Γτ σε πείθει το Τσιουάουα???Άντε τώρα εσύ να πείσεις κάποιον ότι αυτή η μύξα είναι γνήσιος απόγονος του λύκου και να μη σε πάρει με τις πέτρες![]()
Κ όμως είναι νέα φυλή... Μάλλον θα σταθεροποιηθούν στην πορεία, τι να πω? Νέα είναι ακόμα.Μόνο σε μένα φαίνονται όλα αυτά τα σκυλία εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους?
Δεν θα τα έλεγα φυλή μιας και δεν βλέπω και πολλά πράγματα σταθεροποιημένα![]()
Φυλή δεν θα τα έλεγα γιατι δεν παίζει να υπάρχει πρότυπο, είναι εντελώς διαφορετικά μετάξυ τουςΚ όμως είναι νέα φυλή... Μάλλον θα σταθεροποιηθούν στην πορεία, τι να πω? Νέα είναι ακόμα.![]()
Δεν παίζει να ισχύει αυτό που λες.και ομως , το τσιουαουα απο οτι εχω ακουσει ειναι το μονο σκυλι που δεν εχει DNA λυκου
(δηλ με αυτο που κοιμαμαι αγκαλια τι ζωο ειναιαιαι?)
Σε αυτή την περίπτωση το τσιουάουα δεν θα ήταν σκύλος. Τεράστια ανοησία.και ομως , το τσιουαουα απο οτι εχω ακουσει ειναι το μονο σκυλι που δεν εχει DNA λυκου
Πρόγονος του Τσιουάουα είναι το μεγαλύτερο Τεκίκι. Δν υπάρχει πια. Τεκίκι + Κινεζικός λοφιοφόρος = Τσιουάουακαι ομως , το τσιουαουα απο οτι εχω ακουσει ειναι το μονο σκυλι που δεν εχει DNA λυκου
(δηλ με αυτο που κοιμαμαι αγκαλια τι ζωο ειναιαιαι?)
μπορεις να μου πεις την πηγη ? το ψαχνω και δεν το βρισκωΠρόγονος του Τσιουάουα είναι το μεγαλύτερο Τεκίκι. Δν υπάρχει πια. Τεκίκι + Κινεζικός λοφιοφόρος = Τσιουάουα![]()
Εχει τόσο λύκο μέσα του όσο το Πεκινουά ή το Λάσα Απσο. Γτ να μν έχει? Στο πηγάδι κατούρησε δλδ?