωπική πρωτοβουλία χρησιμοποιεί ο καθένας ό,τι ζηζανιοκτόνο του κατέβει στο κεφάλι, σε όποια ποσότητα , σε κάθε εκατοστό χορταριού.(Δεν τους ψεκάζουν , αυτοψεκάζονται με άλλα λόγια)

Είναι δυστυχώς άλλος ένας εξωτερικός παράγοντας που δεν μπορουμε καν να ελέγξουμε.
Ισχυει αυτο που λες... Μα δν ειχε βγει βόλτα απο το προηγούμενο βραδυ.. Οποτε δεν νομίζω μετα απο 12 ωρες να τον επηρρεασε ακομα κ να είχε μυρισει κατι... κ εμεις δε χρησιμοποιουμε τπτ τετοιο στο σπίτι...

• Like
Reactions: ioanna a

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.628
11.034
Athens

Iσχύει. Π.χ. στις πολυκατοικίες που κάνουν απολυμάνσεις στους χώρους, δεν ασχολείται κανείς με τα σκευάσματα. Πέρυσι που είχα αναλάβει διαχείριση τους τα πρηξα στο τηλέφωνο και καταλήξαμε να βάλουν άλλα σκευάσματα από αυτά που έβαζαν μέχρι τώρα, ασφαλή για σκύλους και λίγο πιο ακριβά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48