Μαλλον εφαγε γυαλι... SOS

Katerinabio

Well-Known Member
14 Μαϊου 2018
61
85
37
Καλησπέρα σε ολους.. Εχω φρικαρει απο το μεσημέρι και ηθελα να μαθω αν εχει συμβει κατι παρόμοιο σε καποιον απο εσας.. Μπαινω μεσα στο σπιτι μετα τη δουλειά αιματα παντου.. Λεω Χριστε μου 2ο περιστερι μεσα σε μια εβδομαδα ημαρτον. Μεσα στον πανικο ψαχνω... πουθενα πουπουλα...κ βλεπω ενα σπασμένο βαζο με μαγιονέζα καλυμενο στα αιματα κ ουτε δειγμα απο το περιεχόμενο. Η σκυλα κουναει ουρα και φοβάται γιατι εχει καταλαβει οτι εχει κανει @@ια..παθαινω εγκεφαλικο ψαχνω το σκυλι.. Έχει μια πληγη μεγαλη στη γλωσσα. Αλλα καλοδιαθετη.. Παιρνω δυο κτηνιατρους και οι δυο μ λενε πανω κατω τα ιδια. Να μν ανυσηχω κ πως μαλλον δεν εχει φαει μεγαλα κομματια η μπορει κ καθολου. Οτι η γλωσσα οταν αιμορραγει βγαινει πολυ αιμα. Μου ειπαν πως δν μπορω να κανω κατι τωρα ουτε μπορουν να ανοιξουν το σκυλι χωρις λογο. Και πως ο υπερηχος αν κ μπορω να τον κανω δεν θα δειξει κατι το πιο πιθανο. Να προσεχω αν το σκυλι εχει ορεξη κλπ και πως αν εχει φαει θα τα αποβαλλει από τα κακα της. Ρε παιδια ειναι νορμαλ αυτο?

Zodi

Well-Known Member
25 Απριλίου 2017
179
173
45
Φίλε εύχομαι να μήν είναι τίποτε, αλλά θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα τα πράγματα· δέν φταίει ο σκύλος σου όμως.
Πρέπει να χρησιμοποιήσης crate αμέσως.

Katerinabio

Well-Known Member
14 Μαϊου 2018
61
85
37
Φίλε εύχομαι να μήν είναι τίποτε, αλλά θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα τα πράγματα· δέν φταίει ο σκύλος σου όμως.
Πρέπει να χρησιμοποιήσης crate αμέσως.
Crate εχω παραγγειλει περιμένω να το παραλάβω. Και το βαζο τη μαγιονεζα την εβγαλε ο αντρας μου και ξεχασε να τη βαλει μέσα στο ψυγειο. Το θεμα μου ειναι το πως θα καταλαβω αν κατι παει στραβα. Το σκυλι δν το αφηνω ουτε να κοιμηθει. Και ειναι ολοφανερο οτι νυσταζει γιατι την εχω ζαλισει απο τις 4.

Katerinabio

Well-Known Member
14 Μαϊου 2018
61
85
37
Ακτηνογραφία για ξένο σώμα;
Θα μπορουσα να κανω μ ειπε ο ενας οταν ρωτησα μεσα στον πανικο μου αλλα μαλλον δεν θα φανει κατι.. Μου ειπε οτι απο τη στιγμη που ο σκυλος ειναι ευδιάθετος και εχει ορεξη να μν ανυσυχω. Το φαγητο της το τσακισε παντως. Διαβαζω για δηλητητιαση με τριμμενο γυαλι κ λενε οτι τα συμπτωματα ξεκινανε αμεσα. Ξερει κανεις πως θα καταλαβω αν εχει εσωτερικη αιμορραγία?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.628
11.035
Athens
Πολλοί βαρέθηκαν να το διαβάζουν αλλά το ξαναγράφω.
Πάντα στο σπίτι να έχουμε ένα βάζο το γερμανικό ξινό λάχανο. Τέτοια ώρα δεν θα βρεις αλλά αύριο το πρωί πήγαινε σουπερμάρκετ και δώστης να φάει κάμποσο πχ το μισό βάζο τουλάχιστον. Το ξινό λάχανο τυλίγει αιχμηρά αντικείμενα και τα βοηθάει να βγουν στα κόπρανα σαν καταίφι περιορίζοντας τη ζημιά καθοδόν.

Μέχρι να το πάρεις αύριο, για απόψε βράσε μακαρόνια πολύ και δώσε αυτά. Έχω ακούσει και για πουρέ γλυκοπατάτας αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Για ακτινογραφία/υπέρηχο θα επιβεβαίωνα ίσως και αλλού αν φαίνεται ή όχι το γυαλί.

Katerinabio

Well-Known Member
14 Μαϊου 2018
61
85
37
Πολλοί βαρέθηκαν να το διαβάζουν αλλά το ξαναγράφω.
Πάντα στο σπίτι να έχουμε ένα βάζο το γερμανικό ξινό λάχανο. Τέτοια ώρα δεν θα βρεις αλλά αύριο το πρωί πήγαινε σουπερμάρκετ και δώστης να φάει κάμποσο πχ το μισό βάζο τουλάχιστον. Το ξινό λάχανο τυλίγει αιχμηρά αντικείμενα και τα βοηθάει να βγουν στα κόπρανα σαν καταίφι περιορίζοντας τη ζημιά καθοδόν.

Ευχαριστω για την πληροφορια.. Πρωι πρωι θα παω να παρω...και θα παρω και περίσσευμα αχρείαστο να ναι.. το πρωι θα παμε για να δουμε τον αιματοκριτη και θα κανουμε και ακτινογραφια. Πηγαμε βραδινη βολτα. Τα κακα ηταν σκουρα. Εγω φρικαρα και πηρα τον γιατρο κ μου ειπε πως ο σκυλος αν ειχε καταπιει μεγαλο κομματι θα ειχε ηδη φυγει... και απο τη στιγμη που δειχνει πως ειναι καλά μαλλον δεν εχει προβλημα. Και οτι τα σκουρα κακα ειναι επειδη καταπιε τοσο μεγαλη ποσοτητα αιματος. Είναι δυνατόν να αιμορραγησει τοσο πολυ απο το κοψιμο στη γλωσσα? Η αληθεια ειναι πως φαίνεται πολυ βαθυ. Σορυ αν δν καταλαβαίνετε τι γραφω αλλα η σκεψη μου δεν εχει συνοχη αυτη τη στιγμη.

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Επειδή δεν σε βλέπω να κοιμάσαι σήμερα, αν έχεις ακόμη πρόσβαση στα κομμάτια του βάζου, προσπάθησε να το συναρμολογήσεις. Θα έχεις έτσι μια καλή εικόνα τι κομμάτια λείπουν και πόσο μεγάλα θα μπορούσαν να είναι.
Επίσης, τα σκούρα κακά δεν είναι ανησυχητικά. Τα κατακόκκινα κακά είναι.

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Τα μαύρα, μα κατάμαυρα σαν πίσσα, είναι ανησυχητικα (αιμορραγια στο στομαχι η λεπτο εντερο)
Τα κατακόκκινα επίσης (στο παχύ έντερο).
Το σκούρο σκατί ειναι φυσιολογικο.

Αυτο με τα μακαρόνια κάντο πάντως, μην περιμένεις μέχρι να ανοιξουν τα σούπερ.

Katerinabio

Well-Known Member
14 Μαϊου 2018
61
85
37
Καλημέρα... Ολα καλα πηγαν τελικα.. Τα μακαρόνια τα εφαγε εχτες... Στα κακα της σημερα το πρωι υπηρχαν 4 διαφορετικα χρωματα.. Ούτε ουρανιο τοξο. Μαυρα στην αρχη, μετα καφε, μετα τα γνωστα με τα λαχανικα, και στο τελος κατι που πιθανολογω ηταν η μαγιονεζα. Την ειδε και ο γιατρός και μου ειπε πως ολα είναι καλα. Το σκυλι δν δειχνει να εχει εσωτερικη αιμορραγία. Εγω ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα εννοείται. Ξαπλωσαμε μαζι στον καναπε και καθε λιγο ξυπναγα να ελεγξω τα ουλα της και αν ειναι παγωμενη. Της ειχα σπασει τα νευρα. Αφού το πρωι δν ξυπναγε και πεταχτηκε μονο οταν ειδε το στηθολουρο.. Παντως μεσα σε ενα μηνα το σκυλι εχει παει τρεις φορες στο γιατρο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει γινει τοσο λιγουρα... Και να σκεφτητε πως οταν την πηρα την ξηρα τροφη την ετρωγε με το ζορι. Τωρα με τη barf θα φαει και εμας σε λιγο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.