Μία γρήγορη αποριούλα!

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Λιπον..εχω τον Νοα αρκετες ωρες στην Αυλη..Ποτε μονο του χωρις επιβλεψη, Απλα μερικες φορες το αγορι μ Τρωει οτι νανε..και δεν τον προλαβενω να τα πιασω απο το στομα του!!

Οπως Φυλλα απο διάφορα κλαδια,μερικες φορες και κανα κομματι ριζας που μπορει να εξεχη απο το χωμα αλλα επισης οπως τον τσακωσα χθες να εχει στο στομα του ανθους απο ενα λουλούδι..

Εχω Ανυσηχησει αν του προκαλέσουν προβλημα στο στομάχι,διοτι μια μερα εκανε εμετο και ειχε μεσα ενα μικρο κομματι απο φυλλο.

Το φαινόμενο δεν ειναι συχνές..αλλα παντα πρεπει να τον εχω απο κοντα μην τυχon μας κανει καμια στραβή :)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Γάτες, τρωκτικά και πουλιά περνάνε συχνά απο τα λιμέρια σας?
Αν ναι θα προσπαθούσα να τον έχω στην αυλή μόνο όταν είμαι κι εγώ εκεί.

Ο σκύλος απο βόλτες πως πάει?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com

ειπε "ποτε μονο του χωρις επιβλεψη"...

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus

Δεν εχει τρωκτικα επιδει γυρω περιπολουν γατες..αλλα στην αυλη μου σπανια θα δω γατη.

Απο βολτες καθημερινα 2 φορες απο 10 λεπτα μαξ..και αυτες με 1000 στασεις στα χωραφια .
1 τα χαραματα - και μια οταν σχολασω 5

Τι πρεπει να προσεξω? Δεν μου απαντησατε για τα χορτα :)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Καλό είναι να μη τρώει τα χόρτα γιατί μπορεί να έχουν ακαθαρσίες άλλων ζωντανών.

Τώρα θα σου δώσω μια συμβουλή.
Επείδι τέτοιες συμπεριφορές -η εμμονή του σκύλου σε αντικείμενα για παράδειγμα- συνήθως οφείλονται σε έλλειψη εκτόνωσης.
Δύο βόλτες την ημέρα των 10 λεπτών...?
Λογικό είναι να την βρίσκει με τα χόρτα :D

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Καλό είναι να μη τρώει τα χόρτα γιατί μπορεί να έχουν ακαθαρσίες άλλων ζωντανών.

Τώρα θα σου δώσω μια συμβουλή.
Επείδι τέτοιες συμπεριφορές -η εμμονή του σκύλου σε αντικείμενα για παράδειγμα- συνήθως οφείλονται σε έλλειψη εκτόνωσης.
Δύο βόλτες την ημέρα των 10 λεπτών...?
Λογικό είναι να την βρίσκει με τα χόρτα :D
Ειναι σχεδον 2 μηνων!!! κανω κατι λαθος?? πανω απο 3ς ωρες σκαβει και παιζει σε αυλη 80 τεταγρωνικα μετρα!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν ήξερα ότι είναι μικρό ακόμη για βόλτες.
Το να σκάβει 3ώρες δεν είναι υγιές. Τον χρόνο αυτό θα μπορούσες να τον κάνεις πιο ποιοτικό.
Απλά μη έχεις την εντύπωση ότι η αυλή θα σε γλυτώσει απο τους εξόδους.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
να σαι πάντα μαζί του στην αυλή και να τον προσέχεις να μην τρώει τίποτα..μπορεί να φάει κανένα φυτοφάρμακο, ή κάτι πιο αθώο και να τον πειράξει..(χτύπα ξύλο), ακόμα και να του ρίξουν φόλα ( μην το αποκλείεις,πρόσεχε το)

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Δεν ήξερα ότι είναι μικρό ακόμη για βόλτες.
Το να σκάβει 3ώρες δεν είναι υγιές. Τον χρόνο αυτό θα μπορούσες να τον κάνεις πιο ποιοτικό.
Απλά μη έχεις την εντύπωση ότι η αυλή θα σε γλυτώσει απο τους εξόδους.
Ok...billy!! Δεν σκαβει 3ωρες!! Τροπος του λεγει,!!Δεν ειναι εσκαφεας ο σκηλος!!!Τροπος του λεγει!! επισης..παω καθημερινα περπάτημα εδω και πολυ καιρο και δεν εχω στο μυαλο μου πως θα στερήσω απο τον σκύλο της εξοδους!! Ειμαι συνηθισμένος στην βολτα,και για αυτο δεν τιθετε θεμα. Ο σκυλος θα εχει της ωρες που του αναλογουν καθημερινά οταν μεγαλώσει. Τωρα απλα εχω την ανυσειχια με το τι μπορει να βαλει στο στομα του εν αγνοια μου σαν ειμαι στην αυλη μαζι του.

Φιλικα.
Συγνωμη αν σε εκανα να καταλαβεις λαθος.

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
να σαι πάντα μαζί του στην αυλή και να τον προσέχεις να μην τρώει τίποτα..μπορεί να φάει κανένα φυτοφάρμακο, ή κάτι πιο αθώο και να τον πειράξει..(χτύπα ξύλο), ακόμα και να του ρίξουν φόλα ( μην το αποκλείεις,πρόσεχε το)
Ειμαι συνεχεια μαζι του.!!! Ευτυχώς ειμαι κατα των φυτοφαρμακων και το θεμα της φολας το αποκλειω επειδή η οικια μου ειναι σε μεγαλη αποσταση απο τα υπόλοιπα σπιτια (περιπου 500μ) Δεν νομιζω να ενοχλουνται απο τον νοα αφου το επομενο κοντινο σπιτη εχει 2 σκύλους.
Εκεινο που με βασανιζει σας ειπα...Αν κανει καλο που βαζει στο στομα φυλλα!!! και οτι αλλο πρασινο χορταρικο βλεπει ελευθερω στο χωμα :)

Αnw..Θα εχω τα ματια μου 14!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλημέρα!
Παρατήρησες να τα τρώει η απλά τα μασουλάει και τα αφήνει?
Είναι σε ηλικία που ότι κινείται πυροβολείται που λένε εξερευνεί τον κόσμο με το στόμα του!
Καλό είναι να τον προσέχεις όσο είναι κουτάβι, λόγω ηλικίας. Αλλά στην διάρκεια της ζωής του και χόρτα θα φάει και ξυλαράκια θα φάει.... όλα έφαγαν κατά καιρούς! Λίγο προσοχή μόνο!

christos k

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2011
89
0
Nicosia - Cyprus
Καλημέρα!
Παρατήρησες να τα τρώει η απλά τα μασουλάει και τα αφήνει?
Είναι σε ηλικία που ότι κινείται πυροβολείται που λένε εξερευνεί τον κόσμο με το στόμα του!
Καλό είναι να τον προσέχεις όσο είναι κουτάβι, λόγω ηλικίας. Αλλά στην διάρκεια της ζωής του και χόρτα θα φάει και ξυλαράκια θα φάει.... όλα έφαγαν κατά καιρούς! Λίγο προσοχή μόνο!
Θενκς ελλη!! Βασικά τα μασουλάει...Ισως καμια φορα φαει και κατι αλλα οχι τοσο συχνά οσο αυτα που μασουλάει!!:p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μην ανησυχείς τότε (εκτός καταλαβαίνεις από τίποτα περίεργα που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες, κάμπιες περίεργα φυτά τέτοια)
Αλλά εφόσον είναι υπό επίβλεψη ο μικρός θα το προλάβεις! Καλά το πας!
Μαθαίνει τον κόσμο ο μικρός... (αλήθεια πόσα μωρά δεν βάζουν ότι χαζομάρα μπορείς να φανταστείς στο στόμα....) το ίδιο είναι!