ημερισιος προβληματισμος: εχω καιρο να δωσω μιλμπεμαξ. τελευταια φορα ηταν νοεμβρη του 24, και απο τοτε αποφασησα οτι, εχω ενα ζωο που παιρνει τοσα αλλα, ας μην το φορτωνω με κατι αχρηστο. και αποφασησα να κανω συχνες εξετασεις κοπρανων αντι για να δινω χαπι στα τυφλα. 29 απριλη βγηκε αρνητικος για σκουληκι καρδιας και 6 ιουνη αρνητικος για μικροφιλαριες. τελη μαιου/αρχες ιουνη ειχαμε θεματακι με ψυλλους, ειχα βρει αρκετους πανω του που βεβαια τους επιανα αμεσως. δεν εγινε ποτε μολυνση κανονικη. αλλα σκεφτομαι μηπως καταφερε και εφαγε κανεναν και κολλησε tapeworm. το λεω γιατι εχουμε και αυτη την απωλεια βαρους. βεβαια, στα κοπρανα δεν εχω δει ποτε τιποτα. δεν τριβει κωλο, δεν γλυφει, δεν δειχνει ενοχληση. αλλα σκουληκια λιγο δυσκολο να κολλησε. εξεταση κοπρανων βγηκε αρνητικη 29 απριλη.
θελω λοιπον να δωσω το χαπι τωρα, ετσι για να δουμε αν κανει καμια διαφορα, αλλα..... ο κυριος τσαττζιπιτης λεει πως ισως να υπαρχουν ηδη ενηλικα σκουληκια που σιγα σιγα αρχιζουν την αναπαραγωγη τους, που μπορει να τα κολλησε απο φλεβαρη και μετα. και δε ξερω τι να κανω. να ζητησω και αλλη εξεταση μικρο και διρο? θα σκεφτομουν το ντρονταλ για να ξεμπερδευω χωρις φοβο, αλλα την τελευταια φορα που το πηρε το ξερασε. βεβαια, αυτο ηταν 5 χρονια πριν....
ΥΓ: μεταξυ νοεμβρη και τωρα, ειχε σερεστο και αμπουλα τον δεκεμβρη, μετα μονο σερεστο μεχρι τον ιουνιο, και καθημερινη σιτρονελλα. απο ιουνιο και σερεστο και αμπουλα και σιτρονελλα.