Μεγαλο προβλημα!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ειχα καιρο να γραψω για τον κανακαρη μου,καθοτι εχουμε βελτιωθει πολυ σε αρκετα θεματα....ΟΜΩΣ....αυτο που δεν λεει να βελτιωσει ειναι το θεμα με τις γατες...ειδικα απο τοτε που γυρισαμε απο τις διακοπες,εχει γινει χειροτερος οταν τις αντιλαμβανεται...η αληθεια ειναι οτι στη γειτονια μας εχει αυξηθει πολυ ο αριθμος τους,αφου συνεχεια βλεπουμε νεογεννητα γατακια,αλλο προβλημα αυτο,οπότε δυσκολευουν ακομα περισσοτερο τα πραγματα..Εχει φτασει στο σημειο να αρχισει να τραβαει στη βολτα παλι,και να τις ψαχνει με μανια κατω απο τα αυτοκινητα,με ενα λαχανιασμα ανυπομονησιας,για να πετυχει το θηραμα,και αλοιμονο οταν τις δει...παλι στα δυο ποδια σηκωνεται και γαυγιζει....κλαιγοντας!!! Οση διορθωση κι αν του κανω δε καταλαβαινει τιποτα...ειδικα οταν οι περισσοτερες γατες σηκωνουν καμπουρα και δε φευγουν,η κατασταση του γινεται ανεξελενκτη...ολο αυτο μας πηγε πισω παλι,και δε ξερω πως να τον επαναψερω..οχι οτι θα παψει να τις κυνηγα,αλλά τουλαχιστον καπως πιο συμαζεμενος να γινει οπως ηταν πριν το καλοκαιρι...!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Οχι κατι ιδιαιτερο...ειχε γενικως ηρεμησει το τελευταιο εναμιση χρονο..πιο κοινωνικοποιημενος με αλλα σκυλακια,στη βολτα δεν τραβουσε,κι οταν βλεπαμε γατες τον τραβουσα σε αντιθετη κατευθυνση,ή τις γαβγιζε μεν χωρις ομως να τραβαει και να σηκω εται στα δυο ποδια οπως παληα...ισως παιζει ρολο οτι εχουν γινει παρα πολλες,και ακουει συνεχεια..γατοκαυγαδες...ειναι τρομερο με τους γατοκαυγαδες..καθε μερα ακουμε δυο τρεις...δε ξερω τι εχουν παθει κι αυτες..

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.903
Aθήνα
Χολαργός-Παπάγου το ίδιο και το αυτό με τις γάτες:LOL::D
Κι εμείς έχουμε το ίδιο πρόβλημα...
Και είναι και γομαρακι ο δικός σου.

Εγώ προσπαθώ να σκαναρω την περιοχή πριν από αυτόν και όταν δω ή υποψιαστώ πως υπάρχει, αλλάζω κατεύθυνση. Αν παρόλα αυτά δεν το καταφέρω αρχίζει το δράμα και ακουγομαστε μέχρι και Χολαργό και Αγία Παρασκευή μη σου πω:whistle::mad:
Εννοείται φεύγουμε, αλλά αυτός εξακολουθεί και βρίζει.
Το θέμα είναι να τον πιάσεις πριν δει οτιδήποτε, πριν σεληνιαστει.
Αλλά με τόσες γάτες... Άστα, βράστα:confused:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Γομαρι 40 κιλα ειναι ο ατιμος,ζωη να χει...κι εγω σκαναρω συνεχεια,αλλά υπαρχουν φορες που καθονται σε σημεια που δε φαινονται...κι εσυ στα μερη μς μενεις;;:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Έχω το ίδιο πρόβλημα με Τζιμάκο Βιβή.
Είναι δύσκολο, είμαι αλέρτ, τον ελέγχω και καλύτερα από τον δικό σου γιατί είναι κάπως μικρότερος.
Εμείς έχουμε και μέσα στη πολυκατοικία γάτες τις οποίες ταίζουμε.
Το κακό είναι ότι έχω κινδυνεύσει πολλές φορές κι εγώ με αυτή τη συμπεριφορά η οποία δε πρόκειται να αλλάξει.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Κι εγω το ιδιο πρόβλημα, με τον πληθυσμό των γαλών, αντιμετωπίζω!
Εκατοντάδες πλέον οι γάτες στο άνω Χαλάνδρι...Του χρόνου δε που θα γεννήσουν θα είναι περισσότερες απ τους κατοίκους!

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.953
Εχει με καποιο αντικειμενο τρελα?Ισως αν το εχεις στην βολτα ξεκολησει!

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Κι εγω το ιδιο πρόβλημα, με τον πληθυσμό των γαλών, αντιμετωπίζω!
Εκατοντάδες πλέον οι γάτες στο άνω Χαλάνδρι...Του χρόνου δε που θα γεννήσουν θα είναι περισσότερες απ τους κατοίκους!
Και στο κάτω μιά απ' τα ίδια... και τελευταία έχουμε βρεί αρκετές νεκρές στην γειτονιά.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Οσο παει και χειροτερευει το θεμα αυξησης γατιων δυστυχως...Οπότε πρεπει να προσεχουμε ακομα πιο πολυ στις βολτες... δυστυχως με τιποτα δεν απασχολειται ο Ροκυ οταν τις βλεπει...τα ξεχναει ολα...:rolleyes:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μία λύση θα ήταν ο πνίχτης. Αφού, όμως, πρώτα, συμβουλευτείς εκπαιδευτή.
του φοραω πνιχτη μετα απο υποδειξη των εκπαιδευτων...αν δεν του τον εβαζα θα ηταν χειροτερα τα πραγματα...

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.903
Aθήνα
Βιβή ψάξε στο νετ για thresholds, και πως τα κουμαντάρεις. Είχα πολλά links ο παπαρας, αλλά τα έσβησα:(.
Λογικά θα σε βοηθήσουν να το δουλέψεις. Σιγά σιγά και με πολύ υπομονή. Μην περιμένεις βέβαια θαύματα, αλλά τουλάχιστον μπορείς να πάρεις ιδέες πως να τον διαχειριστείς στα όρια πριν μπει στο γατοσεληνιασμα.
Άπαξ και μπει... είναι αδύνατον να κάνεις οτιδήποτε.

• Like
Reactions: GRDANE

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
με πνίχτη και κάνει τέτοια χαμό??o_O Μήπως να τους ξανα-συμβουλευτεις να δεις τι κανεις λάθος?

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Θα σου πω τι κανω εγω όποτε παω Αθηνα κ πανω κατω έχουμε κ μεις το θέμα μας με τις γατες...απλα εμενα ακουει...δεν υπαρχει toning out για την Ηρα κ το ξέρει!
Λοιπον Α) σκαναρισμα Β) περπατημα μεστην μεση του δρομου-εννοειτε πολυ ησυχα στενακια με μηδαμινη κίνηση-να μην μπορεί η ιδια να σκαναρει κατω απτα αμαξια Γ) αποφευγω οπου ξέρω οτι εχει πολλες μαζι Δ) με το που δω γατα της τραβαω την προσοχη,πριν προλαβει να την δει εκεινη,συνηθως κανω φωνούλες σα τον λαλακα, παιχνιδι η λιχουδια ομως ακομη καλύτερα,ετσι παμπολλες φορες περναει διπλα τους κ δεν παίρνει κ χαμπάρι Ε) εαν παρολαυτα δεν την προλαβω κ την δει "διορθωνω" εκ των προτέρων του στυλ "κοψτις λαλακιες" " μη τολμήσεις" κλπ χαριτωμενα εαν δεν την δω εγω την γατα κ κανει κίνηση τραβαω με δυναμη πισω κ σταματαω επιτοπου, καπου εκει μας κοιταει η γατα σα να μαστε εξωγηινες, καθομαστε μεχρι να ηρεμησει κ μονο αμα ηρεμήσει ξανά συνεχίζω Ζ) εαν ΟΛΑ αυτα αποτυχουν υπάρχει η καλη κλασσική ΦΩΝΉ συνοδευομενη με τα αναλογα "γαλλικά" κ λήγει εκει το θεμα!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βιβή ψάξε στο νετ για thresholds, και πως τα κουμαντάρεις. Είχα πολλά links ο παπαρας, αλλά τα έσβησα:(.
Λογικά θα σε βοηθήσουν να το δουλέψεις. Σιγά σιγά και με πολύ υπομονή. Μην περιμένεις βέβαια θαύματα, αλλά τουλάχιστον μπορείς να πάρεις ιδέες πως να τον διαχειριστείς στα όρια πριν μπει στο γατοσεληνιασμα.
Άπαξ και μπει... είναι αδύνατον να κάνεις οτιδήποτε.
δε το χω ξανακουσει ομολογω...θα το ψαξω..σευχαριστω:)

• Like
Reactions: Yorkaddict

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.325
Μέλη
20.092
Νεότερο μέλος
renzo