ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΙΣΚΟΥ....

efiris

New Member
10 Αυγούστου 2008
1
0
Γειά σας !
Με λένε Έφη και το παιδί μου (κάποιοι το λένε σκυλί...) Ίρις .
Είναι 4,5 χρονών, teckel (= λουκανικάκι) και είναι το πιό όμορφο και το πιό έξυπνο !!!!!!!!!!!!
Δεν θα γράψω το πόσο σημαντική είναι για μένα... θα μπω κατευθείαν στο θέμα....
Πριν τρεις μέρες άρχισε να μην περπατάει καλά και η κατάστασή της επιδυνώθηκε πάρα πολύ γρήγορα !
Έχει παραλύσει πλήρως από τη μέση και κάτω. Η διάγνωση : Μετακίνηση δίσκου στη σπονδυλική στήλη. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη, δεν θα γίνει καλά αν δεν χειρουργηθεί άμεσα.
Την έχω φέρει στη Θεσσαλονίκη. Νοσηλεύεται στην ********** και το χειρουργείο θα το κάνει ο κύριος ***********
Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο γι΄αυτήν !
Θα με βοηθούσε πάρα πολύ αν μου δίνατε πληροφορίες για την πάθηση, για την κλινική και τον γιατρό ! Επίσης θα ήθελα να μάθω αν κάποιος είχε παρόμια εμπειρία.
Ευχαριστώ πολύ !!
Εφίρις

Η αναφορά σε επαγγελματίες του χώρου κτηνιατρους εκπαιδευτές κλπ απαγορεύεται από τους κανονισμούς

Last edited by a moderator:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
θεσσαλονικη ειναι ενας πολυ καλος γιατρος στην κλινικη της θεσσαλονικης.. ειδικευεται σε σπονδυλικη το ονομα του δεν το θυμαμαι γμτο. Τον ********* δεν τον ξερω. Η Ριτα μου ειχε το ιδιο πραγμα. παραλυτη εμεινε για μια βδομαδα. Αθηνα ξερω αυτους που τη χειουργησανε. Σου στελνω με π.μ. το τηλεφωνο τους. Μην την κινειτε καθολου.. ποσοχη αμα σας δινουν κορτιζολες τα κακα της μη γινουν μαυρα απο γαστροραγια. σιγουρεψου οτι κατουραει. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ τους γιατρους μου. πες οτι εισαι απο την αννα με τη ριτα το κοκερακι ρωτα το ονομα του θεσσαλονικιου -δε το θυμαμαι ρε πουστη-. ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΤΙΣΕΙΣ. θα το ακουσεις πολλες φορες ισως αλλα αν ειναι σημαντικη για σενα υπαρχουν λυσεις ακομα και αν δεν γινουν ολα κατευχην που θα γινουν. Για να γινει σωστη εγχειρηση θελει μυελογραφια η μαγνητικη.. Ειμαι γερμανια αλλα αν εχεις αναγκη θα σου στειλω το τηλ. της αδερφης μου για να ειστε σε επαφη και να σου δωσει οδηγιες. Κουραγιο μη χανεις ελπιδες:)

Last edited by a moderator:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Πως την κατουρατε? Κανει μονη της πιπι? πρεπει αλλιως να της αδειαζει την κυστη

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ρε παιδιά πως προκύπτει κάτι τέτοιο ,είναι παθολογικής φύσεως ,κληρονομικής?

Καλή επιτυχία ,ολα να πανε καλα!!:):)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ρε παιδιά πως προκύπτει κάτι τέτοιο ,είναι παθολογικής φύσεως ,κληρονομικής?

Καλή επιτυχία ,ολα να πανε καλα!!:):)
Πολλες φορες γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη!
Υπαρχουν φυλες με προδιαθεση!
Μακρια ραχη και κοντα ποδια ειναι ενα χαακτηριστηκο!

Τα γαλλικα το παθαινουν αρκετα συχνα!!
Για αυτο δεν αφηνω την δικια μου αν ανεβοκατεβει σκαλες και να πηδαει πολυ!
Δινω προλυπτικα καπιοα ομοιπαθητικα σκευασματα που κρατοθν την σπονδυλικη στηλη "ελαστικη"!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ωχ.. για πες.. γιατι ναι μεν καναμε εγχειρηση αλλα υπαρχουν ακομα σπονδυλοι λιγο χαλια και ανησυχουμε για το μελλον

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δινω το Steirocall N, δυο φορες το χρονο, οσο κραταει το μπουκαλακι
(περιπου 100 μερες, πιαρνει 1 μλ την ημερα, μια σταγονα ανα κιλο, και εχει 100μλ).
Μιας και ισε γερμανια- παρτω!! Εμενα μου το ειπε η αφετνικινα της φιλης μου, που δουλεβει σε κτηνιτρικη κλινικη στην γερμανια- και το δινει ΠΑΝΤΑ σε τετιες περιπτοσεις, εδω και χρονια.

αμα ψαξεις στο google το ονομα, θα βρεις αρκετες πληροφοριες.

Εγω ειμαι με εντελος αργοσχολη PSTN εδω περα και δεν γινεται!!

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Μακρια ραχη και κοντα ποδια ειναι ενα χαακτηριστηκο!
Για αυτο δεν αφηνω την δικια μου αν ανεβοκατεβει σκαλες και να πηδαει πολυ!
Αυτο δεν μου αρεσε καθολου. Η δικια μου ειναι οπως λες και καγκουροσκυλο. Τις σκαλες τις εχουμε για πλακα. Αυτο μου ελειπε τωρα.

Περαστικα Εφη.:):)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οχι ρε κοτσιδα πρεπει να εχεις προδιαθεση. συνηθως τα σκυλια που ειναι φτιαγμενα με συγκεκριμενο σουλουπι εχουν τετοια προδιαθεση... αστην να χοροπηδαει βρε τη Λαρα.. Εν τω μεταξυ με τουτα και με κεινα ειδα εφιαλτη οτι το ξαναπαθε και η μανα μου ηθελε να την ευθανατισει:eek::( Σκατα κοιμηθηκα.. και κοιμομουν και τον ξαναβλεπα!:(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr