Με λένε SAVIO και σας λέω γεια...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.408
Είναι πολυυυυύ γλυκό αγόρι ο Savio!!!!
Καθόλου σπαζοκλαμπάνιας και πολύ αγαπούλης και χαριτωμένος.
Οπως οφείλουν να είναι, όλα τα κουτάβια :)

Η τελευταία φωτό, με τους δυό τους, και την μπαλονίτσα να του πιάνει το χεράκι, είναι υπέροχη!!!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Η τελευταία φωτό, με τους δυό τους, και την μπαλονίτσα να του πιάνει το χεράκι, είναι υπέροχη!!!
Είναι όντως ωραία φωτό Μαρία! Από τις σπάνιες στιγμές βέβαια να τα βλέπουμε να κάθονται φρονιμα το ένα σκυλί δίπλα στο άλλο! Συνήθως γίνεται όταν έχουν ξεθεωθεί στη βόλτα και στο τρέξιμο από τα παιχνίδια στον κήπο... :rolleyes:

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Αυτός εδώ ο κύριος είναι ο Brock, τον έχει φίλος μου και είναι αχώριστοι..
Ο σκύλος είναι περίπου 3 χρόνων με πολύ καλό χαρακτήρα και έχει κοινή μητέρα με τον Savio (SG Arriva vom Zellwaldrand)

Έχω την εντύπωση πως κάπως έτσι θα εξελιχθεί ο μικρός...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Αυτός εδώ ο κύριος είναι ο Brock, τον έχει φίλος μου και είναι αχώριστοι..
Ο σκύλος είναι περίπου 3 χρόνων με πολύ καλό χαρακτήρα και έχει κοινή μητέρα με τον Savio (SG Arriva vom Zellwaldrand)

Έχω την εντύπωση πως κάπως έτσι θα εξελιχθεί ο μικρός...
Δημήτρη όχι [-X, ο μικρός μας είναι από την άλλη θηλυκιά την Μαφυ, η οποία είναι πιο σκουρόχρωμη και κοκκινωπή σε χρώματα!

Πάντως το pedigree μας, βγήκε όπως μας ενημέρωσε ο εκτροφέας μας και μόλις το πάρουμε στα χέρια μας θα σας το βάλω να το δείτε... \\:D/

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Α...μάλιστα !!...τον είχα συνδιάσει με την Αrriva....Ok !!

Το νόμιζα αυτό γιατί ο κούταβος φαίνεται πολύ ποιοτικός στις φωτό και μου θύμισε πολύ τον Brock όταν ήταν κουτάβι, μιας και είναι από το ίδιο εκτροφείο.

Πάντως το pedigree μας, βγήκε όπως μας ενημέρωσε ο εκτροφέας μας και μόλις το πάρουμε στα χέρια μας θα σας το βάλω να το δείτε... \\:D/
Super !!....αναμένουμε λοιπόν !!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ολοκληρο θηριο εχει γινει!!!! Κι ειναι πανεμορφος!!!!! Και τι τριχωμα!!!! Θα θελα να τον τρελανω στις αγκαλιες!

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ολοκληρο θηριο εχει γινει!!!! Κι ειναι πανεμορφος!!!!! Και τι τριχωμα!!!! Θα θελα να τον τρελανω στις αγκαλιες!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Θηρίο δε λες τίποτα, έχει φτάσει 27,5 κιλά! Από αγκαλιές άλλο τίποτα, είναι πολύ αγκαλίτσας και σφυριχτρας!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Νομίζω ότι από πλευρας κοινωνικοποίησης έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά! Δώσαμε ιδιάτερη βάση σε αυτόν τον τομέα γιατί ξέραμε πόσο σημαντικό είναι στην ηληκία αυτή να πάρει παραστάσεις πολλές και διάφορες!

Έτσι προγραμματισμένα πηγαίνουμε πολλές βόλτες σε μέρη με πολύ κόσμο, όπως σε εμπορικούς δρόμους με μαγαζιά, στον ηλεκτρικό σταθμό, σε λαικές κλπ. Επιδιώκαμε επαφές στη βόλτα με ανθρώπους κάθε ηληκίας, όπως παππούδες, γιαγιάδες, κυρίως με μικρά παιδάκια, αλλά και με άλλα σκυλιά τόσο στη βόλτα όσο και στο puppies park που πάμε σε εβδομαδιαία βάση!

Και χωρίς να είμαστε ειδικοί "βλέπουμε" προς το παρόν έναν ωραίο χαρακτήρα και συμπεριφορά του σκύλου, κάτι που μας επιβεβαιώνει τόσο ο εκτροφέας μας όσο και ο κτηνίατρος μας!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Μια φωτογραφία της Νατάσας που μου αρέσει πάρα πολύ και θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας! Κάποιοι βέβαια που είναι και στο φατσοβιβλίο φίλοι μου την έχουν δει ήδη...

Attachments

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Μοιαζει πολυ με τον δικο μου Δημητρη.Εχει γινει κουκλος και φαινεται οτι τον προσεχεις πολυ!Μπραβο μακαρι ο μικρος να εξελιχθει οπως τον επιθυμεις!