γιααα... φερτον μαζι σου....ξερεις πουΟ Φωντας ειναι 8 και ακομα δεν εχει καταλαβει που χρησιμευει αυτο που εχει αναμεσα στα ποδια του
εκτος απο κατουρημα!![]()
![]()
![]()
εχω ενα κοριτσι που θα τον ξυπνησει!
γιααα... φερτον μαζι σου....ξερεις πουΟ Φωντας ειναι 8 και ακομα δεν εχει καταλαβει που χρησιμευει αυτο που εχει αναμεσα στα ποδια του
εκτος απο κατουρημα!![]()
![]()
![]()
τον ειχα παει σε κτηνιατρο κ μου ειπε οτι απλα αυτο ειναι το χρωμα του σπερματος του αλλα δεν κρατησα τις φωτο με το ροκφορ ρε γμτ
BT ή RBT (=Roqfor)
--------------------------------
Άλλαξε κτηνίατρο!
Και δεν φευγει και ευκολα απο τα ποδια του. Λες και χρωματιστηκε απο γρασιδι ειναι.τον ειχα παει σε κτηνιατρο κ μου ειπε οτι απλα αυτο ειναι το χρωμα του σπερματος του αλλα δεν κρατησα τις φωτο με το ροκφορ ρε γμτ
απλα θα σου πω οτι αλλαξα δυο καθαρηστριες γιατι νομιζαν πως ειναι πρασινη βλενα απο κατι εξωγηινο... Ναι πρασινο. Που κ που ηταν κ κιτρινο αλλα κυριως πρασινο σαν το πλαστικο μπουκαλι της σπραιτ![]()
αν τον πας καλη βολτα κ τον κουρασεις ΛΙΓΑΚΙ τοτε οταν κοιμηθεις παρτον κοντα σου κ θα λιωσει εγω ετσι εκανα κ μετα τον παρακαλαγα να σηκωθει το πρωςι για τσισαΑυτο ακριβως προσπαθω να εξηγησω. Οτι δεν ειναι κλεισμενος σε ενα μπαλκονι. Η μπαλκονοπορτα ειναι ανοιχτη και αν θελει να ερθει μεσα ερχεται. Ανεβαινει στον καναπε και κοιμαται ή καθεται και βλεπει τηλεοραση. Αλλα μπορω να τον ελεγχω και αν παει να μασουλησει κατι τον σταματαω. Το προβλημα ειναι κατα τη διαρκεια της νυχτας.
η αλλιως HBT = hulk bull terrier!
BT ή RBT (=Roqfor)
--------------------------------
Άλλαξε κτηνίατρο!
Δεν το κανει μονο στο σπιτι.. και τα σκυλια στο παρκο προσπαθει να καβαλησει, μονο που δε ξερει ακομα που να στοχευσει και στοχευει σε κεφαλι, κοιλια, σε θηλυκα, αρσενικα και τα εξοργιζει.Το δικό μας φερνει σε κιτρινοπρασινο... λαχανι θα ελεγα...
Ωραια συζητηση...
Χριστίνα ξεκίνα το κρειτ τώρα που είναι μικρός ακομα... θα το μαθει. Επίσης, μη τον αφήνεις να καβαλάει τίποτα στο σπιτι. Θα εχεις μεγαλλυτερα προβλήματα στο μελλον.
Διορθωνε τον για το καβαλημα. Μη τον αφηνεις.. Μονο μπελαδες θα σου δημιουργησει. Δεν ειναι θεμα ζευγαρωματος. Κυριαρχια ειναι.Δεν το κανει μονο στο σπιτι.. και τα σκυλια στο παρκο προσπαθει να καβαλησει, μονο που δε ξερει ακομα που να στοχευσει και στοχευει σε κεφαλι, κοιλια, σε θηλυκα, αρσενικα και τα εξοργιζει.
Απο σημερα θα το ξεκινησω και θα σας πω αυριο.
Aντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που λες σημαίνει ότι ο σκύλος δεν είναι σωστά κοινωνικοποιημένος έτσι...?Δεν το κανει μονο στο σπιτι.. και τα σκυλια στο παρκο προσπαθει να καβαλησει, μονο που δε ξερει ακομα που να στοχευσει και στοχευει σε κεφαλι, κοιλια, σε θηλυκα, αρσενικα και τα εξοργιζει.
Απο σημερα θα το ξεκινησω και θα σας πω αυριο.
φίλε allegro, όλα σχετικά είναι. Η δικιά μου είναι 11 μηνών, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ crate (δηλαδή, δεν έχω crate για να χρησιμοποιήσω) και η μοναδική ζημιά που μου έχει κάνει είναι να φάει το remote control της τηλεόρασης. Αα, και ένα ζευγάρι σαγιονάρες την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι μου έχει καταστρέψει το σπίτι και αυτά τα περιστατικά είναι αμελητέα για ένα ΒΤ.Δεν μπορώ να σκευτώ καν πως μπορεί κάποιος να μεγαλώσει ένα ΒΤ χωρίς crate.
Με μπέρδεψε λίγο το μήνυμά σου, γιατί απο τη μία λες οτι το δικό σου είναι ήσυχο και απο την άλλη λες οτι καταλαβαίνεις την Χριστίναφίλε allegro, όλα σχετικά είναι. Η δικιά μου είναι 11 μηνών, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ crate (δηλαδή, δεν έχω crate για να χρησιμοποιήσω) και η μοναδική ζημιά που μου έχει κάνει είναι να φάει το remote control της τηλεόρασης. Αα, και ένα ζευγάρι σαγιονάρες την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι μου έχει καταστρέψει το σπίτι και αυτά τα περιστατικά είναι αμελητέα για ένα ΒΤ.
Βλέποντας λοιπόν τον χαρακτήρα της, καλώς ή κακώς, έχει πάρει πλέον το ελεύθερο να κοιμάται όπου θέλει (εκτός από το κρεβάτι μου). Οπότε, μπορώ να την καταλάβω την crhistina. Πάντως εγώ θα προτιμούσα να την απομονώνω τα βράδια σε ένα δωμάτιο μέσα στο σπίτι παρά σε crate. Για μόνιμα έξω τα βράδια, ούτε συζήτηση φυσικά!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ πάντα με επιφύλαξη όλα τα παραπάνω, γιατί μπορεί να ανοίξω θέμα σε μερικούς μήνες ότι μου τρώει και εμένα τα μαξιλάρια του καναπέ, ενώ μέχρι τώρα δεν το είχε κάνει ποτέ. Είναι τζαζ τα ΒΤ, τι να κάνουμε!!!! Αυτή είναι και η ομορφιά τους.
Το θέμα έχει ξεχειλώσει λίγο
Παιδιά, δεν είναι θέμα εκπαίδευσης το πρόβλημα, ούτε κοινωνικοποίησης.
Είναι κέρατο ο σκύλος. Το ξέρω γιατί κι εγώ τα ίδια αντιμετώπιζα μέχρι πριν 6 μήνες.
Δεν είναι τυχαίο που λένε οτι "αν αντέξεις τον 1ο χρόνο (εγώ λέω 2 χρόνια) με ένα μπούλ τέριερ, μετά δεν θα θές άλλη ράτσα".
Αυτό το "ΑΝ" είναι μεγάλη υπόθεση.
Δεν είναι όλα τα ΒΤ έτσι. Και περιέργως, φαίνεται τα λευκά να είναι πιο "κέρατα" απο τα έγχρωμα.
Όπως και να έχει, αγαπητή Χριστίνα για να απαντήσω στο ερώτημά σου:
Όχι δεν μπορεί να μείνει ο Σάββας στο μπαλκόνι. Είναι ράτσα πολύ ευαίσθητη στο κρύο και εξαιρετικά ενεργητική.
Η λύση είναι να είσαι συνέχεια απο πίσω του (ναι επι 2 χρόνια ο σκύλος μου δεν ήταν ποτέ μόνος του) και η αγορά ενός crate η οποία για μένα είναι απαραίτητη. Δεν μπορώ να σκευτώ καν πως μπορεί κάποιος να μεγαλώσει ένα ΒΤ χωρίς crate.
Αν χρησιμοποιηθεί σωστά το crate, θα κάνει τη ζωή σας (τη δικιά σου και του Σάββα) πολύ καλύτερη.
Κάποια στιγμή πρέπει να μας την παρουσιάσεις.όντως, το δικό μου είναι ήσυχο για ΒΤ, αλλά από αυτά που γνωρίζω για την φυλή, δεν πρέπει να ανοίκουμε στον μέσο όρο.
είπα ότι καταλαβαίνω την χριστίνα, γιατί πολύ απλά τα ΒΤ είναι διαβολάκια
Κι εμενα ησυχο ηταν.. τιποτα δεν ειχε πειραξει. Μετα τους 9 μηνες αρχισε να αλλαζει, να ζωηρευει. Ποσο μηνων ειναι το δικο σου?όντως, το δικό μου είναι ήσυχο για ΒΤ, αλλά από αυτά που γνωρίζω για την φυλή, δεν πρέπει να ανοίκουμε στον μέσο όρο.
είπα ότι καταλαβαίνω την χριστίνα, γιατί πολύ απλά τα ΒΤ είναι διαβολάκια