Μεγαλώνουμε,περίοδος + φώτο

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Είμαστε περίπου 8 μηνών και ήρθε περίοδος .Το Σάββατο είδαμε μια σταγόνα και έκτοτε καμία μέχρι που σήμερα κατέβηκε το αίμα για τα καλά.Η μαμά μου έβαλε βρακάκι αλλά εγώ δεν γουστάρω μια :p.Όμως δεν αντιδράω γιατί είμαι καλό κορίτσι.Η μαμά όμως ανησυχεί λίγο για το τι θα κάνει με τις βόλτες μου γιατί καθ'ότι και τσαχπίνα όλα τ'αρσενικά θα μαζεύονται στα πόδια μου ...Να και μια φωτογραφία μου με βρακάκι (δεν το θέλω σας λέω)

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Πρόσεχε αυτές τις ημέρες τις βόλτες της. Δεν θα μαζεύονται απλά οι αρσενικοί,θα είναι και πολύ "ενοχλητικοί"!
Εγώ την έβγαζα με προσοχή και με το παραμικρό πάλι μέσα. Οταν έβλεπα ζόρια,δεν βγαίναμε καθόλου.. Στην αυλή όλα.
Ασε που αρκετοί "γαμπροί", την έβγαζαν στο πεζοδρόμιο,στην εξώπορτα!

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Πρόσεχε αυτές τις ημέρες τις βόλτες της. Δεν θα μαζεύονται απλά οι αρσενικοί,θα είναι και πολύ "ενοχλητικοί"!
Εγώ την έβγαζα με προσοχή και με το παραμικρό πάλι μέσα. Όταν έβλεπα ζόρια,δεν βγαίναμε καθόλου.. Στην αυλή όλα.
Άσε που αρκετοί "γαμπροί", την έβγαζαν στο πεζοδρόμιο,στην εξώπορτα!

Εμείς μένουμε σε πολυκατοικία,οπότε λογικά στο τετράγωνο θα την κάνω βόλτα.Αυτό μου είπε και η κτηνίατρος να μην μου κάνει εντύπωση αν στην είσοδο της πολυκατοικίας την στήνουν οι γαμπροί..Άντε να δούμε πότε θα περάσουν αυτές οι μέρες και μετά θα κανονίσουμε πότε πρέπει να γίνει η στείρωση

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Η μικρή μου δεν έχει πολύ όρεξη για φαγητό και κοιμάται συνέχεια.Είναι φυσιολογικό να υποθέσω?
Φυσιολογικό είναι...όταν έχουν περίοδο αλλάζει η διάθεση τους και η συμπεριφορά τους.

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Μα τι όμορφο κοριτσάκι είναι αυτό! Για ζούπηγμα! Και εμένα στην πρώτη περίοδο είχε αλλάξει συμπεριφορά, είναι φυσιολογικό μας είχε πει και ο γιατρός. Στο δεύτερο οίστρο ήταν πολύ καλύτερα πάντως.

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Φυσιολογικο ειναι βρε,μην ανησυχεις!Θα δεις κ διαφορες μολις τελειωσει ο οιστρος της.Της δικιας μου ας πουμε,της περασε η τρελοκουταβιτιδα!!(btw μοιαζουνε τα παιδια μας!!).....Τι καλη που ειναι μωρε με το βρακι της!!!

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Μα τι όμορφο κοριτσάκι είναι αυτό! Για ζούπηγμα! Και εμένα στην πρώτη περίοδο είχε αλλάξει συμπεριφορά, είναι φυσιολογικό μας είχε πει και ο γιατρός. Στο δεύτερο οίστρο ήταν πολύ καλύτερα πάντως.

Τελικά μια χαρά ενέργεια έχει ,την άφησα να πάω σε δουλειές και είχε κάνει το μαξιλαράκι που της άφησα κομματάκια...Ναι είναι για ζούπηγμα το σκατουλάκι :)

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Φυσιολογικο ειναι βρε,μην ανησυχεις!Θα δεις κ διαφορες μολις τελειωσει ο οιστρος της.Της δικιας μου ας πουμε,της περασε η τρελοκουταβιτιδα!!(btw μοιαζουνε τα παιδια μας!!).....Τι καλη που ειναι μωρε με το βρακι της!!!
Xαχαχα ναι έχει πολύ πλάκα με το βρακάκι ...Είναι γενικά πολύ ήσυχη,όταν λείπω έχουμε θέμα ..Αν μοιάζουν τότε είναι κουκί το σκυλάκι σου

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Είμαστε στην 23η μέρα και δειλά δειλά βγαινουμε βολτες πάλι όμως το πιπί είναι ακόμα πρησμένο αλλά πιο μαλακό και οι ρώγες είναι αρκετά πεταχτές..Δεν ξέρω τι να κάνω,να την βγάλω πιο μεγάλη βόλτα ή όχι??Πρώτό σκυλί,πρώτη περίοδος και όλα μου φαίνονται περίεργα

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
δεν εχει θεμα να την βγαζεις πιο μεγαλη βολτα, το προβλημα θα ειναι οτι θα μαζευτουν τα αδεσποτα και της ποιο μακρυνης αποστασης μπροστα απο το σπιτι σου!

τα θηλυκα με πρωτη περιοδο δεν ειναι τοσο δεκτικα στο να ζευγαρωσουν(γιατι δεν εχουν συνηδειτοποιησει ακομα τι συμβαινει) μολις της ερθει η δευτερη περιοδος θα χεις μεγαλο προβλημα θα κανει τα παντα προκειμενου να ζευγαρωσει, και να την εχεις δεμενη σε καθε περιοδο γιατι θα το σκασει!

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
δεν εχει θεμα να την βγαζεις πιο μεγαλη βολτα, το προβλημα θα ειναι οτι θα μαζευτουν τα αδεσποτα και της ποιο μακρυνης αποστασης μπροστα απο το σπιτι σου!

τα θηλυκα με πρωτη περιοδο δεν ειναι τοσο δεκτικα στο να ζευγαρωσουν(γιατι δεν εχουν συνηδειτοποιησει ακομα τι συμβαινει) μολις της ερθει η δευτερη περιοδος θα χεις μεγαλο προβλημα θα κανει τα παντα προκειμενου να ζευγαρωσει, και να την εχεις δεμενη σε καθε περιοδο γιατι θα το σκασει!
Σ'ευχαριστω για την απαντηση Μαρθα αν και δευτερη περιοδος δεν υα υπαρξει γιατι θα την στειρωσω την μικρη μου.

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Βγήκαμε τελικά μεγάλη βόλτα και ήταν μια χαρά ...Και τ'αρσενικά ήταν οκ μόνο ένα την μύριζε συνέχεια στο πιπί και η δικιά μου έβαζε τον ποπό κάτω γιατί δεν ήθελε.Το συγκεκριμένο σκυλάκι το είχαν λυτό και μας ακολούθησε για μεγάλη απόσταση κι ενώ τα "αφεντικά" του (ήταν μια παρέα ανδρών που δεν θα χαρακτηρίσω) έβλεπαν ότι δυσανασχετούσαμε κι εγώ και το σκυλί και δεν το φώναζαν απλά το κοιτούσαν.Το παραδέχομαι μου ήρθε να το διώξω εγώ και με νερό αλλά δεν το έκανα γιατί στο τέλος την πληρώνουν πάντα τα τετράποδα ζώα ενώ φταίνε τα δίποδα ζώα..