Μετάδοση ασθένειας - ιού κλπ

Diesel

Active Member
19 Νοεμβρίου 2016
29
5
36
Έχεις δίκιο. απόλυτο. ούτε εγώ είμαι υπέρ στο ζευγαρωμα ιδιωτών. όμως στην προκειμένη περίπτωση μου το έδωσε και δεν είχα αντίρρηση να το υιοθετησω. όχι για να γλιτωσω χρήματα. αυτό είναι χαζό. διότι μέχρι τώρα ήδη έχω χαλάσει σε πράγματα απαραίτητα για το ζωάκι μου ένα σημαντικό πόσο. απλά μου έτυχε να βρω κατ αυτόν τον τρόπο το σκυλάκι μου. αν δεν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο, εννοείται πως θα επέλεγα έναν εκτροφεα η ακόμη καλύτερα ένα αδεσποτο μιας και αυτά έχουν περισσότερη ανάγκη μια οικογένεια.. το σκυλάκι μου πλέον είναι μέλος οικογενείας.. ζει εντός της οικίας μας, αντιμετωπίζεται απ όλους εξίσου και πάνω από όλα το υιοθετησαμε με κάθε υπευθυνοτητα.. όχι για "πλάκα" όπως πολλοί τη σήμερον ημέρα κάνουν. είτε γιατί έχει ο φίλος τους είτε γιατί είναι "μόδα".

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Το κουταβακι γιατι ειπες οτι το πηρες τοσο νωρις απ τη μαμα του;
Γέννησε η σκυλιτσα του όμως δεν είχε αρκετό γάλα ...
:rolleyes:
...το πήρα νωρίτερα απ ότι θα έπρεπε προκειμένου να το περιποιηθω περισσότερο..
Γιατί ένας υπεύθυνος εκτροφέας, αυτό θα έκανε. Θα το έπαιρνε από την μάνα του, να το δώσει σε άνθρωπο, να το περιποιηθεί καλύτερα. Λογικό ε; (y)

Diesel

Active Member
19 Νοεμβρίου 2016
29
5
36
Έχεις δίκιο. απόλυτο. ούτε εγώ είμαι υπέρ στο ζευγαρωμα ιδιωτών. όμως στην προκειμένη περίπτωση μου το έδωσε και δεν είχα αντίρρηση να το υιοθετησω. όχι για να γλιτωσω χρήματα. αυτό είναι χαζό. διότι μέχρι τώρα ήδη έχω χαλάσει σε πράγματα απαραίτητα για το ζωάκι μου ένα σημαντικό πόσο. απλά μου έτυχε να βρω κατ αυτόν τον τρόπο το σκυλάκι μου. αν δεν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο, εννοείται πως θα επέλεγα έναν εκτροφεα η ακόμη καλύτερα ένα αδεσποτο μιας και αυτά έχουν περισσότερη ανάγκη μια οικογένεια.. το σκυλάκι μου πλέον είναι μέλος οικογενείας.. ζει εντός της οικίας μας, αντιμετωπίζεται απ όλους εξίσου και πάνω από όλα το υιοθετησαμε με κάθε υπευθυνοτητα.. όχι για "πλάκα" όπως πολλοί τη σήμερον ημέρα κάνουν. είτε γιατί έχει ο φίλος τους είτε γιατί είναι "μόδα".
Το κουταβακι γιατι ειπες οτι το πηρες τοσο νωρις απ τη μαμα του;
Δεν είχε γάλα η μητέρα άλλο και το πήρα για να το φροντίσω ανάλογα.

Diesel

Active Member
19 Νοεμβρίου 2016
29
5
36
:rolleyes:

Γιατί ένας υπεύθυνος εκτροφέας, αυτό θα έκανε. Θα το έπαιρνε από την μάνα του, να το δώσει σε άνθρωπο, να το περιποιηθεί καλύτερα. Λογικό ε; (y)
Είπαμε δεν είναι εκτροφεας ο άνθρωπος... οπότε με αυτή τη λογική έπρεπε να το αφήσω κι ότι γίνει... οκ θα το έχω υπόψιν μου για μελλοντικά ενδεχόμενα.. :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Είπαμε δεν είναι εκτροφεας ο άνθρωπος...
Στα λόγια μου έρχεσαι!
Κι αφού δεν είναι εκτροφέας και δεν έχει λοιπόν, καμμιά δουλειά να αναπαράγει σκυλιά, τι είναι;;;;

Diesel

Active Member
19 Νοεμβρίου 2016
29
5
36
Στα λόγια μου έρχεσαι!
Κι αφού δεν είναι εκτροφέας και δεν έχει λοιπόν, καμμιά δουλειά να αναπαράγει σκυλιά, τι είναι;;;;
Είναι κάποιος και έκανε χαζομάρα.. εγώ να το δεχτώ.. απ τη στιγμή όμως που πήρα ένα κουτάβι, εμένα το καθήκον μου ως άνθρωπος και ως φιλοζωη, δεν είναι να κάνω τα πάντα για αυτό;; αν δεν το είχα πάρει, θεωρείς πως θα ήταν καλύτερα;; Η τώρα που το πήρα και το φροντίζω πιο πολύ απ τον εαυτό μου (ακόμα κι αν το πήρα με λάθος τρόπο), κάνω κάποιο έγκλημα;! το κουτάβι δεν φταίει σε κάτι.. αν όμως δεν το έπαιρνα επειδή θα σκεφτόμουν όλα αυτά τα "λάθη" των υπευθυνων, τώρα ποιος θα το φροντιζε;;

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αυτός που εξ αιτιας του υπαρχει. Ο οποίος στο έδωσε γρηγορα γρηγορα θετοντας σε κίνδυνο την υγεία και το χαρακτηρα του κουταβιού σου επειδη του κόστιζε να το κρατησει.

Τελος πάντων, να ναι καλα, να το χαίρεσαι και να μην το ζευγαρωσεις.

Diesel

Active Member
19 Νοεμβρίου 2016
29
5
36
Αυτός που εξ αιτιας του υπαρχει. Ο οποίος στο έδωσε γρηγορα γρηγορα θετοντας σε κίνδυνο την υγεία και το χαρακτηρα του κουταβιού σου επειδη του κόστιζε να το κρατησει.

Τελος πάντων, να ναι καλα, να το χαίρεσαι και να μην το ζευγαρωσεις.

Σε ευχαριστώ πολύ.. όχι δεν έχω τέτοιο σκοπό εννοείται. το σκυλί μου δεν είναι εμπορικό προϊόν.. Ο κάθε ένας με το επάγγελμα του.. εγώ λογιστρια είμαι. αυτή είναι δουλειά εκτροφεα.. :)

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Πιθανότατα ν είναι μια χαρά τ σκυλάκι σου. Αύριο μίλα με τ κτηνίατρο σου, θεωρώ εγκληματικό ν τ θέτεις σ τόσο κίνδυνο. Έχει χαμηλά αντισώματα κ είναι πολύ ευάλωτο. Μέχρι ν φτάσει τ 1 έτους κ μπορεί κ λίγο περισσότερο θέλει προσοχή για τν υγεία του.

Diesel

Active Member
19 Νοεμβρίου 2016
29
5
36
Πιθανότατα ν είναι μια χαρά τ σκυλάκι σου. Αύριο μίλα με τ κτηνίατρο σου, θεωρώ εγκληματικό ν τ θέτεις σ τόσο κίνδυνο. Έχει χαμηλά αντισώματα κ είναι πολύ ευάλωτο. Μέχρι ν φτάσει τ 1 έτους κ μπορεί κ λίγο περισσότερο θέλει προσοχή για τν υγεία του.
Δεν το βγάζω καν άπ το σπίτι μου. το προσέχω πολύ. απλά δεν πρόλαβα να αλλάξω γυρνώντας σπίτι γιατί ήρθε πάνω μου. καλά είναι δόξα το θεό. από το πρωι έχουμε λίγη γκρίνια βέβαια και σκληρή κοιλίτσα. ενεργηθηκε βέβαια 3 φορές αλλά η δεύτερη ήταν περίεργη. δεν υπάρχει διαρροια και τα σχετικά. ίσως υπάρχουν ακόμα σκουληκακια.. πολύ αγχωνομαι