Καλησπέρα σε ολους.. Εχω φρικαρει απο το μεσημέρι και ηθελα να μαθω αν εχει συμβει κατι παρόμοιο σε καποιον απο εσας.. Μπαινω μεσα στο σπιτι μετα τη δουλειά αιματα παντου.. Λεω Χριστε μου 2ο περιστερι μεσα σε μια εβδομαδα ημαρτον. Μεσα στον πανικο ψαχνω... πουθενα πουπουλα...κ βλεπω ενα σπασμένο βαζο με μαγιονέζα καλυμενο στα αιματα κ ουτε δειγμα απο το περιεχόμενο. Η σκυλα κουναει ουρα και φοβάται γιατι εχει καταλαβει οτι εχει κανει @@ια..παθαινω εγκεφαλικο ψαχνω το σκυλι.. Έχει μια πληγη μεγαλη στη γλωσσα. Αλλα καλοδιαθετη.. Παιρνω δυο κτηνιατρους και οι δυο μ λενε πανω κατω τα ιδια. Να μν ανυσηχω κ πως μαλλον δεν εχει φαει μεγαλα κομματια η μπορει κ καθολου. Οτι η γλωσσα οταν αιμορραγει βγαινει πολυ αιμα. Μου ειπαν πως δν μπορω να κανω κατι τωρα ουτε μπορουν να ανοιξουν το σκυλι χωρις λογο. Και πως ο υπερηχος αν κ μπορω να τον κανω δεν θα δειξει κατι το πιο πιθανο. Να προσεχω αν το σκυλι εχει ορεξη κλπ και πως αν εχει φαει θα τα αποβαλλει από τα κακα της. Ρε παιδια ειναι νορμαλ αυτο?