Μαραφέλιας Παναγιώτης - Μακριά !!!


16 Νοεμβρίου 2019
1
0
54
Καλησπέρα σας. Σας γράφω για να προλάβω να συμβεί άλλο κακό στους αγαπημένους μας φίλους. Ο αδερφός μου πήγε το σκυλάκι του πριν από τρία χρόνια στον συγκεκριμένο κτηνίατρο (περιοχή ζωγράφου) για στείρωση. Ο σκύλος δεν είχε κατεβάσει τον έναν όρχυ. Ο κτηνίατρος είπε ότι πρόκειται για εγχείρηση ρουτίνας και ότι θα τον αφαιρέσει κατά τη διάρκεια της στείρωσης. Τρία χρόνια μετά έχασε το σκυλάκι του (μόλις 6 ετών). Αιτία ? Είτε δεν είχε αφαιρεθεί καθόλου ο όρχυς (δε θέλω να το πιστέψω, αν και οι άνθρωποι είναι για όλα ικανοί) είτε δεν είχε καθαριστεί καλά με αποτέλεσμα να παρουσιάσει σερτολίωμα. Αυτό προκάλεσε απλασία του μυελού των οστών και το σκυλάκι κατέληξε παρά τις προσπάθειες που έγιναν και τα χρήματα που δαπανήθηκαν. Όλα συνέβησαν μέσα σε 10 μέρες. Σημάδια υπήρχαν, αλλά ούτε ο άλλος κτηνίατρος που τον πηγαίναμε (γιατί στο μεταξύ η συμπεριφορά του Μαραφέλια μας είχε κάνει να αλλάξουμε κτηνίατρο) δεν είχε τη γνώση να τα δει.
Μακριά από τον συγκεκριμένο κτηνίατρο!!!!

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από εξετάσεις, βιοψία και γραπτές γνωματεύσεις άλλων κτηνιάτρων. Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου για επίσημη καταγγελία?

Ο πόνος είναι αβάσταχτος και μοναδική ελπίδα μας να σωθούν άλλα ζωάκια.
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Λυπαμαι πολυ για το σκυλο σας...
Απο τη στιγμη που τεκμηριωνονται αυτα που λες νομιζω οτι αυτο που πρεπει να κανεις ειναι καταγγελια στον Πανελληνιο Κτηνιατρικο Συλλογο ωστε να περασει πειθαρχικο. Το αν θα εχει αποτελεσμα ή οχι δε μπορει κανεις να το ξερει.
 
  • Like
Reactions: Solvap


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.752
Μέλη
19.921
Νεότερο μέλος
Αργυρώ Π