Μάγια (golden retriever)

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Καλημερα σε ολους. Εδω και 2 μερες εχουμε νεο μελος στην οικογενεια. Τη λενε Μαγια και ειναι ενα golden retriever 2 μηνων. Περασαμε διαφορα σταδια μεχρι να καληξουμε στη συγκεκριμενη ρατσα, αλλα θελω να πιστευω οτι καναμε την καλυτερη επιλογη. Θελω με την ευκαιρια να σας ευχαριστησω γιατι εμαθα πολλα απο αυτο το σαιτ. Ειτε με τις αμεσες απαντησεις στις ερωτησεις που εκανα, ειτε με αλλα θεματα που διαβασα.
Την Μαγια την αποκτησαμε απο το εκτροφειο Serendipity της Αλεξιας Καμμενου(την οποια και ευχαριστω πολυ).
Μεχρι στιγμης τα πραγματα πανε καλα. Και εντυπωση μου εκανε το οτι, αν και ηταν αρκετα πεσμενη, δεν εκλαψε καθολου την πρωτη μερα. Και στο αυτοκινητο τα πηγε μια χαρα. Αυτο που με αγχωνει ειναι το θεμα του crate. Θα παρουμε αδειες εναλλαξ ωστε να μην μεινει με τη μια για πολλες ωρες μονη της. Ελπιζω μεσα σε 10 μερες να το χει συνηθησει, γιατι μετα θα πρεπει να μενει μονη της 6-7 ωρες.
Αν μπορειτε ενημερωστε με και για το πως ανεβαζω φωτογραφιες. Σε ενα αλλο θεμα ειχα διαβασει οτι πρεπει να κανω λογαριασμο σε καποιο σαιτ, αλλα δε το θυμαμαι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς τη δεχτήκατε την Μαγια!!!
Και αφηστε τα αγχη... όσο αγχώνεστε εσείς, τόσο ταράζεται και η μικρή.

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Σε ευχαριστω. Ξερω οτι τα σκυλια εχουν τρομερη διαισθηση, αλλα θελω να πιστευω οτι δεν της εχει μεταφερθει το αγχος μας. Αλλωστε μια μονο ολοκληρη μερα εχει συμπληρωσει στο σπιτι. Απλα με ανυσηχει καπως το οτι τη βολευει να κοιμαται μονο κατω απο τον καναπε ή κατω απο το κρεβατι μου. Δηλαδη κατι θελει να εχει ακριβως απο πανω της(φανταζομαι για ασφαλεια). Επισης, δεν ασχολειται με τα παιχνιδια της ,αν αυτα δεν τρωγονται. Και για να μπορει να μενει στο crate, θα πρεπει να εχει κατι να ασχολειται.

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
να το χαιρεσαι το κορίτσι σουυυ
υποθέτω οτι εχετε κάτι τύπου χνουδόμπαλα μεσα στο σπίτι χχαχαχαχα
Σε ευχαριστω πολυ. Πραγματι ισχυει αυτο, αλλα χαλαλι της.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Κάποιος να εξηγήσει στο παιδί πώς ανεβάζουμε φωτογραφίες(να δούμε την κούκλα),θα του εξηγούσα αλλά δεν τα πάω καλά με τις οδηγίες!:p

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ωωωωωωω παλιοκόριτσοοο κακάσχημοοο μπαλιτσα μου χνουδωτή εσύ ανασκελοσιάρα μουυυ :D

η κουτάβα ειναι θαυμάσια, θαυμάσια!

λίγο τα πατώματα προσέξτε, να μη γλυστράει το μωρό, δεν κανει καλό στα ποδαράκια της

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πανέμορφη και από αξιόλογο εκτροφείο , να σας ζήσει!!! Καλά μιλάμε είναι κουκλί!!!

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Ευχαριστουμε.

λίγο τα πατώματα προσέξτε, να μη γλυστράει το μωρό, δεν κανει καλό στα ποδαράκια της
Αυτο ειναι ενα θεμα. Καθε φορα που πινει νερο, αρκει να ριξει λιγες σταγονες στο πατωμα για να γλιστραει. Γι αυτο μολις τη δω να πηγαινει στο νερο παιρνω πετσετα και παω απο πισω της.

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Δημήτρη να σου ζήσει και από εδώ! Εκτος των άλλων, έχουμε και το ίδιο κρεβατάκι ;)

Περιμένουμε καινούριες φωτογραφίες!

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Σε ευχαριστω. Δυστυχως ομως αυτο το κρεβατι δεν υπαρχει πλεον. Ευτυχως προβληματα με το να δαγκωνει επιπλα ή καλωδια δεν ειχαμε. Αλλα με τα κρεβατια της και με τα καλυμματα του καναπε εχουμε καποια θεματακια.

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
38
Βριλήσσια
Ε καλά, αναλώσιμα είναι αυτά, το έχω πάρει και εγω απόφαση. Ούτως ή άλλως θα χρειαστεί μεγαλύτερο για το τελικό της μέγεθος σίγουρα.