Αρχικά καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ
Ονομάζομαι Σωτήρης, 17 χρονών, και μένω σε διαμέρισμα και ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για ένα Γερμανικό Ποιμενικό..Αγαπάω από μικρός τα σκυλιά και από μικρός πεθυμούσα ένα..Τώρα που μεγαλώσαμε, βρέθηκαν και κάπως τα οικονομικά αποφασίσαμε να κάνουμε ένα δώρο από μας για μας, τον μελλοντικό μας οικογενειακό μας μέλος, ένας σκύλος.. Λογικά θα αγορασθεί θηλυκό (έχω ακούσει οτί είναι καλύτερη επιλογή για έναν αρχάριο ιδιοκτήτη) και κουτάβι.. Το θέμα που με απομακρύνει από αυτό τον υπέροχο σκύλο είναι οτί μένω όπως προείπα σε διαμέρισμα.. Και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.. Θα μπορέσει να ζήσει σε ένα διαμέρισμα; Να ξεκαθαρίσω οτί θα ασχολούμαι με τον σκύλο μαζί με την αδερφή μου (οι γονείς δουλεύουν και δεν βρίσκεται χρόνος) και δεν θα πάρω τον σκύλο για στολίδι.. Θα τον βγάζω τις βόλτες του ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ από τις τρεις φορές για κανά μισάωρο (να κάνω και εγώ την γυμναστική μου
).. η δεύτερη απορία μου είναι εάν κάνει για έναν αρχάριο ιδιοκτήτη όπως εμένα... Σκέφτομαι να τον πάω σε κάποιο εκπαιδευτή ή να το μάθω εγώ σιγά σιγά τα βασικά, καθώς έχω γνωστούς και φίλους με σκύλους..
Αυτά λοιπόν και ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας, εάν υπάρξουν κάποιες άλλες απορίες θα σας τις κάνω..
Αυτά λοιπόν και ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας, εάν υπάρξουν κάποιες άλλες απορίες θα σας τις κάνω..