Με λένε Salve και σας λέω γειά...

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πες στη γυναίκα σου κ τη μητέρα σου να κόψουν τα γλυκά *lingua*

Η ζάχαρη,το κάλιο,το γαλακτικό οξύ στις τροφές μας,έλκουν τα κουνούπια.Το σκόρδο από την άλλη τα απωθεί :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Τι να πω, θα δούμε... Το περίεργο είναι ότι εμένα ας πουμε δε με τσιμπάνε καθόλου, αν κατέβει η γυναίκα μου ή η μητέρα μου σε 5 λεπτά θα έχουν 10 σημάδια από τα τσιμπίματα! Δεν μπορουν να σταθουν στην κυριολεξία!

Θέλω να πιστεύω οτι είναι το χώμα επειδή 25 χρόνια δεν σκάφτηκε ποτέ, δεν αερίστηκε, ήταν πετρωμένο σε βαθμό που δεν σκαβόταν με τίποτα... Θα ενημερώσω πάντως στο αντίστοιχο τόπικ μόλις έχω νέα...

Καλημέρα!
Εδωσες μόνος σου τη λύση... θα κατεβάζεις τις γυναίκες κάτω στον κήπο για δολωμα, και θα γλυτώνετε οι υπόλοιποι!
Α και μην ποτίζετε, σούρουπο. Μόνο πρωι. Εκτος από τα κουνούπια, δεν στεγνώνει το βράδυ το χώμα και αναπτύσσονται μύκητες!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Εδωσες μόνος σου τη λύση... θα κατεβάζεις τις γυναίκες κάτω στον κήπο για δολωμα, και θα γλυτώνετε οι υπόλοιποι!
Δε φτάνουν δύο γυναίκες... :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα, από τότε που στειρώθηκε η μικρή μας, παρατηρήσαμε ότι σταμάτησε η τριχόπτωση της σε μεγάλο βαθμό! Ορμονικά? Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος-η αυτό?