αν υπάξει ανάγκη θα βρεθεί τρόπος, θα χρυσώσω τους γονείς μου να βοηθήσουν.
Η φωτό ανέβηκε παραπάνω
Η φωτό ανέβηκε παραπάνω
Η τροφή αυτή δεν κάνει ούτε για κοτόπουλα κι ας έχει τόσο καλαμπόκι. Δεν γίνεται να μεγαλώσει κουτάβι υγιές τρώγοντας τέτοιες σαβούρες. Κοίτα ποιοτικά απο royal canin κι ανω, ιδανικά acana ή orijen. Aν δεν αντέχεις οικονομικά τις 2 τελευταίες η royal canin είναι μια χαρά...
τροφή του δίνω αυτή που είναι για κουτάβια. πήρα δύο συσκευασίες.
https://www.petdeals.gr/trofes-skul...lou/puppy/wooffy-skulotrofi-gia-koutavi-18kg/
Την έχει δοκιμάσει κανείς στα κουταβάκια του;
Δυστυχώς σε αυτό που λέει η @Μάρθα & Σίλβα έχει απόλυτο δίκιο, δυστυχώς γιατί είναι πολύ κρίμα για το κουταβάκι σου να τα περνάει αυτά. Το κουτάβι σου λες είναι τριών μηνών, θα έπρεπε να εξερευνά, να στριφοργυρνα σαν σβούρα, να παίζει...Ο κουταβος δεν σας αγαπαει σας φοβάται....κ δεν κουνιεται κ δεν τρωει και δεν ακουγεται....Γιατί φοβαται..... ξερεις πως ειναι τα κουταβια στην λικια του;;;;;χαρα θεου!!!δεν τα προλαβαινεις!! παιζουν εξερευνούν κανουν γκάφες....αυτο που περιγράφεις ειναι η σκια ενος κουταβιου και ειναι λυπηρο....
Στις διαστάσεις που περιγράφεις χωραει μια χαρα;;;;στα πουλια μου μεγαλύτερο κλουβι εχω....
Με μια μικρή ανάγνωση με έπιασε ταχυκαρδία. 2500 και μόνο στο εξωτερικο;Μπορεί να ειναι χαζή η ερώτηση μου αλλά πρεπει να στην κάνω. Εχεις ψάξει για τις ανάγκες της ράτσας του κουταβιού σου; δεν είναι ευκολη υπόθεση. Δες εδώ: https://www.dogforum.gr/community/threads/Γαλλικό-Μπουλντόγκ-Γιατί-να-ΜΗΝ-το-πάρω.23681/
Ε καλά δεν θα τον παραταγες, θα έβαζες μια αγγελία, θα μίλαγες με όσους ενδιαφέρονταν, θα επέλεγες, θα τον έδινες για καλύτερα, όχι για χειρότερα. Και αυτό για να μη στερείται την ηλικία του, τα παιχνίδια του, την ελευθερία του, την αγαπη, τη καλή διατροφή, να έχει και άμεση κτηνιατρική περίθαλψη, όποτε την χρειάζεται και προληπτικά μερικές φορές, να μεγαλώσει σαν κανονικό κουτάβι, όχι σαν αόρατο πλάσμα. Για αυτό στο λέμε γιατί γνωρίζουμε τι χάνει και στερείται και ποσά προβλήματα συμπεριφοράς μπορεί να προκύψουν στο μέλλον που εσυ μπορεί να μην τα έχεις υπόψη σου, αλλά αν προκύψουν και στο πάρουν το σκυλί λόγω κακής συμπεριφοράς και εσυ και το σκυλί θα την πληρώσετε.Marialou τις σημειώνω να τις κοιτάξω όταν τελειώσει αυτή που έχω. Μπορώ να του δίνω και κανένα αβγό μαζί με την τροφή; Διάβασα στο ιντερνετ οτι βοηθά στο τρίχωμα. Προτιμώ να τα δίνω όλα για τον κουταβάκο μου παρα ανούσιους καφέδες και βόλτες σε σχέση με αυτη τη ζωούλα.
Lavernne σε ευχαριστώ. Μια ερώτηση μόνο και pls μη με βρίσεις, ξέρουμε τιμές;...
marcia απο τους γονείς μου αυτη την περίοδο υπάρχει μόνο ανοχή, μέ κάποια μικρά αλλά σταθερά βήματα που κάνουμε. Έπεσε και η ιδέα να πάει στο χωριό για να το προσέχει εκεί ο άνθρωπος που ταϊζει και τα κυνηγόσκυλα αλλά την απέρριψα. Δυστυχώς μόνο εγώ, άντε και η μητέρα μου μου ειπε οτι αν τα κάνει όσο λείπω να τα καθαρίσει κι πάλι μέσα, ουτε η μητέρα μου είναι όλες τις ώρες σπίτι, ψιλοδουλεύει όπου βρεί. όχι δεν έχουν αυτό το να το πάρουν αγκαλιά ή να του μάθουν πράγματα, αυτά τα κάνω εγώ, τις ώρες που είμαι σπιτι.
Είναι πανέμορφος γμτ δε μπορώ να τον παρατήσω έτσι, σπαράζει η καρδιά μου
Δεν ξέρω. Δεν έχω γαλλικο μπουλντογκ οπότε δεν το εχω ψάξει. Αυτό ακριβώς θέλω να πω. Ένας σκύλος δεν είναι μόνο χαρουλες και χάδια. Θα αρρωστήσει. Θα πρεπει να ασχοληθείς να πας στον κτηνίατρο ειναι δαπανηρά ολα αυτά. Δεν ειναι μονο η τροφη.Θα πρέπει να γνωρίζεις τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες της φυλής του. Θα πρεπει να μελετήσεις, να αφιερώσεις χρόνο. Είσαι προετοιμασμένη για τα παραπανω;Με μια μικρή ανάγνωση με έπιασε ταχυκαρδία. 2500 και μόνο στο εξωτερικο;Αυτο είναι σπάνια και βαριά περίπτωση, έτσι δεν ειναι;
Ναι είναι και αυτό ένα πρόβλημα γιατί εξαιτίας της ευαισθησίας που υπάρχει εδώ και φυσικά το γεγονός πως δεν μπορούμε να κρίνουμε τους γονείς αλλά και έλλειψη του οικονομικού κυρίως, ότι και να πεις ενδέχεται να προκαλέσει πανικό...Μπαίνω και ξαναμπαίνω στο νήμα με αγωνία.
Καταρχήν θέλω να παρακαλέσω όλους μας, να σκεφτούμε πως μπορούμε ν βοηθήσουμε και να μην πανικοβάλλουμε περισσότερο την κοπέλα.
Σημασία έχει τι γίνεται από τώρα και πέρα. Το χθες δεν αλλάζει. Πέρασε είναι παρελθόν.Ας μην το κάνουμε χειρότερο.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή και έχω κουραστεί πολύ ψυχικά με αυτό το νήμα.