Σωστό.... "2 μηνών" απάντησαΑρα, κάτι άλλο απάντησες;![]()
Σωστό.... "2 μηνών" απάντησαΑρα, κάτι άλλο απάντησες;![]()
Σ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία πιστεύω όλα να πάνε καλα γιατί έχω λίγο άγχος..Λοιπόν, να σου πω κι εγω την δική μου εμπειρία. Να ξερεις οτι οι περισσότερες ταξιδιωτικές εταιρίες δεν τηρούν 100% τους νομους τους. Δηλαδη, αν το κλουβί ή η τσάντα που θα παρεις θα ειναι 4-5 εκατοστά μεγαλύτερο ή σε πλάτος ή σε μήκος πιστευω δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Πριν δυο μήνες ταξίδεψα στο Λονδινο και μια απο τις τσάντες που ειχα πάρει, ηταν μεγαλύτερη οχι υπερβολικά αλλα ηταν. Σε πληροφορώ οτι ουτε την μετρησαν ουτε τη ζυγισαν.
αν το κλουβί ειναι πλαστικό / σιδερένιο και είναι μεγαλύτερο από τις διαστάσεις, ΔΕΝ θα χωράει κάτω από το κάθισμα του μπροστινου και θα υπάρχει πρόβλημα.Λοιπόν, να σου πω κι εγω την δική μου εμπειρία. Να ξερεις οτι οι περισσότερες ταξιδιωτικές εταιρίες δεν τηρούν 100% τους νομους τους. Δηλαδη, αν το κλουβί ή η τσάντα που θα παρεις θα ειναι 4-5 εκατοστά μεγαλύτερο ή σε πλάτος ή σε μήκος πιστευω δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Πριν δυο μήνες ταξίδεψα στο Λονδινο και μια απο τις τσάντες που ειχα πάρει, ηταν μεγαλύτερη οχι υπερβολικά αλλα ηταν. Σε πληροφορώ οτι ουτε την μετρησαν ουτε τη ζυγισαν.
ghelly η κατατοπιστική!!Ετσι, μιλάμε για υφασμάτινη τσάντα/κλουβι που μπορεί να "τσαλακωθεί" απειροελάχιστα αν για κανα εκατοστό ειναι ψηλότερη από το επιτρεπόμενο πχ.
με δικιλο σκυλι, εχω πάρει μαστερ σε αυτές τις τσάντες πιαghelly η κατατοπιστική!!
Σ' ευχαριστώ πολύ..
χαχαχαχαμε δικιλο σκυλι, εχω πάρει μαστερ σε αυτές τις τσάντες πια![]()
Εμένα πάντως μου τα ζήτησαν και στα 2 αεροδρόμια: στην Κοπεγχάγη και στην ΑθήναDjango το κουτάβι 11 εβδομάδων είναι θεωρητικά κάτω των 3 μηνών. Σε κάθε περίπτωση για κατοικίδια κάτω των 2 μηνών δες κι αυτό http://www.hva.gr/downloads/Metakiniseis_mikron_zoon.pdf και φρόντισε να έχεις τη σχετική βεβαίωση για κουτάβι και μάνα κουταβιού. Στη δική μας περίπτωση δεν τις ζήτησε κανείς τις βεβαιώσεις τελικά στο αεροδρόμιο του εξωτερικού αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Έχω μιλήσει με τον εκτροφέα του είπα τη χαρτιά χρειάζομαι, σχετική βεβαίωση κτλ. και θα μου τα στείλει όλα..Django το κουτάβι 11 εβδομάδων είναι θεωρητικά κάτω των 3 μηνών. Σε κάθε περίπτωση για κατοικίδια κάτω των 2 μηνών δες κι αυτό http://www.hva.gr/downloads/Metakiniseis_mikron_zoon.pdf και φρόντισε να έχεις τη σχετική βεβαίωση για κουτάβι και μάνα κουταβιού. Στη δική μας περίπτωση δεν τις ζήτησε κανείς τις βεβαιώσεις τελικά στο αεροδρόμιο του εξωτερικού αλλά ποτέ δεν ξέρεις.