Μαλακά κόπρανα και λίγη διάρροια

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Είναι 2 χρονών και 8 ημερών! :D
Με την καταλληλη διατροφή θα δεις και το τρίχωμα της να γίνεται τέλειο!
(Μην την κουρέψεις ποτέ, θέλει μόνο καλό χτένισμα απο την ανάποδη φορά)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και εμεις με το ιδιο θεμα ταλαιπωρηθηκαμε.... εφαγε λιγο κοτοπουλο αν και του δινω μονο ξηρα και πιστευα οτι ειχε στρωσει ομως ξεκινησε παλι...ο κτηνιατρος μου ειπε να παρω την hills id στν αρχη οταν το ειπε νευριασα γτ λεω θελει να βγαλει χρηματα μετα που ειδα οτι συνεχιζεται τλκ την χρυσοπληρωσα...αλλα ειδα διαφορα στα κακακια του πλεον εχουν στρωσει ειναι κανονικα ειδα διαφορα στην ανασα του που μυριζε...σημαντικα και τα δυο γ μενα.

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
χαίρομαι που είναι καλά το σκυλάκι σου!!!τελίκά εγώ την πήγα σήμερα για το εμβόλιό της κ την κοίταξε!!!ευτυχώς είναι μια χαρούλα η ζουζούνα μου!!!μου επανέλαβε κ πάλι ότι είναι απολύτως φυσιολογικό επειδή είναι μικρούλα κ μέχρι να δέσει καλά το εντεράκι της μπορεί που κ που να έχει τέτοια συμπτώματα,, 2 μέρες πάντως τώρα κάνει κανονικά κακάκια!!!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και εμενα αυτο μου ειπε...καποιοι αρχισαν να λενε οτι εχει τυφο και τετοια...χαζομαρες... δεν χρειαζεται να κινδυνολογομε κατευθειαν

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
να σου πω κ εγώ άρχισα να διαβάζω διάφορα όχι μόνο εδω γενικά για ασθένειες κ συμπτώματα κουταβιών κ φοβήθηκα!!!!απλά κ εμεις απο την αγάπη μας φοβόμαστε υπερβολικά κ πάει πάντα το μυαλό μας στο κακό!!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα αλλά ήθελα και εγώ να πω τι συμβαίνει στην Δάφνη μου!
Όταν την πρωτοπήρα, (2 μηνών) αποφάσισα να της αλλάξω τροφή και από την ADVANCE Maxi Puppy αποφάσισα να της δίνω την Origen Puppy Large τα κόπρανά της ενώ ήταν μια χαρά μαλάκωσαν αρκετά για μερικές ημέρες (παρ' όλο που την τροφή την άλλαζα όσο πιο αργά μπορούσα), μόλις άρχισαν να ..σφίγγουν πάλι και μετά το δεύτερο εμβόλιο ξαναμαλάκωσαν πάλι για μερικές μέρες και ξανά μόλις έσφιξαν και προχθές κάναμε το τρίτο εμβόλιο πάλι μαλακά μέχρι εκεί που δεν πάει.
Τώρα αν η γιατρός της mouf είπε: μαλακά κόπρανα=διάρροια, τότε η Δάφνη μου έχει τρίτη μέρα διάρροια!:(
Η γιατρός μου είχε πει στο προηγούμενο εμβόλιο πως είναι φυσιολογικές αντιδράσεις, λίγο εμετός και ανορεξία δεν θυμάμαι αν είχε πει κάτι και για διάρροια!
Είναι Κυριακή σήμερα, η "κοπέλα" μέσα στην καλή χαρά αν και δεν έχει φάει από το πρωί, τα πρώτα της poo:rolleyes: χάλι μαύρο εγώ δουλεύω σε μια ώρα και δεν ξέρω τι να κάνω.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
μπορει να ειναι και μια παρενεργεια του εμβολιου. βρασε σε νερο λιγο στηθος κοτοπουλο και δωσε να φαει σημερα. αν συνεχισει κτηνιατρο. αν και αλλο τα μαλακα κακα για μενα και αλλο η διαροια.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Τελικά μετά από ενάμισι σχεδόν μήνα δεν άλλαξε κάτι.
Με την Orijen τα κακά παραμένουν μαλακά και μερικές φορές κυρίως στα πρωινά δεν έχουν καν σχήμα.
Η αλήθεια είναι πως δεν την τρώει και με πολύ όρεξη.
Τι πρέπει να κάνω; Να αλλάξω την τροφή σε κάποια άλλη; (μιας και αδειάζει τώρα η συσκευασία)
Ή να επιμείνω για άλλον έναν μήνα.
Η αλήθεια είναι ότι η Δάφνη είναι μέσα στην καλή χαρά. Υπέρ ενεργητική θα έλεγα και με πολύ ωραίο γυαλιστερό τρίχωμα.
Υ.Γ Να θυμίσω πως ξεκίνησε με την ADVANCE Maxi Puppy για τους δύο πρώτους μήνες της ζωής της και της την άλλαξα στην Origen Puppy Large περίπου ενάμισι μήνα τώρα.
Η Δάφνη είναι 3,5 μηνών σήμερα.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
παντως πριν το γυρισω σε σπιτικο ειχα δει ολες τις μαρκες σε πετσοπ και ζητησα να δω και να παρω γνωμη για τη συγκεκριμενη. μου ειπαν οτι δε τη φερνουν πια γιατι ειχαν προβληματα διαρροιας πολλα σκυλια. ακομα οτι η συγκεκριμενη τροφη ειναι καταλληλη για πολυ κρυα κλιματα.τοτε ειχα παρει μπελκαντο και οκ την εφαγε ,αλλα ρε παιδι μου οταν εδινα κροκετα αισθανομουν τυψεις οτι απλα συντηρω ενα πλασμα να μη πεθανει στερωντας το το πραγματικο φαγητο.χωρια τις φτυαριες κακα που εβγαζε.θαρρεις ο΄τι ετρωγε το εβγαζε πολλαπλασιο .αφου αναρωτιομουν πως το τρεφει.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Κατ' αρχήν δεν ξέρω αν είναι σωστό που "εκμεταλλεύομαι" το ήδη υπάρχων θέμα για να λέω τον πόνο μου!
Τελικά μετά από ενάμισι σχεδόν μήνα δεν άλλαξε κάτι.
Με την Orijen τα κακά παραμένουν μαλακά και μερικές φορές κυρίως στα πρωινά δεν έχουν καν σχήμα.
Η αλήθεια είναι πως δεν την τρώει και με πολύ όρεξη.
Τι πρέπει να κάνω; Να αλλάξω την τροφή σε κάποια άλλη; (μιας και αδειάζει τώρα η συσκευασία)
Ή να επιμείνω για άλλον έναν μήνα.
Η αλήθεια είναι ότι η Δάφνη είναι μέσα στην καλή χαρά. Υπέρ ενεργητική θα έλεγα και με πολύ ωραίο γυαλιστερό τρίχωμα.
Υ.Γ Να θυμίσω πως ξεκίνησε με την ADVANCE Maxi Puppy για τους δύο πρώτους μήνες της ζωής της και της την άλλαξα στην Origen Puppy Large περίπου ενάμισι μήνα τώρα.
Η Δάφνη είναι 3,5 μηνών σήμερα.

Κτηνίατρος μου είπε να μην αλλάξω τροφή και δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται να μην είναι τα κακά τόσο σφιχτά όσο εμείς θα θέλαμε.
Αν αλλάξω την τροφή της περισσότερο κακό θα της κάνω παρά καλό.:-(
παράγγειλα σήμερα το δεκαπεντάκιλο και βλέπουμε πως θα πάει.

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
εγω θα σου ελεγα να πας σε αλλαγη τροφης..αφου τελειωνει οπως λες η αλλη να επερνες νεα τροφη και να εβαζες και απο τους 2 μαζι για να συνηθησει σιγα σιγα στην νεα τροφη...
παντως εγω παναγιωτη που του δινω την cibau puppy formula ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..και απο τα κοπρανα σφιχτα αρκετα και οχι πολλα σε ποσοτητα..και την τρωει μια χαρα το κουταβι..και σε τιμη πολυ καλη μπορω να πω σε σχεση με αλλες..45 ευρω τα 15kg...

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
κατσε βρε παναγιωτη..λες οτι το πρωι δεν εχουν καν σχημα τα κακα της και δε προβληματιζεσαι? μαζεψτα και παντα στον κτηνιατρο να δουμε θα σου πει τα ιδια? και αντε τωρα τα κανει σε ελεγχομενο χωρο και τα μαζευεις .οταν τα φτιαχνει στο δρομο τι θα κανεις?

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
κατσε βρε παναγιωτη..λες οτι το πρωι δεν εχουν καν σχημα τα κακα της και δε προβληματιζεσαι? μαζεψτα και παντα στον κτηνιατρο να δουμε θα σου πει τα ιδια? και αντε τωρα τα κανει σε ελεγχομενο χωρο και τα μαζευεις .οταν τα φτιαχνει στο δρομο τι θα κανεις?
Λες ε;
Δεν μου το είπε η δική μου κτηνίατρος αυτό. Η δική μου λείπει εκτός Ελλάδος και έρχεται αύριο. Μου το είπε κτηνίατρος εδώ της περιοχής που έτυχε να συναντήσω.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2