Μέγεθως κομμένης ουράς

Status
Κλειδωμένο θέμα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ο λόγος που του την έκοψα είναι επειδή είναι πιο ωραίος έτσι και αποκτά και δύναμη .
Το πρότυπο του ροτβαιλερ είναι με κομμένη ουρά!!!
Το εκτοφείο δεν θέλω να το αναφέρω.
3η φορα για το προτυπο!!! Για να δουμε ποτε θα καταλαβεις οτι αυτο που λες ειναι ΛΑΘΟΣ....

Δυναμη πως αποκτα? Με την ουρα του θα ηταν αδυναμος?

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Σε αυτο εχεις δικιο ,οτι καποιες ρατσες εχει γινει συνηθειο κ καθιερωθηκε να τους κοβουν αυτια ή ουρα ή κ τα 2.

Προσωπικα οταν βλεπω κατοχο τετοιας φυλης που δεν εχει ακρωτηριασει το φιλο του μου ερχεται να παω να τον φιλησω!! Δε βλεπω το λογο να κοβονται διαφορα μελη του σωματος για αισθητικους λογους .

Καιρος ειναι να συνηθισει το ματι μας σε ροτβαιλερ με ουρες κ ντοπερμαν με αυτακια κρεμαστα.

Last edited:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
3η φορα για το προτυπο!!! Για να δουμε ποτε θα καταλαβεις οτι αυτο που λες ειναι ΛΑΘΟΣ....

Δυναμη πως αποκτα? Με την ουρα του θα ηταν αδυναμος?
Έτσι του έχουν πει να λέει και έτσι λέει... δεν κάθισε να το ψάξει για να μπορεί και να τεκμηριώσει τις απόψεις του....

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Η αλήθεια είναι ότι παλιά είχαν καθιερωθεί κάποιες ράτσες με κομμένη ουρά η αυτιά, αλλά ευτυχώς αυτά έχουν αλλάξει καιρό τώρα και πλέον απαγορεύεται ο ακρωτηριασμός για αισθητικούς (ο θεός να τους κάνει ) λόγους δια νόμου. Βέβαια είναι πολλοί ακόμα που πετσοκόβουν τα καημένα τα σκυλάκια...Αυτό δεν τους κάνει σωστούς. Η εγχείρηση όπως κάθε εγχείρηση είναι επώδυνη για το σκύλο συν ότι εμπεριέχει το ρίσκο της νάρκωσης. Τώρα δεν νομίζω να μη μπορείς να αντιληφθείς το πόσο λάθος είναι να υποβάλλει κανείς ένα πλάσμα σε μια εγχείρηση για να του κόψουν "τα περισευούμενα" που δε μας αρέσουν. Και δε χρειάζεται να αναφέρω ότι οι περισσότερες (αν όχι όλες) από τις ράτσες που κόβονται είναι πολύ πιο όμορφες "άκοπες". Τα ροτβάιλερ είναι για μένα σίγουρα μία εξ αυτών.

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Να την ποτίζεις για να μεγαλώσει.

Πες μας τον εκτροφέα που σου είπε για το πρότυπο της κομενης ουράς.

Κόψε και τα αυτια, γιατι το πρότυπο άλλαξε τον προηγούμενο μήνα.

Έ λ ε ο ς

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ο λόγος που του την έκοψα είναι επειδή είναι πιο ωραίος έτσι και αποκτά και δύναμη .
Το πρότυπο του ροτβαιλερ είναι με κομμένη ουρά!!!
Το εκτοφείο δεν θέλω να το αναφέρω.
Για το ωραίος είναι δικό σου θέμα, αλλά για την δύναμη που το διάβασες αυτό;; Θα μας κουφάνεις τελείως.
Γιατί δεν θες να το αναφέρεις;;;

Για παρέθεσε μας το πρότυπο του ροτβαιλερ,και που ακριβώς λέει πως πρεπει να έχουν κομμένη ουρά;;

Εσύ αν κάνεις μια εγχείρηση και είσαι ναρκωμένος, πιστεύεις πως όταν ξυπνήσεις δεν θα πονάς;;
Υποβάλεις τον σκύλο σου που κατα τ'άλλα αγαπάς σε αυτήν την διαδικασία,, γιατί σου φαίνεται πιο όμορφος;;Μα πόση ματαιοδόξια..

Τεκμμηρίωσε αυτά που λες, και μην αερολογείς!

Μην είσαι απόλυτος γιατί έτσι δείχνεις ότι είσαι ασχέτος, εγώ ξέρω πολλά ντομπ με αυτάκια και ουρά!

Ο σκύλος σου είναι εργασιακός;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το κόψιμο ουράς και αυτιών απαγορευεται με νόμο γιατι είναι βάρβαρο

απο εκεί και πέρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Φίλε cisse, προσωπικά πιστεύω ότι το σκυλάκι σου δεν είναι απο εκτροφέα. Με την σωστή έννοια τουλάχιστον.
Αν ήταν, βεβαίως και θα του έπεφτε ίσως και ο πρώτος λόγος, για το πως συμπεριφέρεσαι εσύ στην δική του εκτροφή.
Πιθανόν να στο απαγόρευε να του κόψεις την ουρά. Δεν ξέρω αν έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Αν παρόλα αυτά ήταν υπερ, τουλάχιστον θα σε καθοδηγούσε για τον σωστό τρόπο να το κάνεις και να μην έχεις απορίες. Και οι τόσες απορίες που λες στο intro σου ότι έχεις, επίσης μου ενισχύουν την άποψη ότι δεν τον έχεις πάρει από εκτροφέα. Ο σωστός εκτροφέας, δεν αφήνει τους πελάτες του με τόσες απορίες. Δίνει πρώτα εκείνος τις απαντήσεις, για την ευζωία των σκυλιών του.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ο εκτροφεας προφανως εδωσε το σκυλακι με ουρα,αλλα δεν αρεσε στον φιλο και αποφασισε να του την κοψει 3 μηνων.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
σε λίγο θα τους βάζουν και εμφυτευματα μεγαλύτερους κυνόδοντες για να φαίνονται τρομακτικότερα ....
αλήθεια
πώς και δεν το είχε σκεφτεί κανέναν μέχρι τώρα???

φακούς επαφής με κόκκινο χρώμα στην κόρη?

cisse1908

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2010
45
0
Ώπα ώπα παιδιά !!!!
Μισό να απαντήσω...

1) Καταρχάς λέω να μην αναφερθούμε στο τι λέει ο νόμος και να αναφερθούμε στο τι λέμε εμείς και στο τι γίνεται τόσα χρόνια. Ας αφήσουμε τους νόμους για τους δικηγόρους .
2) ΌΟΟΟΟΟλα αυτα τα χρόνια όλα τα ροτβαιλερ είναι με κομμένη την ουρά . Ο λόγος ? Για εμένα είναι πιο ωραία έτσι . ΑΝ πονάνε ? Δεν είναι τρομερός ο πόνος αφού χρησιμοποιείται νάρκωση . Και εγώ αν βάλω σκουλαρίκι θα πονέσω , 'η αν κάνω τατουάζ το ίδιο , αλλά μπρός στα κάλη.. :)
3) ο εκτροφέας δεν έχει λόγο σε αυτό ? Και δεν το ξέρει άλλωστε .
4)Ας μην υποκρινόμαστε όλα τα δυναμικλα σκυλιά έχουν κομμένη ουρά , πιτμπυλ , ροτβαιλερ , ντόμπερμαν , κάνε κόρσο....

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
σε λίγο θα τους βάζουν και εμφυτευματα μεγαλύτερους κυνόδοντες για να φαίνονται τρομακτικότερα ....
αλήθεια

Στις κυνομαχίες το κάνουν... Εχει αρκετή δουελιά "το Οδοντίατρο"...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δικαίωμα σου να βάλεις όσα σκουλαρίκια και τατουάζ θέλεις. Και μπρος στα κάλλη να πονάς επίσης όσο θέλεις...
Τον σκύλο τον ρώτησες αν θέλει να πονάει ?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
αλήθεια

Ναι και εγώ λέω να το κάνω στην Ράνυ. Μάλιστα σκέφτομαι να της κόψω και εγώ την ουρά γιατί αποκτάει δύναμη, 86,000 κιλο Newton και βάλε μην σου πω. Ο κουταλιανός δεν θα κλάνει μια μπροστά στο σατανικό κοκόνι.
Επίσης λέω να της κόψω και λίγο από το στέρνο για να έχει πιο αεροδυναμικό σχήμα και να σκίζει τον αερα. Α!Και φυσικά θα την ξυρίσω για να είναι πιο μπρουτάλ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Παλι τα ιδια....
Βρε καλε μου... μπορει σε καποιες φυλές οντως να εχει επικρατησει το κοψιμο... (στα πιτμπουλ ειναι τα αυτια παρεποπτοντως και οχι η ουρα) αλλα.... υπηρχε καποια χρησιμοτητα σε αυτο (τουλαχιστον στις περισσοτερες)... ο σκυλος σου κηνυγαει θηραματα που ενδεχομενος θα τον τραυματισουν? ειναι σκυλος κυνομαχιων που πρεπει να μην "εξεχουν" και πολλα? φυλάει κανα κοπαδι στο βουνο και κινδυνευει απο επίθεσεις λυκων?

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
ΑΝ πονάνε ? Δεν είναι τρομερός ο πόνος αφού χρησιμοποιείται νάρκωση . Και εγώ αν βάλω σκουλαρίκι θα πονέσω , 'η αν κάνω τατουάζ το ίδιο , αλλά μπρός στα κάλη..
Μα ο σκυλος σου δε νιωθει πιο ομορφος ,δεν εχει την αισθηση της αισθητικης.Ποναει αυτος για τα καλλη τα δικα σου.Για να καμαρωνεις εσυ οτι εχεις πιο ομορφο σκυλο. (Που πλεον ειναι τρε μπαναλ κ πολυ βλαχικο για μενα :p σκυλια που εχουν υποστει τετοιες επεμβασεις γιατι δειχνουν οτι το αφεντικο τους νοιαζεται για το image του κ μου κανει καπως!)
Και στο κατω -κατω που ξερεις αν ο πονος δεν ειναι τρομερος?Εκοψες την δικη σου... ουρα ?κ δε πονουσες;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
αφού είσαι λοιπόν ροτβαιλεράς ψάξου και μπές να δείς τους πρωταθλητές Γερμανίας για φέτος
να δείς ότι έχουν και ουρές και αυτιά-ΟΚ?

Status
Κλειδωμένο θέμα