Μάχη αστυνομικών με pitbull...

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Κάτι τέτοια κάνουν πολύ κακό, και λόγω του ότι έχει να κάνει με pitbull προβάλονται πάρα πολύ και λαθεμένα κατ'εμέ. Αντί να αναφερθούν στους ιδιοκτήτες, αναφέρονται στο καημένο το σκυλάκι, το οποίο στην ουσία έκανε ότι έκανε από την αγάπη για τα αφεντικά του. Δυστυχώς όπως είπε και ο lawrence-gr τα pitbull τα πήρε η μπάλα. 100 καλά σκυλιά (και κατ'επέκταση ιδιοκτήτες) να υπάρχουν, 1-2 τέτοια περιστατικά δυστυχώς καταστρέφουν την ράτσα.

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Πάντως το σκυλί ενήργησε άψογα, καθώς όρμησε (κατ'εντολή) για να προστατέψει το αφεντικό του από τους εισβολείς. Μεταξύ μας, κι εγώ αν ήμουν στη θέση της Αλβανίδας (δηλ. παράνομος, που μου την πέφτανε οι αστυνομικοί και ήθελα να διαφύγω) το ίδιο θα έκανα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μονο που αυτος που εδωσε την εντολη για την επιθεση σε αστυνομικους, θα επρεπε να σκεφτει και τις ''κατηγοριες'' που θα βαρυνουν το σκυλακι μετα καθως στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ηταν κλεφτες αλλα αστυνομοι οι ''εισβολεις''...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Χωρίς πολλά λόγια από μέρους μου ένα έχω να πω για το θέμα:

άντε πάμε να στιγματίσουμε ξανά τα Πίτ Μπουλ.

Και ένα συμπέρασμα: ΝΑ γιατί υπάρχουν pet shop και δε θα σταματήσουν ΠΟΤΕ να υπάρχουν. Γιατί δεν είναι όλοι κατάλληλοι για σκύλο έλα ντε όμως που θέλουν να έχουν.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Πριν κανα μηνα με ειδε 1 κοπελα με τον σκυλο μου και απομακρυνθηκε λιγο.Μου κανει-Πιτμπουλ ειναι αυτο?Της λεω καμια σχεση,πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα?Οσο για τα Πιτμπουλ της λεω ειναι 1 χαρα σκυλια αλλα γινονται επιθετικα επειδη οι περισσοτεροι που τα εχουν δεν τα κοινωνικοποιουν,αλλα αντιθετως τα αγριευουν,τα εχουν κλεισμενα σε αυλες και μπαλκονια και καποιοι τα δερνουν κιολας.Εχω δει της λεω Πιτμπουλ και ειναι 1 χαρα ηρεμο και παιχνιδιαρικο κιολας.Ειναι ρατσα παρεξηγημενη της λεω και ο κοσμος τα εχει παρει με κακο ματι,δεν γνωριζουν να διαβασουν για την ρατσα αυτη.Με κοιτουσε με απορια...Α μου λεει ναι ε?Πως της φανηκε το jack russell 7 κιλων για Πιτμπουλ δεν το καταλαβαινω.Μαλλον στα δικα της ματια το οποιοδηποτε σκυλι ειναι αγριο=Πιτμπουλ.Που να ηταν δηλαδη ο σκυλος μου αντι για λευκος,μαυρος η καφε και να της γρυλιζε,τοτε θα ελεγε-Παναγια μου!!!1 Πιτμπουλ δολοφονος!!!

eythymios

Member
11 Ιουνίου 2011
16
0
Δηλαδή το πιτ θα βρει τον μπελά του επειδή έκανε την "δουλειά" του.....επίθεση κατόπιν εντολής σε εισβολείς.....πάντως τσακώθηκα με έναν που γνώρισα επειδή του είπα ότι κακώς έχει το σκυλί κλεισμένο στο διαμέρισμα του και το χτύπαγε να αγριέψει (μην με ρωτήσετε πιτμπουλ έχει) μακάρι να είχαμε τετοιο σώμα στην ελλάδα για κακοποιημένα σκυλια......και μιας και το έφερε η κουβέντα μου είπαν ότι έχει γίνει τμήμα στην ελληνική αστυνομία με κτηνίατρους που τσεκάρουν αδέσποτα....αν τα σκυλιά έχουν τσιπ και τέτοια....μήπως έρχοντε και για κακοποιημένα σκυλιά?έχει ακουσει κανεις κάτι τέτοιο?

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Δηλαδή το πιτ θα βρει τον μπελά του επειδή έκανε την "δουλειά" του.....επίθεση κατόπιν εντολής σε εισβολείς.....πάντως τσακώθηκα με έναν που γνώρισα επειδή του είπα ότι κακώς έχει το σκυλί κλεισμένο στο διαμέρισμα του και το χτύπαγε να αγριέψει (μην με ρωτήσετε πιτμπουλ έχει) μακάρι να είχαμε τετοιο σώμα στην ελλάδα για κακοποιημένα σκυλια......και μιας και το έφερε η κουβέντα μου είπαν ότι έχει γίνει τμήμα στην ελληνική αστυνομία με κτηνίατρους που τσεκάρουν αδέσποτα....αν τα σκυλιά έχουν τσιπ και τέτοια....μήπως έρχοντε και για κακοποιημένα σκυλιά?έχει ακουσει κανεις κάτι τέτοιο?
Απο τα καλυτερα black που εχω ακουσει!

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
αυτό δεν είναι μπλακ, έμο είναι

Συμφωνω,ειναι 1 απο τις τραγικες περιπτωσεις...Οσο για το 2ο θεμα με τα κακοποιημενα σκυλια και τα αδεσποτα,ελπιζω καποια στιγμη να μην μας φορολογησουν οσοι εχουμε δηλωμενα σκυλια.Μπορει να σας ακουγεται τρελο αλλα στην Ελλαδα ολα γινονται.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Συμφωνω,ειναι 1 απο τις τραγικες περιπτωσεις...Οσο για το 2ο θεμα με τα κακοποιημενα σκυλια και τα αδεσποτα,ελπιζω καποια στιγμη να μην μας φορολογησουν οσοι εχουμε δηλωμενα σκυλια.Μπορει να σας ακουγεται τρελο αλλα στην Ελλαδα ολα γινονται.
Χίλιες φορές να με φορολογήσουν επειδή έχω σκύλο παρά είτε έχω είτε όχι να με έχουν γραμμένο, ίσως έτσι διεκδικήσω και καλύτερα τα δικαιώματα μου σ' αυτό τον πλανήτη που δεν είναι επίπεδος και που δεν ανήκει σε μερικούς μόνο είτε αυτό το λέμε φιλόζωοι και μη φιλόζωοι, είτε καπνιστές και μη καπνιστές, είτε πεζοί και οχηματάκηδες.