Μας τα έκανε μούσκεμα...

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
Χαιρετω τους φιλους του φορουμ.
Τις τελευταιες 4 ημερες η μικρη μας κανει κατι παραξενο... Ενω απο μωρο εκπαιδευτηκε για την τουαλετα, και αφου ειναι πλεον 13 μηνων χωρις ατυχηματα σε αυτο το θεμα, ξαφνικα αρχισε να κατουραει οπου να ναι, μια το κρεβατι μας μια τον καναπε, (και τα δυο στο σημειο που καθομαι εγω), δυο φορες το δικο της κρεβατι κ παντα οταν λειπω.
Στην καθημερινοτητα της δεν εχει αλλαξει κατι, μεγαλες βολτες, συχνες, εκπαιδευση, παιχνιδι ολα καλα. Το μονο διαφορετκο ειναι η εγγυμοσυνη της συζυγου, ειναι στον 2ο μηνα, αλλα δεν εχει αλλαξει ουτε αυτη συμπεριφορα και συνηθειες. Οσο την προσεχαμε (ατελειωτα) την προσεχουμε. Τι μπορει να προκαλει τετοια αντιδραση???

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Χωρις να εχω εμβαθυνει στο θεμα αυτο αλλα εχοντας αυτο το προβλημα με την δικια μου πιο παλια,ενας εκπαιδευτης μου ειπε πως ετσι προσπαθει να διεκδικησει περισσοτερο ενδιαφερον απο εμας.
Ισως της φαινεται η αλλαγη στην οικογενεια και να προσπαθει να διεκδικησει το ενδιαφερον σας.
ΕΙναι η μονη απαντηση που μπορω να σου δωσω.

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
Το σκεφτηκα και γω καπως ετσι, αλλα δεν υπαρχει τροπος για παραπανω ενδιαφερον, ολη μερα μαζι μας ειναι.
Ουτε καλοπιανω τη συζυγο πιο πολυ απο παλια..
Και η σκυλιτσα δεν κανει κατι αλλο παραξενο, μονο αυτο..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.385
Κάνει κανονικά τα τσίσα της, ή απλώς της φεύγουν μικρές ποσότητες.
Εχετε αποκλείσει το ενδεχόμενο ακράτειας, από κάποιο παθολογικό αίτιο;

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
οχι μας κατουραει κανονικοτατα Mareco, και ναι, συμφωνα με τον κυκλο της, αρχες του μηνος θα της ερθει οιστρος, γι αυτο λες??

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
κι εμενα το ειχε κανει αυτο σε αυτη την ηλικια περιπου(και ειναι αρσενικο).Ειχε κατουρησει το κρεβατι μου και τον καναπε που καθομουν.Μικρη ποσοτητα.

Η εκπαιδευτρια μου ειπε οτι λογω εφηβειας,κανει αποπειρες διεκδικησης αρχηγιας.

Το ελυσα με περισσοτερη εκπαιδευση.οχι στην τουαλετα,αλλα στη συμπεριφορα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Δεν είναι απλά λάθος στο θέμα της τουαλέτας ούτε θέμε διεκδίκησης ενδιαφέροντος... αυτή τη στιγμή βράζει από οιστρογόνα και ορμόνες γενικότερα.
Διεκδικεί να δει μέχρι που την παίρνει, και σας τσεκάρει. Περισσότερη αυστηρότητα στο μάλωμα (πιο έντονη και επιβλητική φωνή όχι ξύλο και τέτοια) και περισσότερη κυριαρχία στην εκπαίδευση. Είναι απολύτως φυσιολογικό.Υπομονή θα περάσει με σωστούς χειρισμούς.

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
Ειναι ηδη πειθαρχημενη σε μεγαλο βαθμο, γι αυτο μου φαινεται παραξενο. Την δευτερα θα παω απο τον γιατρο αλλα δεν νομιζω να ειναι παθολογικη η αιτια γιατι ολα αυτα ηρθαν ξαφνικα και μεμονομενα, δηλαδη δεν της εφυγαν λιγα οπου να ναι, εκανε κανονικα οπου κοιμαται και αυτη και εμεις.
Α! και τις τελευταιες 7-8 μερες ,ενω ηδη ημουν αδυναμια της, τωρα δεν ξοκολαει απο διπλα μου, θελει να με ακουμπαει συνεχως.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
κι εμενα το ειχε κανει αυτο σε αυτη την ηλικια περιπου(και ειναι αρσενικο).Ειχε κατουρησει το κρεβατι μου και τον καναπε που καθομουν.Μικρη ποσοτητα.

Η εκπαιδευτρια μου ειπε οτι λογω εφηβειας,κανει αποπειρες διεκδικησης αρχηγιας.

Το ελυσα με περισσοτερη εκπαιδευση.οχι στην τουαλετα,αλλα στη συμπεριφορα.
Αυτο ξερω κ γω :)

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Ειναι ηδη πειθαρχημενη σε μεγαλο βαθμο, γι αυτο μου φαινεται παραξενο. Την δευτερα θα παω απο τον γιατρο αλλα δεν νομιζω να ειναι παθολογικη η αιτια γιατι ολα αυτα ηρθαν ξαφνικα και μεμονομενα, δηλαδη δεν της εφυγαν λιγα οπου να ναι, εκανε κανονικα οπου κοιμαται και αυτη και εμεις.
Α! και τις τελευταιες 7-8 μερες ,ενω ηδη ημουν αδυναμια της, τωρα δεν ξοκολαει απο διπλα μου, θελει να με ακουμπαει συνεχως.
Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι απο την αδυναμια που σου΄χει αλλα μαλλον επιβολη..
Προσπαθει να επαναπροσδιορισει την θεση της στην αγελη κ να δει αν την παιρνει ν'ανεβει ιεραρχικα..
Δοκιμασε αυτο που συμβουλεψε η chrysoula.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
ΑΥΤΟ στάνταρ σημαίνει ότι έρχονται οι δύσκολες μέρες! :p
Νομίζω κ γω από αυτά που περιγράφεις ότι οι ορμόνες της βαράνε τιλτ. Διόρθωση να μην νομίζει ότι λάσκαραν τα λουριά...

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
O γιατρος ειπε οτι δεν εχει προβλημα παθολογικο, το απεδωσε στον επερχομενο οιστρο και αυτος.
Οποτε τωρα θελει προσοχη απο οτι καταλαβαινω μη μας παρει τον αερα...
Διορθωση και πιο αυστηρα??

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Διορθωση σταθερα.
Οπως την διορθωνες μεχρι τωρα ετσι να την διορθωνεις και σε αυτη την φαση. Ουτε πιο αυστηρα ουτε πιο χαλαρα.
Τουλαχιστον εγω αυτο κανω (μην σε παρω και στο λαιμο μου)
Επισης να σου ευχηθω καλο κουραγιο με 2 θυληκα με τις ορμονες στα υψη...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Κοίτα μην νομίζεις ότι θα αλλάξεις κάτι στο πως συμπεριφέρεσαι στο σκύλο.
Απλά έχε στο μυαλό σου ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν έχεις περιθώρια να αφήσεις να περάσει το λάθος έτσι... πρέπει να είσαι άμεσως στη διόρθωση και στην εκπαίδευση που σου είπα δοκίμασε να βάλλεις κυριαρχία πχ. πες κάτσε και αντί να τη δελεάσεις με τη λιχουδιά να το κάνει, βάλ την στο κάτσε με το χέρι (από τους γοφούς και κάτω) και κάθε φορά που πάεινα σηκωθεί "όχι" και ξανά κάτσε με τον ίδιο τρόπο... άλλαξε δηλ λίγο την εκπαίδευση από το "θέλω να το κάνεις" στο "θα το κάνεις". Θα σηκωθεί μόνο με την εντολή απελευθέρωσης (αν δεν έχετε ευκαιρία να μάθει) και αν θες τότε δίνεις λιχουδιά.
Καθόλου τραβήγματα στη βόλτα, κλασσικά για να πάρει ο,τιδήποτε (φαγητό, λιχουδιά, χάδια) πρέπει να κάνει κάτι...
Μην την αφήνεις να τραβάει στη βόλτα ειδικά για να πάει σε άλλα σκυλιά.
Και ναι... καλό κουράγιο! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr