Μανικιούρ για σκυλους!!!!!!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Ελα ντε!!!!! Τι βλακείες πια μπορεί νά σκεφτεί τό μυαλό του ανθρώπου.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σκουλαρικια??
Δεν θα παραξενευτώ πλέον αν δω σκύλο με σκουλαρίκια!

xristina20

Well-Known Member
16 Μαϊου 2012
45
0
Ελεος δηλαδη μεχρι που μπορουν να φτασουν μερικοι που εχουν την εντυπωση πως τα σκυλια τους ειναι αξεσουαρ;Καλα και αυτο δεν ειναι τιποτα....εχω δει ανθρωπο στον δρομο με λευκο τσιουαουα το οποιο απο τη μεση και κατω ηταν μπλε με ροζ,ειχε βαμμενα ριγε νυχια,αντι για κολλαρο φορουσε μενταγιον και ειχε και ενα ροζ καπελακι στο κεφαλι του...Απορω πως αντεχει το κακομιορο

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Έχω εναν κατάλογο από κατάστημα για είδη κομμωτηρίου για κατοικίδια...
Μόλις ειδα τις βαφές για ανταύγειες και βερνίκια νυχιών, γούρλωσα τα μάτια!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ελεος δηλαδη μεχρι που μπορουν να φτασουν μερικοι που εχουν την εντυπωση πως τα σκυλια τους ειναι αξεσουαρ;
Πανω σε αυτους στηριζεται ενα πολυ μεγαλο μερος της βιομηχανιας των αξεσουαρ και λοιπων για σκυλους.

Ειχα δει στο σκαι ενα ντοκυμαντερ στην Αμερικη για εναν κομμωτη σκυλων.(οχι groomer)
Προσαρμοζε το κουρεμα με τα αναλογα αξεσουαρ και με τα αναλογα ρουχα.Που ηταν και δημιουργιες γνωστων σχεδιαστων.

Η λιστα αναμονης ηταν αρκετη και τα χρηματα που επαιρνε ο τυπος εξωφρενικα .(για τα δεδομενα μου).

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πανω σε αυτους στηριζεται ενα πολυ μεγαλο μερος της βιομηχανιας των αξεσουαρ και λοιπων για σκυλους.

Ειχα δει στο σκαι ενα ντοκυμαντερ στην Αμερικη για εναν κομμωτη σκυλων.(οχι groomer)
Προσαρμοζε το κουρεμα με τα αναλογα αξεσουαρ και με τα αναλογα ρουχα.Που ηταν και δημιουργιες γνωστων σχεδιαστων.

Η λιστα αναμονης ηταν αρκετη και τα χρηματα που επαιρνε ο τυπος εξωφρενικα .(για τα δεδομενα μου).
Από εκει όλα να τα περιμένεις.... iq ραδικιού στην πλειονότητα! Κατοικίδια αξεσουαρ/μπρελοκ για μια δυο εμφανίσεις.

xristina20

Well-Known Member
16 Μαϊου 2012
45
0
Μα βρε παιδια πια ειναι δυνατον;;;;Ωραια ενταξει να του φορεσουμε ενα καπελακι και κανα μπλουζακι αλλα ως εκει...Μου φαινεται πολυ υπερβολικο οτι κανουμε και δεν κανουμε στον εαυτο μας να το κανουμε στα σκυλια μας.....

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Xαχααα..λουκουμι θα ειναι!
Πριν απο χρονια σε καμπινγκ ηταν μια κυρια με ενα τσιουαουα,του οποιου τα νυχια φροντιζε να ειναι παντα βαμμενα στο ιδιο χρωμα με τα δικα της..τι να πεις...ο καθενας με τη λολα του.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν αφήνουν ήσυχα τα κανονικά νύχια των σκύλων και απλώς τα βάφουν, ή αν τους βάζουνε και ακρυλικά. Διότι αυτά τα σχέδια συνήθως πάνε με ακρυλικά νύχια ανθρώπων.

Όποιος λένε έχει πολύ πιπέρι βάζει και στα λάχανα! Σημειωτέον πάντως ότι αν οι εν λόγω μάλλον Αμερικάνοι φτάνουν σε τέτοια άκρα, θα είναι σε καμιά Νότια Καλιφόρνια διότι στην υπόλοιπη Αμερική έχει κρίση και γενικά δεν κάνουν τέτοιες βλακείες.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Πέρα από το βάψιμο των νυχιών (που είναι απαράδεκτο!) είναι ιδέα μου ή όντως σε μερικά είναι πολυ μακρυά τα νύχια τους;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πώς θα κάνουν γαλλικό αν ειναι κοντά τα νύχια καλε???
Και εγώ στη Σελίν θα της τα αφήνω μακρυα πλέον... το αποφάσισα!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Πιστευω οτι περαν της πλακας οτι πρεπει να επηρεάζεται και η ψυχολογια του σκυλου.
Εγω αν ημουν σκυλος θα ενιωθα ρεντικολο με αυτα τα νυχια

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Μιλάμε για μία χώρα που μία εποχή προωθούσε και την ψυχανάλυσση των σκύλων!!! Δηλαδή να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο! Εγώ δεν ξέρω και κατά πόσο είναι καλό από άποψη υγείας, καθώς τα σκυλιά γλείφουν μονίμως τα πόδια τους και δεν ξέρω τι ουσίες είναι αυτές που χρησιμοποιούν!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μιλάμε για μία χώρα που μία εποχή προωθούσε και την ψυχανάλυσση των σκύλων!!! Δηλαδή να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο! Εγώ δεν ξέρω και κατά πόσο είναι καλό από άποψη υγείας, καθώς τα σκυλιά γλείφουν μονίμως τα πόδια τους και δεν ξέρω τι ουσίες είναι αυτές που χρησιμοποιούν!

Συμφωνώ με το δεύτερο μέρος του ποστ σου, εννοώ για την τοξικότητα του βερνικιού νυχιών, αλλά όχι με το πρώτο. Η Αμερική δεν προωθεί την ψυχανάλυση των σκύλων, για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει ψυχανάλυση ζώου. Αυτό που προωθούσε και προωθεί, και πολύ καλά κάνει και φυσικά την ακολουθούν και άλλες χώρες, είναι η μελέτη της ψυχολογίας του σκύλου, όπως και άλλων ζώων. Αυτό δηλαδή που προωθεί είναι το λεγόμενο animal/dog behavioral psychology που είναι σημαντικότατο και για τη μελέτη των ζώων γενικά, όπως και για την εξήγηση προβληματων συμπεριφοράς. Πολλοί ειδικοί σ' αυτόν τον τομέα μάλιστα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε καταφύγια, όπου έχουν συχνά προβληματικούς σκύλους. Επίσης ψυχολογία του σκύλου σπουδάζουν και στις καλές σχολές εκπαίδευσης.

Από τις πολύ μεγάλες ψυχολόγους ζώων είναι η περίφημη Temple Grandin, που είναι η ίδια αυτιστική, και που είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου με διδακτορικό στο Animal Science. Έχει γράψει και πολύ σημαντικά βιβλία και για τη συμπεριφορά των ζώων, αλλά και των ανθρώπων.

Προσωπικά πήγα το Μουφ σε σκυλοψυχολόγα για πλάκα όταν παρακολούθησα το ενημερωτικό σεμινάριο του σωστικού συλλόγου για τους Αυστραλέζους Ποιμενικούς. Από αυτήν έμαθα πάρα πολύ σημαντικά πράγματα και για το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του Μουφ, καθώς και για τη σχέση μου με αυτό και θα έλεγα ότι ωφεληθήκαμε και οι δυο από αυτό. Η ίδια είχε προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά για την προώθηση πρώην αδέσποτων Αυστραλέζων προς υιοθεσία και επομένως η κρίση της είχε μεγάλη σημασία για την τελική εύρεση οικογενειών που θα τους υιοθετούσαν. Επίσης μας έδωσε και διάλεξη για το τεστ που θέλει τώρα η κυβέρνηση να κάνουν στους σκύλους για τη συμπεριφορά τους στα καταφύγια και το οποίο έφτιαχνε τότε η ίδια. Ήταν πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο.

Και φυσικά, το Μουφ όντας το ... Μουφ, βρήκε και της έκλεψε ένα σακουλάκι με τυρί μοτσαρέλλα...:rolleyes: