Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί τι είναι αυτο?

Το έχει βγάλει εδώ και 45 μέρες και το έχει και στους δύο άγκωνες.
Ο κτηνίατρος μας είπε πως δεν ήταν τίποτα και να μην ανησυχουμε με το παραμικρό που βγάζει.Άλλά αυτό όσο περνάει ο καιρός αντι να μικραίνει μεγαλώνει...μαζί με το άγχος μου
!Δείχνει να μην τον πονάει όταν το ακουμπάω,ούτε το πειράζε από μόνος του.Εαν κάποιος έχει κάτι παρόμοιο ας μου πει παρακαλώ!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Προσεχε τον μην καθεται συνεχεια σε πλακακια μην εξελιχθει σε υγρωμα αγκωνα και μετα τρεχεις και δε φτανεις.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αν μπορω να καταλάβω καλα απο τις φωτο πρέπει να είχε και ο δικός μου το ίδιο. Μου είχε πει ο γιατρος οτι είναι επειδή ακουμπάει μονίμως κάτω. Μου είχε δώσει και μια κρεμούλα εμένα και τώρα είναι καλύτερα

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Προσεχε τον μην καθεται συνεχεια σε πλακακια μην εξελιχθει σε υγρωμα αγκωνα και μετα τρεχεις και δε φτανεις.
Μα τώρα με τις ζέστες ξαπλώνει ΜΟΝΟ στα πλακάκια,το βράδυ μπορέι να πάει στα χαλιά αλλα σπάνια.
Τί ειναι πάλι αυτο το ΥΓΡΩΜΑ που θα με κάνει να τρέχω??? ....Θα με σκάσει πια !!!
Ολη την ώρα ανακαλύπτω καινούριες ασθένειες!
Μάλλον πιο πολλά θα πάθω εγώ απο το αγχος μου παρά αυτός!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Διαβασε εδω Μην αγχωνεσαι χωρις λογο. Αλλωστε απο οτι μπορω να καταλαβω του μικρου ειναι σκληρο και εχουν πεσει οι τριχες στο σημειο αυτο. Απλα προσεχε και προσπαθησε να μην καθεται συνεχεια σε πλακακια με τους αγκωνες κατω. Οταν κοιμαται στο πλαι δεν πειραζει.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Αν μπορω να καταλάβω καλα απο τις φωτο πρέπει να είχε και ο δικός μου το ίδιο. Μου είχε πει ο γιατρος οτι είναι επειδή ακουμπάει μονίμως κάτω. Μου είχε δώσει και μια κρεμούλα εμένα και τώρα είναι καλύτερα
Μακάρι να μην είναι τίποτα αλλά με εκνευρίζουν οι κτηνίατροι δεν είναι τίποτα δεν είναι τιποτά.Ωραία δεν είναι αλλά τί είναι?και για πιο λόγο μεγαλώνει?

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
μηπως ειναι αυτο που μενει ο αγκωνας σε ενα σημειο χωρις τριχες?
Μηπως εναι στην αρχη του
Υπάρχει τέτοιο σημείο θα ξαναδώ τα βιβλία μου και εάν ειναι ετσί θα τα παρατήσω.
Αλλά έχει και μικρά άσπρα "πετσάκια" στο ίδιο σημείο

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ένα παρόμοιο είχε μια φορά η δικιά μου καί ήταν μυκητιαση. Μέ μια αλοιφη σε μια εβδομάδα πέρασε. Τό πιθανότερο πάντως είναι τό σκληρό που δημιουργείται στους αγκώνες.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Δοκιμασε τωρα που ανοιγει ο καιρος να του εχεις πατακια κατω ή μεγαλο χαρτονι για να καθεται ωστε να ελαχιστοποιουνται οι τριβες..Μπορει να ζεστενεται βεβαια...:rolleyes:

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Διαβασε εδω Μην αγχωνεσαι χωρις λογο. Αλλωστε απο οτι μπορω να καταλαβω του μικρου ειναι σκληρο και εχουν πεσει οι τριχες στο σημειο αυτο. Απλα προσεχε και προσπαθησε να μην καθεται συνεχεια σε πλακακια με τους αγκωνες κατω. Οταν κοιμαται στο πλαι δεν πειραζει.
Οk.Hταν κατατοπιστικότατο μακάρι να μην είναι κατι τέτοιο θα το παρακολουθώ πάντως!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Δοκιμασε τωρα που ανοιγει ο καιρος να του εχεις πατακια κατω ή μεγαλο χαρτονι για να καθεται ωστε να ελαχιστοποιουνται οι τριβες..Μπορει να ζεστενεται βεβαια...:rolleyes:
Κοίτα να δείς, το πατάκι θα επιβιώσει καιρό μαζί μας,το χαρτόνι θα απεβιώσει σε ένα τέταρτο το πολύ;)!
Αλλά πέρα απότην πλάκα κατάλαβα τι θέλετε να μου πείτε,οσο το δυνατον θα αποφεύγω σκληρές επιφάνειες.