Μαλακά κόπρανα και λίγη διάρροια

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
καλησπέρα!!!είμαι καινούργια στο φόρουμ,,πήρα ένα κουταβάκι πριν 1 εβδομάδα!!είναι 3 μηνών σπιτς!!σήμερα παρατήρησα ότι ενω τρώει κανονικά κ είναι ευδιάθετη,όταν κάνει την ανάγκη της πρώτα κάνει κακάκια ούτε πολύ σκληρά,ούτε πολύ μαλακά κ μετά απο λίγο ξανακάθεται κ βγάζει μία σταγόνα σαν νερό,,ελάχιστο.το έκανε 2 φορές αυτό..να ανησυχήσω;;ν ενημερώσω ότι εχει κάνει τα 3 πρώτα εμβόλια είναι αποπαρασιιτωμένη κ 15/12 θα κάνει κ 4ο εμβόλιο!!!τρώει μόνο ξηρά τροφή,,

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μαλακά κόπρανα και λίγη διάρροια στους σκύλους σημαίνει διάρροια κατά την κτηνίατρο του Μουφ. Αν δε σταματήσει κάνε μια βόλτα από τον κτηνίατρο για να αποκλείσετε τίποτα σοβαρό.

Καλωσορίσατε στο φόρουμ. :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Θα μπορουσε να συμβαινει και απο παραπανω ποσοστητα τροφης απο αυτην που πραγματικα μπορει να αφομιωσει την δεδομενη χρονικη στιγμη. Μιλαμε για 3 γευματα τη μερα;

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
καλώς σας βρήκα!!!ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!ναι 3 γεύματα την μέρα!!!!πριν λίγο πάλι που έκανε κακάκια ήταν κανονικά!!!θα την παρακολουθήσω κ ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο,,την τρίτη θα την πάω για το εμβόλιό της κ θα το πω στον κτηνίατρο!!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Γεια σου, Ντέμη! :)

Και αύριο πες του το, για να τη δει. Κι η δική μου το είχε αυτό τον πρώτο μήνα και της έκοψα την ξηρά.
Να τη χαίρεσαι! Περιμένουμε φωτογραφίες!:D

ΥΓ: Διάβασε και αυτό το θέμα, αν θέλεις.

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
θα τον πάρω τηλ.το πρωί κ αν είναι θα του την πάω να την δει λίγο!!!σ'ευχαριστώ κ εσύ να την χαίρεσαι την κουκλιτσα σου!!!!

thanos tara

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
273
0
Μαλακά κοπρανα συνηθως ειναι λογο περισοτερης τροφης απο αυτη που μπορει να χωνεψει.

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
καλημερα!εμενα ο δικος μου το κανει αυτο απο πολυ μικρος..μολις ξεκινησαμε τις βολτες για την ακριβεια.μπορει να κανει κακα κ 3 φορες στη βολτα!φυσικα ενω τα πρωτα ειναι τζετ τα υπολοιπα.....αστα να πανε!δεν μαζευονται!ειχαμε κανει εξετασεις αλλα ολα οκ,τελικα καταληξαμε με τον κτηνιατρο οτι ειναι ...."υπερβαλλοντας ζηλος!".δες το κ εσυ με τον κτηνιατρο κ πες μας νεα!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
και η δικιά μου τις πρώτες 2 μέρες είχε πολύ μαλακά κόπρανα και μάλιστα της ξέφυγε και στο κρεβατάκι της κάτι σαν υγρό (ας πούμε διάρροια)... μου είπε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό και πως να ανησυχήσω αν έχει διάρκεια αυτό... μέρα με την μέρα και αφού είχαμε μπει σε ξηρά "έσφιξε" το πράγμα... μου έχει βγάλει κ κάτι απίστευτα σκληρά κουραδάκια (χαίρομαι γιατί είναι εύκολα στο μάζεμα χαχα) αλλά η πλειοψηφία είναι μέτρια... (βέβαια η δικιά μου έχει ένα θέμα με το φαγητό της και λογικά φταίει αυτό)
Πάντως να ανησυχήσεις αν δεις διάρκεια σε αυτά τα συμπτώματα... πίστωση 2-3 ημερών πιστεύω οτι μπορείς να δώσεις για να συνηθίσει το εντεράκι της! :)
Να την χαίρεσαι και καλώς ήρθατε!! :)

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
σας ευχαριστώ όλους κ να σας ζήσουν τα μικρά σας!!!!πήρα τον κτηνίατρο κ μου είπε να μην ανησυχώ ακόμα γιατι όντως τα κουτάβια λόγω της διατροφής πολλές φορές κ μέχρι το εντεράκι τους να χωνεύει κανονικά μπορεί κάποιες φορές να έχουν τέτοια συμπτώματα,,να ανησυχίσω μόνο εάν αυτό γίνεται συνεχόμενα κ με έντονα συμπτώματα!!!κ σήμερα η μικρή μου είχε κανονικά κακάκια θα έλεγα,,εντάξει δεν είναι πολύ σκληρά δηλαδή λερώνουν λιγάκι αλλα αυτό είναι φυσιολογικό ΄οπως μου είπε ο κτηνίατρος!!πάντως κ τρίτη που θα την πάω για το εμβόλιο θα την κοιτάξει για καλό κ για κακό να είμαστε κ πιο ήσυχοι!!!αλήθεια παιδιά τι κάνατε εσείς για να σταματήσουν να δαγκώνουν;;εμάς μας έχει καταφάει,,πόδια,παντόφλες χέρια,,παίζει βέβαια αλλά όσο κ να της φωνάζουμε δεν σταματάει!!!της έχω πάρει κ κοκαλακια ειδικά για τα δόντια κ κάτι λαστιχένια παιχνιδάκια αλλά δεν σταματάει!!!!πιράνχας,,,χαχαχαχα!!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν είμαι κτηνίατρος αλλά μαλακά κόπρανα, υγρά εως διάρροια συνήθως φταίει η διατροφή.

Μήπως του άλλαξες απότομα την τροφή απο αυτήν που έτρωγε?
Τι του έδινε ο εκτροφέας (ή γενικά απο εκεί που το πήρες)?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αν έχεις φιογκάκια σε παντόφλες ή παπούτσια, ξέχνα τα! Ό, τι μπορεί να εξέχει και να γίνει έλικας, το μασάνε. :D
Πρόσεχε μη γλυστράει, ειναι ευαισθητη ακόμα.

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
Biggbilly δεν της έχω αλλάξει τροφή!!!πήρα αυτήν που έτρωγε κ στο petshop,,απ'την αρχή δηλ.της δίνω την ίδια τροφή!!!διαρροια δεν έχει κάνει,,μόνο χθες που ενώ έκανε τα κακάκια της μετα απο λίγο ξανακάθησε σαν να ήθελε πάλι να ενεργηθεί κ έβγαλε μια σταγόνα (στην κυριολεξία σταγόνα)υγρό!!!αστα Βερόνικα μέχρι κ τιις μπότες γραπώνει!!!!όσο για παντόφλες απλές φοράω γιατί ξέρω ότι είναι μαγνήτης τα φιογκάκια κ τα ζωάκια!!!μέχρι κ στα παντελόνια γραπώνεται κ δεν τα αφήνει!!!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Να τη διορθώνεις με σοβαρό ύφος. Η δική μου μού κατέστρεψε μερικά φιογκάκια, και κάτι καλσόν, αλλά όταν της πήρα ένα λούτρινο λαγούδι, ξεσάλωσε. Τα αυτιά δεν υπάρχουν πια, και έραψα άλλα με κορδέλα, τι να κάνω...το αγαπάει.
Για τα κακάκια τωρα. Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξεις τροφή ή να αρχίσεις να της μαγειρεύεις. Δυστυχώς στα πετ σοπ δίνουν ό,τι φτηνότερο. Δεν τους νοιάζει να είναι και ποιοτικό.

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
θα ρωτήσω κ τον κτηνίατρο ποια τροφή να της παίρνω,,μου είχε πει την πρώτη φορα που την πήγα ότι καλο είναι να μην την συνηθίσω με μαγειρεμένο φαγητό!!ότι είναι καλύτερα να μάθει να τρώει ξηρα τροφή!!να σου δεν είναι η πρώτη φορά που εχω σκυλάκι!!απ'το 1995 είχα μια σκυλίτσα γκριφόν κανίς κ μου πέθανε σε ηλικία 16 χρονών πριν 3 εβδομάδες!!!δεν είχε φάει ποτέ ξηρά τροφή,,μόνο μαγειρευτό φαγητό κ ήταν πολύ καλά στην υγεία της τόσα χρόνια!!!πέθανε απο γηρατιά κ όχι πο κάποια αρρώστια!!!δεν ξέρω τι να κάνω!!απ'τη μια ο κτηνίατρος μου λέει έτσι απ'την άλλη λόγω της εμπειρίας μου με την πρώτη μου σκυλίτσα θα ήθελα να τρώει σπιτικό φαγάκι!!!επίσης να σας ρωτήσω πως ανεβάζετε φωτογραφίες στα άλμπουμ;εγώ μπαινω μέσα αλλά δεν λέει πουθενα για ανέβασμα φωτογραφιών!!

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλά, ο γιατρός δεν έχει δίκιο. Μπορεί να σου πουλήσει κιόλας κάποια τροφή.
Αφού ξέρεις ότι το μαγειρευτό είναι καλό, μαγείρευε. Χωρίς αλάτια και μπαχαρικά όμως.
Λυπάμαι για την προηγούμενη σκυλίτσα σου. Ειλικρινά...

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
σ'ευχαριστώ γλυκιά μου!!!!ξεκουράστηκε το μωράκι μου!!!σκέψου ότι λέγαμε δεν θα ξαναπάρουμε άλλο αφου είναι πολύ μεγάλος ο πόνος αλλά όλοι μας έλεγαν ότι κ κάποιο άλλο ζουζούνι θα ήθελε ενα σπιτάκι κ αγάπη!!!κ έτσι πήραμε αυτη τη μικρούλα που λίγο μας κάνει να ξεχνιόμαστε!!!θα κοιτάξω σιγά σιγά να της φτιάχνω μαγειρευτό φαγάκι,,εννοείται χωρις αλάτια κ μπαχαρικά κ θα δούμε!!!μου εκανε κ εμένα εντύπωση ο γιατρός της που μου είπε μονο για ξηρά τροφή,,κ τον εχουμε χρόνια αυτον τον κτηνίατρο,,ειχε αναλάβει κ την πρώτη μου σκυλίτσα κ θεωρείται πολύ καλός εδω στην περιοχή μου!!μένω πετρούπολη!!θα τον ξαναρωτήσω όταν πάω κ θα σας πω!!!σπιτς είναι κ το δικό σου;;αρσενικό η θηλυκό;

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κορίτσι είναι. Τη λέμε Βερόνικα. Τη δική σου;
Ο γιατρός μπορεί να είναι καλός, δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω, και ίσως να προτείνει την ξηρά για ασφάλεια. Με την έννοια ότι ελεγμένες τροφές κλπ κλπ. Δεν είναι όμως όλες ίδιες και πρέπει να βρει ο καθενας αυτη που ταιριάζει στο σκύλο του.
Αλλο ένα συμπέρασμα που βγαζω παντως για τους πετ σοπ σκύλους είναι ότι τα πιάνουν διάρροιες.

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
κούκλα είναι!!!εμεις την λέμε Ζήνα!!!εινα σπίτς κ η δικιά σου αφου μοιαζει με την δικιά μου!!πόσο είναι;εμένα είναι 3 μηνών γι'αυτο είναι πιο μικρούλα στο μέγεθος!!!όσο για τα petshop έχεις απόλυτο δίκιο!!!αρχικά θα κοιτάξω να της βρώ καλής ποιότητας ξηρα τρόφή,αν κ αυτή που πήρα είναι 4 κιλά κ έχει 25ευρώ!! κ σιγά σιγά θα της μαγειρεύω κ σπιτικό φαί για να φτιάξει καλά το εντεράκι της!!!