ΜΑΛΤΕΖ - Άσηπτη νέκρωση κεφαλής μηριαίου οστού!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Όταν έρθει η ώρα για να ζευγαρώσει,με συνεννόηση πάντα με το γιατρό της θα γίνει.Και αυτός ήταν που μου είπε ότι θα μπορέσει να ζευγαρώσει.Δεν είναι δική μου αυθαίρετη άποψη.θα περάσει ένα χρονικό διάστημα και μετά από αυτό θα αποφασιστεί πότε θα μπορέσει.Φυσικά αν ο γιατρός αφού τελειώσει και η αποθεραπεία της,συστήσει να μην ζευγαρώσει,αυτό και θα γίνει.Εγώ μίλησα για ζευγάρωμα γιατί ο ίδιος ο γιατρός το ανέφερε από την πρώτη στιγμή που βρήκαμε το πρόβλημα
Είπε κτηνιατρος να ζευγαρώσει σκυλι με τετοιο πρόβλημα? Τα δυσμοιρα τα κουτάβια που θα γεννηθούν κουβαλώντας τετοιο πρόβλημα, ποιος τα σκεφτηκε? ο γιατρος που θα πληρωθεί για γέννες κλπ ή εσύ που από ό,τι βλέπω καρφί δεν σου καίγεται και συνεχίζεις να σκεφτεσαι γεννες?

Ωρες ωρες απορώ γιατι κάποιοι άνθρωποι εχουν πτυχίο.... φήρα σκέτη....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν περιμένεις απάντηση φαντάζομαι...από που να το ξέρουν;
τι λες καλεεεεεεεε? τα ξερουν 3 γενιές πίσω!
Μόλις φτάσουν λιγες ακόμα γεννες, θα εκδίδουν και μόνοι τους pedigree... τυφλα να χει ο ΚΟΕ

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
πότε θα πάψουν πλέον οι κτηνίατροι να πιπιλάνε την καραμέλα οτι ο σκύλος πρέπει να γεννήσει εστω μια φορά; Απο εκεί ξεκινάει ενας τεράστιος φαύλος κύκλος με ασυγκράτητη κουταβοπαραγωγή. Και γιατί αυτο το να γεννήσει μια φορά ισχύει μόνο για σκύλους; κουνέλια, ψαρια , παπαγάλοι, χαμστερ κτλ δεν εχουν δικαίωμα στην μητρότητα? :p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens
Θα ζευγαρώσεις μια σκύλα με κληρονομικό πρόβλημα για να "χαρίσεις" το πρόβλημα και στα κουτάβια? Και εντάξει πες ότι δεν σε νοιάζει για τα κουτάβια και τι θα βγουν.
Θα υποβάλεις το σκυλί σου με τόσο σοβαρό πρόβλημα σε διαδικασία εγκυμοσύνης με ό,τι επιβαρύνσεις αυτό φέρει για τον σκελετό της? Γιατί?

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Σοκ. Μου έχουν πέσει τα μαλλιά! Αν είναι δυνατόν! Ντροπή στον κτηνίατρο.. Για ποιο λόγο γενικά να ζευγαρώσεις το σκυλί σου? Δε σου φτάνουν όλα τα ημίαιμα που είναι στο δρόμο και στις φιλοζωικές? Το θεωρώ τρομερά ανεύθυνο απο μέρους σου αυτό που σκοπεύεις να κάνεις.. Δεν έχω λόγια..

nana_beaubeau

New Member
2 Μαρτίου 2014
1
0
Ασπα καλησπέρα. Μάλλον αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το μαλτεζάκι μου και θα με ενδιέφερε να μάθω κάποια πράγματα.Εσένα έτσι ξαφνικά το έπαθε?Εμείς ίσως είχαμε κάποιες ενδείξεις αλλά δεν είχαμε δώσει ιδιαίτερη σημασία γιατί απλά μας φαινόταν σαν να χοροπηδούσε από χαρά στο παιχνίδι.Και ξαφνικά χθες το πρωί περπατούσε ¨κάπως¨ και μέχρι το απόγευμα πλέον κούτσαινε!Δεν δείχνει να πονάει και έχει τρελή όρεξη για παιχνίδια όπως πάντα, αλλά πονάει η καρδιά μου όταν τον βλέπω να μην πατάει στο ποδαράκι του!Κάνει 3-4 βηματάκια και μετά κουτσαίνει άλλες τόσες φορές.Μόλις γύρισα από την κτηνίατρο και οι ακτινογραφιες επιβεβαίωσαν τις υποψίες του για αδύναμα ισχία και κάτι στην επιγονατίδα του(δεν θυμάμαι επιστημονικούς όρους) σαν να εμποδίζει το ένα κόκκαλο το άλλο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το ισιώσει εύκολα και συνεπώς να κουτσαίνει!Μπορείς να με ενημερώσεις σε παρακαλώ πολύ τί έγινε με την περίπτωση σας τελικά και πως πάει η σκυλίτσα σου??Σημειωτέον ότι εμεις ξεκινήσαμε σιρόπι αντιφλεγμονωδη μήπως και.......και στην πορεία θα δούμε!