Λούση, το αγαπημένο μου λουλουδάκι


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.643
7.753
Εδώ και 6 μήνες που έχουμε τον Ελβις στην οικογένεια πρωταγωνιστεί σε όλα σχεδόν τα θέματα που ανοίγω στο φόρουμ και ίσως έχω δώσει την λάθος εντύπωση ότι η Λούση μας είναι κάπως παραμελημένη..
Δεν είναι έτσι όμως και μιας και μου έκανε και η ίδια κάποια παράπονα ότι δεν την αναφέρω λέει πολύ στο φόρουμ και όλο το μπουνταλά διαφημίζω αποφάσισα να της ανοίξω ένα θέμα όλο δικό της γιατί το αξίζει και με το παραπάνω!!!
Η Λούση γεννήθηκε γύρω στο 2001 , δεν γνωρίζω πολλά ούτε για το από που κρατάει η σκούφια της ούτε για τις φυλές που ανακατεύτηκαν για να βγει το κοριτσάκι αυτό. Σίγουρα κάπου μέσα έχει λιγο χάσκυ, τα υπόλοιπα όμως άγνωστα..
Την είχε μια οικογένεια όπου η κυρία του σπιτιού την έδερνε και την κακομεταχειριζόταν γιατί έκανε τα τσισάκια της μέσα χωρίς να ξέρει και ο σύζυγος για να την γλυτωσει από την μέγαιρα την έπαιρνε στο μαγαζί του , εκεί την είδε η θεία μου ένα πρωινό όπου το κουταβάκι έτρεξε γεμάτο χαρά να την προυπαντήσει...ο κύριος με το που είδε την θεία μου να κάνει σαν τρελή την ρώτησε αν την θέλει και της εξήγησε πως έχει η κατάσταση στο σπίτι του, χωρίς άλλη σκέψη την υιοθέτησε και την πήρε σπίτι της..

Από κει και πέρα αρχίζει μια πολύ όμορφη ζωή για το κοριτσάκι μου γιατί η θειά μου την είχε σαν πριγκηποπούλα, την λάτρευε κυριολεκτικά και παρόλο που είχε μαύρα μεσάνυχτα από σκύλους την πήγαινε τεράστιες βόλτες στην παραλία της Βάρκιζας όπου ζούσε και την μεγάλωσε παραδόξως για την άγνοια της πολύ σωστά.
Απόδειξη ότι είναι ένας σκύλος ανεκπαίδευτος μεν αλλά πολύ ήρεμος, πολύ έξυπνος και χωρίς κανένα πρόβλημα συμπεριφοράς! Το μόνο προβλημά της είναι η επιληψία που έχει αλλά ευτυχώς οι κρίσεις της έχουν μειωθεί πάρα πολύ μετά τον ερχομό του μικρού.
Δυστυχώς κάποια στιγμή η θεία μου έπαθε εγκεφαλικό και όχι μόνο ένα αλλά πολλά και το πιο τραγικό της ιστορίας που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι όταν ήρθε ο τραυματιοφορέας να την πάρει αφού τον είχαμε καλέσει και ενώ είχε ακόμη τις αισθήσεις της αρνήθηκε να πάει γιατί δεν ήθελε να αφήσει την Λούση μόνη της..Αυτές οι ώρες μεταξύ του πρώτου εγκεφαλικού και του γιατρού που φωνάξαμε αφού έφυγε το 166 και με γλυκό τρόπο την έπεισε ότι επιβάλλεται να πάει στο νοσοκομείο ήταν μοιραίες για την υγεία της και τελικά πέθανε 2 μήνες μετά χωρίς να επανέρθει ποτέ..

Από την πρώτη μέρα η Λούση μεταφέρθηκε μαζί μας σπίτι μας όπως είχα υποσχεθεί στην θεία μου παλιότερα και εδώ και τρία χρόνια ζει μαζί μας. Οι πρώτες μέρες ήταν πολύ δύσκολες για εκείνη, ήταν σαν χαμένη, δεν έτρωγε τίποτα και καθόταν με τις ώρες ατενιζοντας τον τοίχο με φανερή μελαγχολία. Ευτυχώς όμως γρήγορα επανήρθε , και μας γέμισε με αγάπη και με πολύ πολύ αφοσίωση ειδικά εμένα που με παίρνει παντού από πίσω.
Η Λούση μας είναι τώρα αισίως 10 ετών, δεν ξέρω ακριβώς πότε γεννήθηκε γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να βρω το βιβλιάριο της , αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο πόσο είναι αλλά να ζήσει όσο πιο πολύ και όσο πιο όμορφα γίνεται κοντά μας γιατί είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό σκυλί!
Με τον Ελβις έδεσε αμέσως, αλλά λόγω του ήπιου χαρακτήρα της δεν τον διορθώνει και ο μικρός έχει γίνει πολύ τσαούσης και το αγαπημένο του παιχνίδι είναι να την βάζει στόχο, να τρέχει από μακριά και να πηδάει πάνω της, πέφτει πολύ μαλωμα όταν το κάνει γιατί τα ποδαράκια της Λούσης δεν είναι για ταλαιπωρίες αλλά δυστυχώς δεν τον διορθώνει και εκείνη ώστε να του κόψει το βήχα!







 
  • Like
Reactions: LaCat and Lavernne








takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
όταν ήρθε ο τραυματιοφορέας να την πάρει αφού τον είχαμε καλέσει και ενώ είχε ακόμη τις αισθήσεις της αρνήθηκε να πάει γιατί δεν ήθελε να αφήσει την Λούση μόνη της..Αυτές οι ώρες μεταξύ του πρώτου εγκεφαλικού και του γιατρού που φωνάξαμε αφού έφυγε το 166 και με γλυκό τρόπο την έπεισε ότι επιβάλλεται να πάει στο νοσοκομείο ήταν μοιραίες για την υγεία της και τελικά πέθανε 2 μήνες μετά χωρίς να επανέρθει ποτέ..
Έχω καταλάβει διαβάζοντας σε (και ας μη σε γνωρίζω προσωπικά) ότι η παρακαταθήκη της θείας είναι μέσα στο dna σου.
Να έχετε υγεία και να χαίρεστε η μία την άλλη :)(και φυσικά και τον μπουνταλά που δεν είδαμε σήμερα:()
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
M' αρέσει πολύυυυυυ η κούκλα σου!
και το αγαπημένο του παιχνίδι είναι να την βάζει στόχο, να τρέχει από μακριά και να πηδάει πάνω της, πέφτει πολύ μαλωμα όταν το κάνει γιατί τα ποδαράκια της Λούσης δεν είναι για ταλαιπωρίες
Τα ίδια κάνει και ο Φλόιντ στο παιδί - προσπαθεί ο καημένος να του ρίξει διορθώσεις, αλλά αν δεν είναι έντονες, που αρχικά δεν είναι, δε χαμπαριάζει το τέρας ο μικρός!
Αλλά νομίζω ότι καλό τους κάνουν (των παιδιών τα μωρά - πώς τα λέω). Τα απασχολούν, τα κινητοποιούν, τα ξανανιώνουν... Με μέτρο βέβαια....
Να τη χαίρεσαι την κούκλα!!!
 


MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Να τη χαιρεσαι κουκλα ειναι (και λιγο τροφαντουλα??? :D :p) χαχα
Μου θυμισες τον δικο μου με την επιληψια :( Ψυχοφθορα κατασταση αλλα οταν αγαπας τα προσπερνας ολα!! Να ζησετε ευτυχισμενες μαζι με τον αντρα της αγελης σας! :)
 






stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να την χαίρεσαι ....είναι μια κουκλίτσα και φαίνεται ευτυχισμένη πια στο σπιτικό σας.:)
 






Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Πανεμορφη! Η πρωτη φωτογραφια με εκανε και γελασα με το υφος της. Η δευτερη ομως ειναι η αγαπημενη μου απο το σετ! :D
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.643
7.753
Πανεμορφη! Η πρωτη φωτογραφια με εκανε και γελασα με το υφος της. Η δευτερη ομως ειναι η αγαπημενη μου απο το σετ! :D
Η δεύτερη φωτογραφία είναι η αγαπημένη μου όχι γιατί είναι η καλύτερη της αλλά γιατί αντιπροσωπεύει ακριβώς το ύφος της όταν με κοιτάζει για να μου βάλει χέρι, π.χ. άργησες να γυρίσεις για να με πας βόλτα, άλλαξέ μου το νερό γιατί το γέμισε σάλια ο μπουνταλόφατσας, ή κοίτα τι μου κάνει πες του καμιά κουβέντα γιατί πάλι με ενοχλεί!
 




kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Mια κούκλα η Λούση!!!!! Και δυο φορές τυχερή.... και ως κουτάβι που βρήκε τη θεία σου και τώρα στα γεράματα που βρήκε εσένα! Να'στε όλοι καλά!
 


christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Τι όμορφη ιστορία και τι τυχερό σκυλί που έχει εσάς! Να την χαίρεστε την κούκλα και να ζήσει για πολλά πολλά χρόνια ακόμη υγιής και χαρούμενη!
 






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.643
7.753
Το τελευταίο καιρό η Λούση μου έχει καταπέσει...Τρώει πίνει κανονικά, απολαμβάνει τις βόλτες της όπως πριν, μάλιστα το πρωί την πάω μαζί με τον Τζιμάκο και την αφήνω ελεύθερη σε περιφραγμένο χώρο που της αρέσει αλλά στο σπίτι κοιμάται συνέχεια. Σαν να γέρασε απότομα. Οι τελευταίες της εξετάσεις ήταν τον Σεπτέμβριο οπότε αύριο θα την πάω για εξετάσεις και πάλι να δούμε τι συμβαίνει, ελπίζω απλά να είναι η ζέστη. Δεν ξέρω και ακριβώς την ηλικία της και ανησυχώ..
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.118
Μηνύματα
895.871
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki