Λώρα & Γερμανία

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Χθες βράδυ επιστρέψαμε λοιπόν από Αθήνα, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά είμαστε πραγματικά πλήρεις!
Η Λώρα είναι μαζί μου εδώ, αλλά πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού δεν μπορώ μακριά της :):D

Σήμερα πρωί λοιπόν, αρχίσαμε την εξερεύνηση στον κήπο μας, παίξαμε με το χιόνι κ πήγαμε μία εξορμητική βόλτα στο δάσος δίπλα μας.

Τώρα μπορώ να πω ότι είμαστε φουλ!!
Καλά να περνάμε κ καλή χρονιά σε όλους σας!!!!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πετάξατε μαζί με τη Λώρα? Αν ναι, για πες μας περισσότερα διότι θέλω να φέρω και το δικό μου στην Ελλάδα και φοβάμαι συνεχώς μη μου πάθει κάτι στο αεροπλάνο.
Είναι γλυκούλα παντως.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Πετάξατε μαζί με τη Λώρα? Αν ναι, για πες μας περισσότερα διότι θέλω να φέρω και το δικό μου στην Ελλάδα και φοβάμαι συνεχώς μη μου πάθει κάτι στο αεροπλάνο.
Είναι γλυκούλα παντως.
ναι, μαζί πετάξαμε για Μόναχο. Κ εγώ είχα αυτό το άγχος αλλά όλα πήγαν μία χαρά. Ήταν πολύ προσεκτικοί μαζί της. Το εισιτήριο μέσω aegean ήταν 180€ (10€ ανά κιλό). Χρειάστηκε διαβατήριο με όλα τα εμβόλια + κλινικό έλεγχο από τον κτηνίατρο, τσιπάκι κ ένα κλουβί που να πληροί τις προδιαγραφές (το σκυλί να μπορεί να κάνει στροφή γύρω από τον εαυτό του κ να είναι άνετο μέσα). Εξετάστηκε το κλουβί για ναρκωτικά κ.λ.π. Την έβαλαν σε ειδικό χώρο στο αεροπλάνο, στον χώρο των αποσκευών κ ασφάλισαν καλά το κλουβί. Στο Μόναχο μου την έφερε υπάλληλος του αεροδρομίου στον χώρο που παραλαμβάνουμε τις αποσκευές.
Όλα μια χαρά πήγαν.:)

Μάκια στο Λωράκι! Φαίνεται χαρούμενο και θα περάσει πολύ ωραία όσο μείνετε Γερμανία.
ναι, είναι πολύ χαρούμενη. Μια χαρά θα περάσει φιλενάδα. :) ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78