Μαγια

20 Φεβρουαρίου 2018
9
5
29
Να και η μαγια μου!... Είμαι καινουργιο μέλος στο φόρουμ ..βέβαια παρακολουθώ εδώ και ένα χρόνο συζητήσεις αλλά μέχρι τρ δν μπήκα στην διαδικασία να κάνω λογαριασμό ... Λοιπόν τη σκυλίτσα π βλέπεται στην φώτο την πήρα πέρσυ από έναν "φίλο" ...αυτός Μ είπε είναι πιτμπουλ! καθαρόαιμο, τα καλύτερα αίματα κτλπ ... Βέβαια την πήρα γτ μαρεσε και όχι για να λέω πως έχω πιτμπουλ κ.οκ ...όμως τρ πραγματικα θλ να ξρ τι έχω ...για προσωπική ευχαρίστηση .... Είναι πιτμπουλ είναι αμσταφ είναι μπουλι(δεν)...

• Like
Reactions: ioanna a

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
καλως ηρθες αλλα δεν εχεις ανεβασει φωτογραφια :D
edit: μαλλον τωρα την εβαλες ! να σου ζησει το κοριτσι !

20 Φεβρουαρίου 2018
9
5
29
καλως ηρθες αλλα δεν εχεις ανεβασει φωτογραφια :D
edit: μαλλον τωρα την εβαλες ! να σου ζησει το κοριτσι !
Χαχα ευχαριστώ ...μπορείς να Μ απαντήσεις σε αυτό π ρώτησα? Βέβαια ξρ ότι το θέμα είναι κάπως δύσκολο να απαντηθεί αλλά εσύ τι θα έλεγες ότι είναι άμα την εβλεπες

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
δυστυχως αφου δεν εχει χαρτιά δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάνεις οτι είναι καθαρόαιμο ! σιγουρα μοιαζει με πιτμπουλ αλλα αν ειναι 100% δεν το ξερει κανεις !
φαινεται κουκλα παντως βαλε καμμια φωτο να την δουμε καλυτερα !

20 Φεβρουαρίου 2018
9
5
29
δυστυχως αφου δεν εχει χαρτιά δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάνεις οτι είναι καθαρόαιμο ! σιγουρα μοιαζει με πιτμπουλ αλλα αν ειναι 100% δεν το ξερει κανεις !
φαινεται κουκλα παντως βαλε καμμια φωτο να την δουμε καλυτερα !
Καλά ναι έχεις δίκιο ...ένας π είχα ρωτήσει π είδε εκτροφείο ο πατέρας του Μ είπε ότι για αμσταφ την κόβει ...βεβαιως

Attachments

• Like
Reactions: ioanna a

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Καλωσηρθες και να χαίρεσαι την κούκλα σου.

Γράφει ολοκληρωμένες λέξεις, είναι κουραστικό να διαβάζεις πετσοκομενες λέξεις.

Περισσότερο amstaff μοιάζει άλλα εχει πολύ ανοιχτό το στήθος τύπου μπουλι.

Όπως σου είπαν χωρίς χαρτιά και χωρίς να ξέρεις τους γονείς δύσκολο να εκφέρει γνώμη κανείς.

20 Φεβρουαρίου 2018
9
5
29
Καλωσηρθες και να χαίρεσαι την κούκλα σου.

Γράφει ολοκληρωμένες λέξεις, είναι κουραστικό να διαβάζεις πετσοκομενες λέξεις.

Περισσότερο amstaff μοιάζει άλλα εχει πολύ ανοιχτό το στήθος τύπου μπουλι.

Όπως σου είπαν χωρίς χαρτιά και χωρίς να ξέρεις τους γονείς δύσκολο να εκφέρει γνώμη κανείς.
εντάξει θα προσπαθήσω ... Ναι είναι πολύ δυνατή ...την πήρα 40 κιλά γιατι δεν την έτρεχε καθόλου . Να φανταστείς κουραζόταν όταν ανέβαινε σκαλιά και τωρα πηδάει από τοιχους