Μακάρι να ζήσει ...

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Βρηκα ήδη μια κοπέλα( να ναι καλα ) να το φιλοξενήσει μεχρι να γίνει καλά και μετα ελπίζω να του βρούμε ευκολα ενα καλό σπιτικό. Ειναι μικρούλις -μαλλον κανισακι και ελπιζω ότι δεν θα δυσκολευουμε πολύ.

Παντως μου έκανε εντύπωση το καύμένο είναι πολύ ήσυχο, ούτε γκιχ δεν έκανε :roll:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Βρηκα ήδη μια κοπέλα( να ναι καλα ) να το φιλοξενήσει μεχρι να γίνει καλά και μετα ελπίζω να του βρούμε ευκολα ενα καλό σπιτικό. Ειναι μικρούλις -μαλλον κανισακι και ελπιζω ότι δεν θα δυσκολευουμε πολύ.

Παντως μου έκανε εντύπωση το καύμένο είναι πολύ ήσυχο, ούτε γκιχ δεν έκανε :roll:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Μπράβο βρε Αμελί, πολύ χαίρομαι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παίρνει επέμβαση.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Μπράβο βρε Αμελί, πολύ χαίρομαι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παίρνει επέμβαση.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Πολύ χάρηκα που είναι καλά το μικρουλίνι!!! Ελπίζω να πάνε όλα κάλά!!

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Πολύ χάρηκα που είναι καλά το μικρουλίνι!!! Ελπίζω να πάνε όλα κάλά!!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Μπραβο αξίζει στη Φιλοζωική οργάνωση που με βοήθάει το Αργος εδειξε τεράστιο ενδιαφέρον, εγω πελάγωσα σε καποια φαση.. :cry:
Θα σασ ενημερώσω για ότι νεότερο

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Μπραβο αξίζει στη Φιλοζωική οργάνωση που με βοήθάει το Αργος εδειξε τεράστιο ενδιαφέρον, εγω πελάγωσα σε καποια φαση.. :cry:
Θα σασ ενημερώσω για ότι νεότερο

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Tο σκυλάκι εχει σπασμένα τα πίσω ποδαράκια του και τη λεκάνη του :cry:
Σημερα θα το κάνουν επέμβαση, εχει κανεις παρομοια εμπειρία, θα γίνει καλά? θα ποναει πολύ μετα ?υπαρχει περιπτωση να μεινει παράλυτο?

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
Tο σκυλάκι εχει σπασμένα τα πίσω ποδαράκια του και τη λεκάνη του :cry:
Σημερα θα το κάνουν επέμβαση, εχει κανεις παρομοια εμπειρία, θα γίνει καλά? θα ποναει πολύ μετα ?υπαρχει περιπτωση να μεινει παράλυτο?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia